با سلام خدمت دوستان
من يه انتقادي از بازي far cry2 داشتم
من تازه اين بازي به دستم رسيده ولي فقط يک dvd هست که به نظرم براي همچين بازيي کم هست به نظر شما اين نسخه که الان تو بازار هست به صورت کامله يا يه چيزي مثل دمو هست؟؟
و حالا انتقادم اين بود که به نظرم، من که منتظر اين بازي بودم اصلا رضايتم رو جلب نکرد و اصلا در حد اندازه اي که بايد باشه و ازش اينهمه تبليغ و تمجيد شده نبود حتي به نظر من در حد نصف بازي crysis نيست ولي خيلي جاها خوندم گرافيک و هوش مصنوعيش از Crysis هم بهتره که اصلا اينطور نبود و محيط بازي و درختا خيلي خشک و بي روح و مصنوعي درست شده (برخلاف شاهکار crysis) که مي تونست خيلي بهتر باشه و يه چيز ديگه که واقعا افتضاح بود هوش مصنوعي اين بازي هست!!!!
(خودتون قضاوت کنيد!!!) مثلا من در يه صحنه از بازي از پشت به کارکتر دشمن نزديک شدم حالا اينکه اين دشمن بخت برگشته اصلا صداي پاي منو نشنيد که بماند حتي به خودش زحمت نداد که پشت سرشو يه نگاهي بندازه و من به راحتي از فاصله يک متري بهش شليک کردم که زخمي شد ولي شايد باورتون نشه ولي اون دشمن حتي بازم به پشت سرش نگاه نکرد که ببيني که بهش شکيل کرده و تازه بعد از چند ثانيه که چرخيد و منو ديد بازم از اسلحش استفاده نکرد و بر و بر ايستاد و منو نگاه مي کرد که ديگه خون جلوي چشامو گرفت و خلاصش کردم!!! حالا نمي دونم شايد تقصير اين بدبخت هم نبوده و يوبيسافت دشمن هاي کر و کور توي بازي آورده!!!!!!!!!!!!
ولي خداييش من که اصلا از اين بازي خوشم نيومد و حال نکردم شمارو چطور نميدونم
ولي هميشه گفتم و ميگم که حالا حالا ها هيچ بازي اي از نظر گرافيک و افکت به بازي crysis و موتور گرافيک cry engin نمي رسه
ببخشيد که مختونو خوردم و اميدوارم که far cry دوستها ناراحت نشده باشند
يا حق