تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 196 اولاول ... 185864656667686970717278118168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 1951

نام تاپيک: بحث های تخصصی آنتی ویروس ها و نتایج تست های معتبر || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

اولا فارسی تایپ کنید.
    ثانیا مکافی دیگه مثل قبل تو تست ها نمی تونه رتبه های خوبی بیاره و قدرتمند نیست.
    نمی گم ضعیفه ولی Overall Score خیلی خوبی نداره و همین کابران رو دلسرد و بی اعتماد می کنه.
    مکافی تا سال 2004 جزو بهترین ها بود.نمی دونم چه بلایی سرش اومده.

داره خودمونی میشه rotbeaval's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام...
    من که با خوندن این پست ها حسابی گیج شدم !
    من اول مکافی داشتم که نتونست ویروس کظم غیظ را تشخیص بده و حسابی زندگیم ریخت به هم! بعد برام کاسپر نصب کردند که ظاهراً بد نبود و حالا دیگه لایسنسش تموم شده....چند روزی هم nod32 نصب کردم که خودم را کشتم و آپدیت نشد!
    حالا نمی دونم چی کار کنم!
    الان دوباره از McAfee VirusScan Enterprise + anti spyware module 8 دارم استفاده می کنم که خودم هم می دونم جالب نیست...

واقعا نمی دونم چی کار کنم!

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

سلام...
    من که با خوندن این پست ها حسابی گیج شدم !
    من اول مکافی داشتم که نتونست ویروس کظم غیظ را تشخیص بده و حسابی زندگیم ریخت به هم! بعد برام کاسپر نصب کردند که ظاهراً بد نبود و حالا دیگه لایسنسش تموم شده....چند روزی هم nod32 نصب کردم که خودم را کشتم و آپدیت نشد!
    حالا نمی دونم چی کار کنم!
    الان دوباره از McAfee VirusScan Enterprise + anti spyware module 8 دارم استفاده می کنم که خودم هم می دونم جالب نیست...

واقعا نمی دونم چی کار کنم!
    به تاپیک کرک محصولات کسپراسکی برید و لایسنس هایی رو که هنوز Expire نشدن رو بگیرید.
    مطمئن باشید از استفاده کردن از کسپر پشیمون نمیشید.

حـــــرفـه ای Nine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با سلام
    نتایج جدیدترین تست هوش مصنوعی سایت معتبر av-comparatives امروز یک شنبه 12 خرداد منتشر شد.
    در مورد ساز و کار این گونه تست ها قبلا بسیار توضیح داده شده است و من از تکرا اونا خودداری می کنم و فقط به بیان نتایج می پردازم.
    در این تست دو آنتی ویروس نشان advanced+ گرفتند. یکی از این آنتی ویروس ها که از قبل هم مشخص بود این نشان را به احتمال زیاد خواهد گرفت . بله برنده همیشگی تست های هوش مصنوعی eset-nod32
    اما آنتی ویروس دوم آنتی ویروسی است که برای اولین بار نتایج هوش مصنوعیش از nod32 هم بهتر بوده
    آنتی ویروس مذکور آنتی ویروس سبک و سریع و زیبای avira-antivir premium است. (واقعا این آنتی ویروس قابل توصیه به دوستان است – حتی دوستانی که چندان علاقه ای به کرک و دیگر مشکلات استفاده از انتی ویروس های غیر قانونی ندارند می توانند از ورژن کلاسیک و رایگان آن استفاده کنند)
    کسپرسکی که در آخرین آزمون هوش مصنوعی سال پیش نشان advanced+ رو گرفته بود این بار نشان متوسط استاندارد رو گرفته هر چند که در تستی که روی ورژن 8 انجام شده نشان advanced رو گرفته
    از نکات جالب توجه دیگر این تست
    1- نتایج خوب آنتی ویروس مایکروسافت
    2- اشتباهات زیاد سوفوس و بیت دفندر
    3- سرعت متوسط اسکن نود32
    4- تعداد تشخیص های اشتباه کم انتی ویر - 8 تا
    نتایج را ببینید

لینک دریافت نتایج کامل

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با تشکر

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام.باتشکر از Nine عزیز به خاطر اعلام نتایج.
    Sophos متاسفانه به همه چیز گیر میده.Bitdefender هم هنوز همینطوریه.
    انصافا NOD32 بهترینه.Avira با اون بانکی که داره باید هم چنین امتیازی می گرفت.
    البته Kaspersky آروم نگرفت و تست KIS 2009 رتبه Advanced به خودش اختصاص داد.

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

Nine عزیز خیلى ممنون
    نکته جالب این پست صدر نشینى Avira در زمینه هوش مصنوعیه که بسیار تحسین برانگیزه ... چون همونطور که دوستان میدونید Avira در زمینه دیتابیس جزو برترینهاست و با توجه به تست جدید در زمینه هوش مصنوعى هم در صدر قرار داره که خب این یعنى یه آنتى ویروس عالى
    اما متاسفانه در طول مدت استفاده از اون متوجه شدم که اشتباهاتش هم کم نیست حالا چرا در تست نوشته کم، نمیدونم!!!

ناد 32 هم طبق روال گذشته در زمینه هوش مصنوعى عالیه و همانطور که ازش بعنوان یه آنتى ویروس درجه یک انتظار میره کاملا قدرتمند عمل میکنه

کسپرسکى 7 در این تست چندان قدرتمند عمل نکرد اما ورژن 8 اون نتیجه خوبى آورد .. من نمیدونم چه سرى در کاره که کسپرسکى همیشه در ماه May هر سال از نظر تست هوش مصنوعى Standard میگیره!!!!!!!!! و در سایر اوقات نمرات عالى میگیره

البته باید به این نکته اشاره کرد هوش مصنوعى بالا دلیل قاطعى براى بهتر بودن نیست (و عکس اون هم صدق میکنه)

موفق باشید
    Last edited by majid20; 02-06-2008 at 12:31.

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid_panah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نميدونم چرا تو اين تست ها پاندا رو راه نميدن چند روز پيش Panda Antivirus 2008 رو امتحان كردم واقعا 360 درجه تغيير كرده ديگه مثل قبل سرعت بالا اومدن ويندوز رو كاهش نميده و خيلي خوب عمل ميكنه تا جايي كه يه بدافزار رو كه NOD32 نميتونست بگيره دو بلافاصله بلوك كرد. اين بد افزار آسيبي به كامپيوتر نميرسونه فقط با لو دادن پسورد هاي تايپ شده توي كامپيوتر دودمان ما رو به باد ميده به هر حال يه بار امتحان ضرري نداره خودتون مقايسه كنيد.

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پاندا چند بار در تست گند زده , دیگه این بار اصلا شرکت نکرده تا آبروش بره

من به شخصه تمام آنتى ویروسهاى معتبر رو امتحان کردم و هر کدوم رو تا یک ماه بر روى سیستمم تست کردم

هیچ آنتى ویروسى در طى این چند سال احمق تر از پاندا نبود و من به هیچ عنوان اونو توصیه نمیکنم

در زمینه بد افزارهایى مثل نمونه شما اگه یه فایروال خوب کنار آنتى ویروس داشته باشى به راحتى اونو از کار میندازى

در ضمن بهتره در برابر این گونه برنامه ها از آنتى اسپاى ورها کمک بگیرى

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid_panah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

شايد حق با تو باشه. باز هم از راهنماييت متشكرم.

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض June 2008

نتیجه False Positive Test

نتیجه Scanning Speed Test

مایکروسافت با این همه پیشرفت آخرش یه چیزی میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •