سلام
اتفاقي به update انتي ويروس mcafee برخوردم اونو downloadكردم و دوباره upload كردم تا دوستاني كه ميخواهند دانلود كنند
8.5 مگا بايت
sdat 4850 تاريخ 2006.9.12
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اتفاقي به update انتي ويروس mcafee برخوردم اونو downloadكردم و دوباره upload كردم تا دوستاني كه ميخواهند دانلود كنند
8.5 مگا بايت
sdat 4850 تاريخ 2006.9.12
دمت گرم خيلي حال دادي
موفق و مويد و پيروز و سربلند باشي
سلام
nt عزیز از نظر لطفت ممنونم، برای تو هم آرزوی موفقیت می کنم.
آقایون هر چی تو چنته دارید رو کنید بیل گیتس با اون دبدبه و کبکبه نتونست جلوی آپدیت غیر قانونی ویندوز توسط کاربران ایرانی بگیره حالا مک آفی بلا نسبت سگ کیه
خب آقایون آگه یه برنامه نویس پیدا میشه که یه پتی یا کرکی را حقه ای ترفندی کلکی چیزی بلده رو کنه البته من خودم برنامه نویسم ولی در حد دو دو تا چهارتا برنامه مینویسم![]()
Last edited by H A M A S; 16-09-2006 at 07:05.
ایول flowerخوشم اومداقایکی نیست پوزاین بروبچ مک آفی روبه خالک بمالونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ما کرتیم آقای هک من با اون لوگوی مافیا با عکس تامی هم خیلی حال کردم توصیه من به دوستان اینکه از مک آفی استفاده نکنند بجاش برید از بیت دیفندر نسخه اینترنت سیکورتی 10 استفاده کنید فقط بدونید که بعضی از سایتها به این لقب بی رحمترین آنتی ویروس دنیا را دادند. مک آفی چیه بابا
دوست عزیز برنامه های ------ وجود داره که با ای پی نامعلوم میتونین آپدیت کنید ولی به نظر من آنتی ویروس های دیگه هستن که هم آپدیت میشند وهم واقعا واقعا ازمک آفی بهترند پیشنهاد من Bitdefender Internet Security v10 و NOD 32است این دوتا فعلا بهترینند که من بیت دیفندر رو امتحان کردم واقعا لقب بی رحمترین آنتی ویروس دنیا برازنده اش است
خوب برین اینو بخرین خودتو نو راحت کنید
تنها نسخه قابل آپدیت mcafee در ایران
قربون مرامت لوتی ! ما که دربست مخلصتیم داش ووندربوی!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)