فقط 90 روز ؟؟؟؟ ارزششو نداره!! من الان 7 ماهه که ویندوز عوض نکردم !!! حال ندارم هر 90 روز یه بار ویندوز عوض کنم واسه نورتون!!! با همون 2007 میسوزیمو میسازیم!!!!!!!!!!!
فقط 90 روز ؟؟؟؟ ارزششو نداره!! من الان 7 ماهه که ویندوز عوض نکردم !!! حال ندارم هر 90 روز یه بار ویندوز عوض کنم واسه نورتون!!! با همون 2007 میسوزیمو میسازیم!!!!!!!!!!!
با سلام ...
لطفا به این سوالای من پاسخ بدین ... ممنون
1- حجم آنتی ویروسش چقدره ؟
2- چقدر از حافظه رو اشغال میکنه ؟
3- در کل به سیستمی که رم پایین داره سی پی یو هم کمه توصیه میشه یا به عبارت دیگه روی سیستم با چه مشخصاتی بهترین عملکرد رو داره ؟
فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه
ممنون
نیازی نیست بعد از 90 روز دوباره ویندوز عوض کنید.
میتونید از یه آنتی ویروس دیگه استفاده کنید.
1-NIS08 وقتی Unzip بشه تا 290 مگ حجم داره.(قبل از نصب)به صورت zip شده هم حدودا 90 مگه.
2-بستگی به سخت افزار شما داره.(البته خودش اعلام کرده 256 مگ رم نیاز داره حداقل)
3-این مشخصات سیستمی هستش که خود Symantec برای NIS 2008 اعلام کرده:
Windows Vista® Home Basic/ Home Premium/Business/Ultimate
Windows® XP with Service Pack 2 Home/XP Pro/XP Media Center
Edition
من خودم KIS7 و BIS2008 و NIS2008 رو تست کردم.تقریبا همه مثل هم بودن(میزان اشغال کردن رم و سرعت Load شدن)
- 300MHz or higher processor
- 256MB of RAM
- 350MB of available hard disk space
فقط NOD32 v3 از همه سریعتره.
البته موقع On-Demand Scan نورتون از بقیه بهینه تر عمل میکنه.(برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک کد برای expir نشدن norton antivirus full 2006 میخوام که تا حدود 2000 روز جواب بده ممنون
Last edited by uda; 14-12-2007 at 03:50.
درود بر شما دوست گرامي
با تشكر از لينك خوبي كه معرفي كرديد .
ايا براي شما امكان دارد اين لينك را به صورت مستقيم بگزاريد يا حداقل ( مگااپلود ) چون مطمئنم با سرعت
دايال اپ و بدون داشتن اكانت راپيد شير به هيچ عنوان نمي توانم اين لينك را به طور كامل دانلود كنم .
سپاسگزارم.
سلام لطفا" آپدیت سیمانتک که بصورت فایل exeاست را به من بدهید. با تشکر![]()
من از این کد برای اکتیو شدن استفاده میکنم که باید تا حدود 2457 روز اکتیو بماند ودی زودتر غیر فعال میشود چرا(*Also you can Use this "Unlck Code" Subscription Days Around "2457" Days
Unlock Code : 000000-000000-000000-000000-000000-000000-000000-000000-000999)
دوستان سلام خسته نباشید
من روی یک دستگاه خواستم norton نصب کنم .
ولی چون قبلا روی اون دستگاه نورتون بوده بدون پرسیدن سریال نامبر شروع به نصب مکنه و در نتیجه در آخر
نمیشه نورتون را فعال کرد .
با برنامه tuneup utility رجیستریهای دستگاه را پاک کردم و ریستارت کردم ولی باز هم بدون پرسیدن سریال
نامبر شروع به نصب کرد و باز همون مشکل پیش اومد . ( norton 2007 ) و برای این از نورتون استفاده
میکنم چون هم خوب ویروس اون دستگاه را میشناسه و هم در آن مکان امکان آپدیت نیست و از فایل exe نورتون
برای آپدیت استفاده میکنم .
خواهشا اگر کسی راه حلی میدونه کمک کنه . خیلی فوری . فوری
متشکرم![]()
این روش دیگه قدیمی شده و سیمانتک تقلبی بودن لیسانس رو زود تشخیص میده و اونو غیر فعال میکنه.
احتمالا از نسخه 2006 استفاده میکنید.
پیشنهاد میکنم از نسخه 2007 استفاده کنید .هم بهتره هم برای مدت زیادی(بدون مشکل) اکتیو میشه.
بابا به جای این حرفا تورو به خدا به انتی ویروس norton باحال بذارید دانلود کنیم که کامپیوتر من دیگه جون نداره بالا بیاد
بدادم برسید هر که پیدا کرد تورو خدا زودتر بگه تا ویرو س ها خود من رو هم نگرفتن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)