تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 1004 اولاول ... 185864656667686970717278118168568 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

فکر کنم حق با اونا باشه. چون من با اینکه 256 مخابرات دارم ولی دانلود و پینگم در همون حد واندازه ی 128 هستش البته یه مقدار بیشتر.
    خلاصه بگم من صبح تا حدود ساعت 2 بعدازظهر 256 هستم ولی بعد از ساعت 2 عملا میشم 128 !!!
    چون تا ساعت 2 تقریبا همه چی خوبه ولی بعد آروم آروم همه چی شروع میکنه به بد شدن تا اینکه ساعت میشه 12/5 شب، اونوقت که میبینی
    دایال آپ برگشته، دانلود میشه20k ، پینگ میره بالای 1000 و از اینجور فجایع!!!

بدبختی اینجاست که وقتی میری مخابرات هیشکی جوابگوی آدم نیست. وقتی یه سوال میپرسی میگن که به من مربوط نیست وقتی هم که میپرسی پس به کی ربط داره میگه من نمیدونم!!! (دور تسلسل به معنای واقعی)

فقط بلدن سیستم رو روشن کنن،شماره تلفنت رو وارد کنن،یه پرینت بدن بهت و بعد بگن برو به اتاق 204. سر ماهم 700 نومن پول میگیرن+بن خرید+یارانه ی کوفتی! و... مطمئن هستم خیلی از کارمندای مخابرات نه همه شون، وقتی میرن خونه شون هزار بار میگن وای مردم از خستگی از بس که کار کردم!!! در حالی که سنگینترین چیزی که بلند کرده خودکار و گهگاهی هم موس و کیبورد رو جا به جا کرده.
    در حالی که گره از کار 30% مراجعانشون باز نکردن و هی به اینور و اونور یا فردا پس فردا حواله کردن
    نه خیلی هم به این مربوط نیست. ببینید این عکس به چند ماه قبل که سرعتا بالا رفته بود برمیگرده (مرکز مخابراتی ایثار) شب ساعت ۲ هست

هیچ نوسانی نداره. پس از این حرفای الکی که میشنوید زیاد باورتون نشه. در صورتی که شرکت ارائه دهنده پهنای باند مناسب در اختیار مشترک بذاره مثل عکس میشه. حتی زمان دانلود رایگان ولی بدون هیچ gap!

کارمندای مخابرات که دیگه هیچ. شما یادت میاد که یک حرفی به من گفتی در ارتباط با خوش تیپی و جواب دادن کارمندای امور مشترکین! نه عزیز دلم اینها وقتی حوصلشون سر میره پاچه آدمو گاز میگیرن فرقی نمی کنه براشون کی باشه!!!
    Last edited by IVAN; 08-05-2011 at 01:10.

2. 2 کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال morteza.m2n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    In The Legends

پيش فرض

چند دقیقه پیش، نتم قطع شد رو timed out بود، زنگ زدم پشتیبانی، میگم سلام ،میگه سلام بفرمایید، گفتم خسته نباشید، گفت مرسی بفرمایید، گفتم دیتا قطع ؟ گفت بله بفرمایید، بعد دوباره پرسیدم دیتا قطع؟ بازم گفت بله بفرمایید، اولش فک کردم صدا نمیاد، 4 بار همینو پرسیدم گفت بله بفرمایید، گفتم چیو بفرماییم؟ انگار منتظر بود یه چیز دیگه بشنوه، 7/8 بار گفت بله بفرمایید گفتم کی وصل میشه، ایندفه یه جواب متفاوت شنیدم، گفت نمیدونم، گفتم خسته نباشی

اینا کین گذاشتن اونجا یه مشت خل و چل هیچی حالیشون نیست

4. 2 کاربر از morteza.m2n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

اینم شاهکاری دیگر از شرکت بزرگ و با اعتبار آنا اینترنت!

6. 2 کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

چند لحظه پیش گفتم به کنسول مودم یه سری بزنم. با کمال تعجب این رو دیدم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حدود 30 واحد اضافه شده!! خبریه؟ احتمالا تو پست قبلیم یادم رفت بگم گوش شیطون کر )

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    In The Legends

پيش فرض

مخابرات هم امروز از این شاهکار بی نصیب نبود از صبح تا الان ساعت 3:15 همش رو timed oute هست،

پینگم که درست بشه اینطوری میشه :

بازم timed out

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

نه خیلی هم به این مربوط نیست. ببینید این عکس به چند ماه قبل که سرعتا بالا رفته بود برمیگرده (مرکز مخابراتی ایثار) شب ساعت ۲ هست

هیچ نوسانی نداره. پس از این حرفای الکی که میشنوید زیاد باورتون نشه. در صورتی که شرکت ارائه دهنده پهنای باند مناسب در اختیار مشترک بذاره مثل عکس میشه. حتی زمان دانلود رایگان ولی بدون هیچ gap!

کارمندای مخابرات که دیگه هیچ. شما یادت میاد که یک حرفی به من گفتی در ارتباط با خوش تیپی و جواب دادن کارمندای امور مشترکین! نه عزیز دلم اینها وقتی حوصلشون سر میره پاچه آدمو گاز میگیرن فرقی نمی کنه براشون کی باشه!!!
    1- در مورد اون حرفم،شما اگه دقت کنید من گفتم که لابد از قیافه ت خوشش نیومده و شما رو پیچونده، در مورد فقط یک نفر گفتم ( همون خانومی که تو باجه شماره 3 امور مشترکین میشینه) و منظورم بقیه نبود اصلا. ( البته قصد جسارت به شما رو نداشتم ولی اگه ناراحت شدین من معذرت میخوام)

2- من چند نفرو پیدا کردم که خونه شون حوالی خیابان خاقانی و 8شهریور و خیابان شهید تمایل هست، کلا ناراضی بودن از وضعیتشون و میشه گفت وضعیت همه شون عین هم بود.البته از isp های مختلفی اکانت گرفته بودن ولی پینگ و دانلود همه شون ناراضی کننده بود. اما با این حرف شما هم کاملا موافقم که مقصر اصلی نوسانات سرعت و پینگ مخابرات مرکزیه ولی یه درصد قابل توجهی هم به مرکز ایثار برمیگرده.
    Last edited by urumchi; 09-05-2011 at 01:14.

10. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

چند دقیقه پیش، نتم قطع شد رو timed out بود، زنگ زدم پشتیبانی، میگم سلام ،میگه سلام بفرمایید، گفتم خسته نباشید، گفت مرسی بفرمایید، گفتم دیتا قطع ؟ گفت بله بفرمایید، بعد دوباره پرسیدم دیتا قطع؟ بازم گفت بله بفرمایید، اولش فک کردم صدا نمیاد، 4 بار همینو پرسیدم گفت بله بفرمایید، گفتم چیو بفرماییم؟ انگار منتظر بود یه چیز دیگه بشنوه، 7/8 بار گفت بله بفرمایید گفتم کی وصل میشه، ایندفه یه جواب متفاوت شنیدم، گفت نمیدونم، گفتم خسته نباشی

اینا کین گذاشتن اونجا یه مشت خل و چل هیچی حالیشون نیست
    همه جا همینطوره، تاپیک تهران یکی نوشته زنگ زده به پشتیبانی مخابرات و گفته 256 داره حالا سرعت دانلودش چقدر باید باشه؟ طرف برگشته گفته دقیقا 25.6kb یعنی طرف 256 رو تقسیم بر 10 کرده. احتمالا کشف جدیده که هر بایت میشه 10 بیت !!!

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

"برگ زرینی بر افتخارات مخابرات افزوده شد"

شکسته شدن رکورد پینگ در دنیا بدست توانمند زحمتکشان مخابرات

Last edited by urumchi; 09-05-2011 at 01:13.

13. 2 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    In The Legends

پيش فرض

امروز صبح، آنا اینترنت و مخابرات قطع بودن، هر نیم ساعت یه بار یه پینگ میدادن....

بقیه ی isp ها چطور؟

کلا 3 روزه آنا و مخابرات همش رو timed out هستن...

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من امروز از صبح تا ساعت 2 نتونستم کانکت بشم و ارور میداد چه برسه به تایم اوت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •