تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 99 اولاول ... 185864656667686970717278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 986

نام تاپيک: پارتیشن بندی لپ تاپ های جدید در ویندوز ویستا و حل مشکلات ریکاوری اطلاعات

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman_abi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلامف من هاردم 500giga است به نظر شما چه جوری پارتیشن بندیش کنم بهتره(یعنی سایز هر پارتیشن رو چقدر در نظر بگیرم) و اینکه با "پارتیشن مجیک" میشه ویندوز ویستا رو پارتیشن بندی کرد(یعنی توصیه میشه یا نکنم بهتره؟)؟

پروفشنال mo.mo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

سلامف من هاردم 500giga است به نظر شما چه جوری پارتیشن بندیش کنم بهتره(یعنی سایز هر پارتیشن رو چقدر در نظر بگیرم) و اینکه با "پارتیشن مجیک" میشه ویندوز ویستا رو پارتیشن بندی کرد(یعنی توصیه میشه یا نکنم بهتره؟)؟
    در مورد تعداد پارتیشن ها که بهتره خودتون تصمیم بگیرید.
    ولی در مورد پارتیشن بندی هم باد بگم که اگه کار کردن با پارتیشن مجیک رو بلد باشید به راحتی متونید پارتیشن بندی کنید.
    راستی مدل لب تابتون چیه که 500 گیگ هاردش؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

در مورد تعداد پارتیشن ها که بهتره خودتون تصمیم بگیرید.
    ولی در مورد پارتیشن بندی هم باد بگم که اگه کار کردن با پارتیشن مجیک رو بلد باشید به راحتی متونید پارتیشن بندی کنید.
    راستی مدل لب تابتون چیه که 500 گیگ هاردش؟
    dell xps 1530

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

پس با پارتیشن مجیک ، پارتیشن بندی می کنم!
    مــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـرســــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـی!

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

پس با پارتیشن مجیک ، پارتیشن بندی می کنم!
    مــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـرســــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـی!
    فقط باید احتمال از دست رفتن پارتیشن هاتون رو بدهید ... چون پارتیشن مجیک برای سیستم های جدید به کار نمیره و از محصولات paragon HDD manager و یا Acronis disk director استفده میشه !

6. 2 کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

فقط باید احتمال از دست رفتن پارتیشن هاتون رو بدهید ... چون پارتیشن مجیک برای سیستم های جدید به کار نمیره و از محصولات paragon HDD manager و یا Acronis disk director استفده میشه !
    با سلام
    البته من هنوز پارتیشن بندی نکردم... شما توصیه می کنید از نرم افزار استفاده کنم یا روشی که صفحه اول گفته شده؟!؟!؟! اگه نرم افزارم میشه استفاده کرد لطفا اسمهاشم بگید! مرسی!

پروفشنال mo.mo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

با سلام
    البته من هنوز پارتیشن بندی نکردم... شما توصیه می کنید از نرم افزار استفاده کنم یا روشی که صفحه اول گفته شده؟!؟!؟! اگه نرم افزارم میشه استفاده کرد لطفا اسمهاشم بگید! مرسی!
    روشی که در صفحه ی اول اومده خیلی محدوده. یعنی واسه شما که هاردت 500 زیاد جالب نیست.
    به نظر من از نرم افزار ها استفاده کنی بهتره.
    pargon partition هم به نظر من بهترین شون هست.

9. 2 کاربر از mo.mo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه superior's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

10

به نام او

کمک فوررررررررررررررررررررررر ررررررررری!

من یه نوت بوک DELL با سیستم عامل Windows Vista Basic خریدم. اومدم پارتیشن بندی کنم که دیدم درایو C رو کمتر از 150 گیگ نمیبنده! پس پاراگون پارتیشن 9 رو اومدم دانلود کردم و 180 گیگ از درایو منبع جدا کردم . حالا رفتم سراغ خود منیجر ویندوز و به روشی که در پست اول گفته شده بود از درایوی که به وسیله پاراگون ساخته بودم 50 گیگ رو Shink کردم. ولی وقتی اومدم که از فضای جدا شده پارتیشن بسازم بترتیب ارور های شگل زیر رو از بالا به پایین داد:

با پاراگون هم دیگه نمیشه از اون فضای دست نخورده استفاده کرد! و اصلا دیگه کار نمیکنه! حالا من سر دو راهی موندم که با 50 گیگ جدا شده چیکار کنم؟ و اینکه بازم با منیجر ویندوز فضا جدا بکنم یا نه؟

لطفا کمممممممممممممممک کنید.
    با اجازه ی آقا محمد:
    برای حل این مشکل میشه از برنامه Letter Assinger استفاده کرد ، برنامه ساده ای هست :
    کد:
    http://www.softpedia.com/get/System/System-Miscellaneous/Letter-Assigner.shtml

بزاریدیه توضیح بدم حالا که قراره بگم کامل بگم :

* یک پارتیشن در حالت کلی ممکناست از نوع primary (اصلی و دارای محدودیت از نظر تعداد که خود آن یک logical Drive محسوب میشه) و یا یک پارتیشن از نوع گسترش یافته باشه (Extended). پس پارتیشن کهفعاله و دارای اطلاعات یکی از این دو نوع هست

* یک پارتیشن Extended حاویچندین پارتیشن منطقی یا (Logical Drive) هست.برای همین توی برنامه ها ناحیه مشخصشده و رنگ ها با هم متمایزند و توی لیست پارتیشن ها در نرم افزارهای مدیریت یکپارچههارد دیسک ، دسته بندی شده اند.

* هارد شما می تونه 4 پارتیشن primary و یاماکزیمم 3 پارتیشن primary و یک پارتیشن Extended داشته باشه. پس محدودیت اینه ! ودر ویندوز XP نهایت شما می تونید 24 درایو شامل درایو C داشته باشید. پس بهترههمیشه یک پارتیشن primary داشته باشید و یک یا چند Extended که خود شامل چندیندرایو logical هست .

* هارد لپ تاپ ها اغلب یک یا چندین پارتیشن primary داره (اغلب سه پارتیشن که یکی سیستم عامله ، دومی و سومی پارتیشن های مخفی). برایهمین در ابتدای کار با محدودیت مواجه می شوید

* اگر پارتیشن خالی هست بهتره پاکش کنید و از ابتدا توسط ابزارهایسیستم و نرم افزارهای Disk manage پارتیشن بندی صحیح شامل یک پارتین primary وچندین extended انجام بدید

در اصل تبدیل Extended به primary سخته ولیبالعکس ساده است و توی اغلب نرم افزارها منو و گزینه ای وجود داره

برای کارکردن حرفه ای با سایر ابزارها و Acronis Disk Director هست .... روش کار اینه

- برنامه را اجرا کنید

- حالت Manual mode را انتخاب کنید

- روی پارتیشن انتخابی تون راست کلیککنید

- روی گزینه advanced از منوی انتخابی کلیک کنید

- روی گزینه convert کلیک کنید

- در آنجا از نوار ابزار کشویی (drop-down) نوع Primary partition ا انتخاب و OK کنید

- تغییرات را apply کنید

به همینراحتی

اغلب شما در ADD (مخفف برنامه) حالت manual mode را انتخاب نمی کردید برای همین هست که موفق نمیشدید. این یک ترفند بود که عده بسیار کمی می دانند و یک نکته سری به حساب می آمد. ولی خوب ، هم اکنون در اختیار شماست
    دست شما درد نکنه . ولی برنامه اولی که معرفی کردید فقط مال ویندوز 98 و 95 و .... هست و روی ویستا و اکس پی نصب نمیشه و این آموزش آخری مال برنامه دوم هست؟
    به نام او

برادران من فکر میکنم شما اصلا متوجه مشکل من نشدید! به اون ارور عجیب یه نگاه بندازید! و به رنگ نوار بالای فضای خام که بجای سبز . مشکی هست! کمممممممممممممممممممممممم مممممممممممممممک.
    دوست عزیز مشکل شما رو تقریباً بیشتر کسایی که می خوان پارتیشن بندی کنن دارن و اگه وقت بذارید و کل پستها را تا اینجا بخونین خیلی بیشتر چیز دستگیرتون میشه . البته جا داشت دوستمون رجیستر یوزر هم اون متن اولی در سایت رو یه ویرایشی می کرد یا یه سری نکات مهم و حل یه سری مشکلات رو بهش اضافه می کرد .
    من تجربه خورم رو در این پست نوشتم می تونید به اون هم یه سری بزنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید
    به نام او

توی Acronis Disk Director وقتی رو قسمتی که میخوام تبدیل به پارتیشنش کنم میرم اصلا در قسمت
    advanced گزینه convert وجود نداره.
    ببخشید شما از کجا نرم افزار رو دانلود کردین؟
    این لینک دانلود نرم افزاره:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    عزیزم من از خود سایتش نسخه دمو رو دانلود کردم . ولی کرکی براش پیدا نکردم. اون لینک بالا هم به کل خرابه!

میگم از Vista Basic نیست؟

من اون 50 گیگ فضا رو تونستم برگردونم. ولی دیگه نمیتونم پارتیشن ببندم. همه نرم افزار ها ارور میدند. بی خیال. بای.
    درسته لینک بالا خرابه. من هم تازه فهمیدم.
    ولی بیخیال پارتیشن بندی نشو. از نرم افزار های bootable استفاده کن. شاید جواب ببده.
    (حداقل به خاطر امضات بیخیال نشو . یعنی فقط شعار دادی؟)
    به نام او

نه شعار نبود!و نیست . و امیدوارم روزی نرسه که فقط یه شعار باشه.

ولی مید1ونی حقیقت ماجرا این هست که این نوت بوک دوستم هست (البته از اینکه گفتم خریدم منظور خاصی نداشتم!) و من نمیتونم در موردش خیلی ریسک کنم.با مال مردم نمیشه شوخی کرد!

به نام او

و اما این داستان به کجا رسید؟؟؟

خوب راه حل اینه: برای دوستانی که شاید به این مشکل گرفتار شوند:

1. دانلود نسخه Acronis Disk Director Suite retial 10

2. تبدیل پارتیشن مورد نظر ار حالت Primary به Logical !

3. استفاده از خود منیجر ویندوز و آموزش پست اول.

نکته: من با ریکاوری و درایو مخفی 4 تا Primary داشتم. فقط گفتم که یکمی منحرف بشید!!!!

11. این کاربر از superior بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با سلام سیستم عامل لپ تاپ من داس نیست لینوکس و نمدونم که چطوری میتونم ازش بک آپ بگیریم روی دی وی دی که اگه روزی ویندوز بالا نیومد بتونم ریستور کنمممنون می شم اگه کمکم کنید

پروفشنال mo.mo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

با سلام سیستم عامل لپ تاپ من داس نیست لینوکس و نمدونم که چطوری میتونم ازش بک آپ بگیریم روی دی وی دی که اگه روزی ویندوز بالا نیومد بتونم ریستور کنمممنون می شم اگه کمکم کنید
    سلام.
    معمولا از لینوکس پک آپ نمیکیرن.
    چون زیاد مهم نیست.( یه سیستم عامل رایگان که زیاد هم برای کاربران معمولی جذابیتنداره)
    ولی اگه میخوای بکآب بگیری میتونی از نرم افزار های کمکی استفاده کنی. (البته دقت کن با لینوکس سازگار باشه)
    من که میگم یه ویندوز نصب کن بعدش یه بک آب بگیر.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •