سلامف من هاردم 500giga است به نظر شما چه جوری پارتیشن بندیش کنم بهتره(یعنی سایز هر پارتیشن رو چقدر در نظر بگیرم) و اینکه با "پارتیشن مجیک" میشه ویندوز ویستا رو پارتیشن بندی کرد(یعنی توصیه میشه یا نکنم بهتره؟)؟
سلامف من هاردم 500giga است به نظر شما چه جوری پارتیشن بندیش کنم بهتره(یعنی سایز هر پارتیشن رو چقدر در نظر بگیرم) و اینکه با "پارتیشن مجیک" میشه ویندوز ویستا رو پارتیشن بندی کرد(یعنی توصیه میشه یا نکنم بهتره؟)؟
در مورد تعداد پارتیشن ها که بهتره خودتون تصمیم بگیرید.
ولی در مورد پارتیشن بندی هم باد بگم که اگه کار کردن با پارتیشن مجیک رو بلد باشید به راحتی متونید پارتیشن بندی کنید.
راستی مدل لب تابتون چیه که 500 گیگ هاردش؟
dell xps 1530![]()
پس با پارتیشن مجیک ، پارتیشن بندی می کنم!
مــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـرســــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـی!
فقط باید احتمال از دست رفتن پارتیشن هاتون رو بدهید ... چون پارتیشن مجیک برای سیستم های جدید به کار نمیره و از محصولات paragon HDD manager و یا Acronis disk director استفده میشه !
با سلام
البته من هنوز پارتیشن بندی نکردم... شما توصیه می کنید از نرم افزار استفاده کنم یا روشی که صفحه اول گفته شده؟!؟!؟! اگه نرم افزارم میشه استفاده کرد لطفا اسمهاشم بگید! مرسی!![]()
روشی که در صفحه ی اول اومده خیلی محدوده. یعنی واسه شما که هاردت 500 زیاد جالب نیست.
به نظر من از نرم افزار ها استفاده کنی بهتره.
pargon partition هم به نظر من بهترین شون هست.
به نام او
و اما این داستان به کجا رسید؟؟؟
خوب راه حل اینه: برای دوستانی که شاید به این مشکل گرفتار شوند:
1. دانلود نسخه Acronis Disk Director Suite retial 10
2. تبدیل پارتیشن مورد نظر ار حالت Primary به Logical !
3. استفاده از خود منیجر ویندوز و آموزش پست اول.
نکته: من با ریکاوری و درایو مخفی 4 تا Primary داشتم. فقط گفتم که یکمی منحرف بشید!!!!![]()
با سلام سیستم عامل لپ تاپ من داس نیست لینوکس و نمدونم که چطوری میتونم ازش بک آپ بگیریم روی دی وی دی که اگه روزی ویندوز بالا نیومد بتونم ریستور کنمممنون می شم اگه کمکم کنید
سلام.
معمولا از لینوکس پک آپ نمیکیرن.
چون زیاد مهم نیست.( یه سیستم عامل رایگان که زیاد هم برای کاربران معمولی جذابیتنداره)
ولی اگه میخوای بکآب بگیری میتونی از نرم افزار های کمکی استفاده کنی. (البته دقت کن با لینوکس سازگار باشه)
من که میگم یه ویندوز نصب کن بعدش یه بک آب بگیر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)