اساتید لطفا کمک کنید.
اساتید لطفا کمک کنید.
این درایور كلی ساتا هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من یه لپ تاب وایو مدل cs235 دارم به کلی گیج شدم بابا لطفا زیر دیپلم بگید چیکار کنم
واسه مزحله اول من درایور ها رو ندارم ممنون میشم اگه کمکم کنید مرسی
سلام من یه vaio cs325 دارم به کلی گیج شدم میشه لینک درایور ها رو بذارید ممنون میشم
اصلا از مسائل فنیش اطلاعی ندارم
ممنون
آقا من طبق آموزش پست اول با برنامه nLite-1.4.9.1 درايور هايي كه شما در صفحه قبل براي لبتاپ Dell Studio 1555 معرفي كرده بوديد به يه ويندوز اكس پي سرويس پك دو اضافه و يه ISOساختم و رايت كردم بازم موقع بوت كردن وارد ستاپ ميشه يه سري Detect مي كنه بعد اين ارور مي ياد:
![]()
سلام من يه هارد اسكازي دارم درايورش هم دانلود كردم اما نتونستم نصب كنم كسي ميتونه منو كمك كنه؟ خيلي ممنون
مدلش : Adaptec SCSI Card 39320A
درست می فرمایند من هم که نوت بوکم sony و همین مشکل رو داره وقتی طبق دستور شما انجام دادم بازم همین صفحه رو دیدم.
نوت بوک من 64 بیتی و مدلش sony VPCCW1WFX/U هست و درایورهاش رو از لینک زیر دانلود کردم
و نمی دونم جز کدو دو دسته ایست که شما ذکر کردید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الف) برایIntel ICH6/7/8/9 S-ATA AHCI وRAID Controllers
یا
ب) برایIntel ICH5R S-ATA RAID Controllers
البته روش ویندوز 7 نصب هست و می خوام در کنار xp هم در درایو دیگه داشته باشم.
لطفا منو راهنمایی کنید
Last edited by Perpetual; 15-05-2010 at 07:19.
salam
laptap man sony vgn-ns230e hast mikham windows xp nasb konam ama nemidunam chipseresh chi hast?
mamnun misham javab bdidi
لطفا فینگلیشی ننویس
ضمنا داخل سند خریدت نوشته یا داخل setup لپتاپ هست(وقتی روشن کردی f2 یا delete بزن)
درود
من هنوز نتونستم روی hp tx2-1370 us ویندوز Xp نصب کنم اگه کسی لینک چیپستش رو داره بزاره ممنون میشم.
از نمایندگیش پرسیدم میگه مدل های تاچ اسمارت ایکس پی روش نصب نمیشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)