یعنی چی منظورت اگه درخواست زمان امتحانات هست اگه بری داخل سایت و وارد اکانتت بشی زمان ثبت نام احتمالا گفته شده
یعنی چی منظورت اگه درخواست زمان امتحانات هست اگه بری داخل سایت و وارد اکانتت بشی زمان ثبت نام احتمالا گفته شده
,واسه خودم نمیخام واسه دوستم میخام.....
بهنام جان ما که خودمون خیره سرشون دانشجوهاشیم نمیدونیم چی به چیه و لنگ در هوا موندیم همینطوری!×!
چه برسه به ....
به سایته تهران سر بزنی فک کنم باشه چارتشون
کدوم واحد دانشگاهی؟اگه تحت نظارت شیراز و تهران باشه برنامه امتحانیشون اینجاست :
و بقیه واحد ها:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم اصلاحیه جدید مربوط به رشته های علوم انسانی شاید به درد دوستتون بخوره :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما از معافیت تحصیلی استفاده میکنی بعید میدونم اگر قبول هم بشی ثبت نامت کنن
اشتباه نکن منم دانشجوی پیام نور هستم!!!
از تو سایت یه چیزی درآوردم و با گفته های دوست عزیزمان راجع به اصلاحیات تونستم یه چیزی درست کنم و تحویل دوستم بدم...!!!
معدل من شده 13،22.دروس قابل برداشتمم هم 17 تاست.ولی توی نتایج زده مشروط!قضیه چیه؟در ضمن معدل ترم دانشپذیریم بدون احتساب معدل دیپلمم 7،22 هست.به خاطر این زده مشروط؟یه موضوع دیگه اینکه من درسهای دیگه رو به غیر از اون درس هایی خودشن گفتن برداشتم.مثلا اندیشه اسلامی 2 رو هم برداشتم.ولی توی امتحانات تحت نظارت تاریخی برای امتحان نداره.اشتباه برداشتم؟یکی می تونه منو کمک کنه؟
سلام
اولا معدل اولت رو از کجا اوردی معدل دیپلمت رو منظورته؟
اگر ریز نمرات رو دیده باشی می فهمی که قبول شدی یا نه یا چند تا رو افتادی
احتمالا چون 7.22 شدی باید رد شده باشی و مشروط هستی
دوما شما بهتر بود 15 واحد انتخاب میکردی
احتمالا نباید اندیشه اسلامی دو رو ور می داشتی چون اگر همه درس های دانشپذیری رئو افتاده باشی مجاز به انتخاب 15 واحد هستی حتی اگر زده باشه 17 واحد
دوستان من دو تا سوال دارم امروز هم حوصلم نکشید برم دانشگاه
اولا کارت دانشجویی به ما مشروطی ها میدن و کی میدن؟
دوم اینکه ایا میتونیم با اینکه دانشجو مشروط هستم گواهی به تحصیل از دانشگاه بگیرم؟
آره عزیز..من پرسیدم گفتن شما دانشجو میشی و معافیت تحصیلی براتون صادر میشه
درسته
با عقل هم جور در میا دیگه
ما در هر صورت قبول شدیم چه مشروط چه بی شرط چه ...!
بچه ها حذف و اضافه چی شد؟
کلاسا کی شروع میشه؟
در کل منو از یاد نبرید!×!#$#^$^^#$^
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)