تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 209 اولاول ... 185864656667686970717278118168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 2084

نام تاپيک: گفتگوی آزاد موتور سیکلت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

فرقهای پالس 200 با 180 دیجیتال یه شرح زیر است.
    1- لاستیک ها پهنتر شده است. (مخصوصا لاستیک عقب)
    2-اگزوز یزرگتر شده است
    3- افزایش سرعت به میزان 15کیلومتر بر ساعت
    4- افزایش قدرت به میزان 1 اسب بخار
    5- دارای سیستم خنک کننده مایع با روغن
    6- کمک فنرهای عقب گازی شده است. (البته فکر پالس 180 نیز اینگونه باشد)
    7-حذف هندل و روشن شدن فقط بصورت برقی

2. این کاربر از yosofweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

می خواستم در مورد هر یک از موارد زیر توضیحی بدهی و بگویید تفاوت هر یک چیست لطفا..
    1- برگه تملیکی
    2- برگه سند موتور
    3-برگه سبز گمرکی
    4-کارت موتور

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام
    این نظرات رو با مطالعه سایتها و فرومهای هندی و انگلیسی می نویسم :
    باجاج پولسار یکی از معدود موتورسیکلت هاییست که با گذشت زمان بهبود کیفیه نسبی پیدا می کنه تا طرفدارانش رو خوشنود نگه داره . چیزی شبیه به نسخه های فیلمهای ارباب حلقه ها !
    در واقع جز چند مشخه نسبی ، پولسار 180 چندان تفاوت فاحشی با نسخه 200 اون نداره - البته با 220 فرق زیادی داره - مثلا وزن تقریبی نسخه ی ایرانی پولسار 200 150 کیلوگرمه که هم وزنه نسخه ی هارلی باجاج 200 هست !
    خنک کننده روغن داره ، زین بهتری داره ، چند قسمتش رنگ شده ! برای آف-رود بهتر شده در دنده های پایین مشابه هم هستند ولی سیستم کلاچ و جعبه دنده در 200 بهبود یافته ، قدرت موتور تقریبا 2 اسب بخار اضافه شده ، لرزش و تعادل بهتری پیدا کرده ، ولی هنوز چندان برای ترافیک و پیچ و خم کوچه پس کوچه های ایرانی آزار دهنده است !
    موقعیت نشستن راکب روی موتور و استراحت گاه پاها بهتر شده و طول دست ها رو بیشتر می کشه . بدلیل محدود کننده بزور سرعتش در دنده آخر بیشتر از 140 می رسه و شتاب موتور در این دنده خیلی کند انجام می شه بر خلاف نسل های ژاپنی . قیافش کمی سکــسی تر شده !
    اختلاف قیمتش با 180 در ایران الا قابل توجیه نیست و بنظرم بهتره تا 220 صبر کنید .
    ممنون از راهنماییتون.فقط نگفتید که بخرم یا نه؟و در ضمن در مورد پالس 220 هم که بعید میدونم حداقل تا یکسال دیگه هم ازش خبری بشه و همچون رخ زیبایی هم نداره.بلاخره بخرررررررررررم؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام
    این نظرات رو با مطالعه سایتها و فرومهای هندی و انگلیسی می نویسم :
    باجاج پولسار یکی از معدود موتورسیکلت هاییست که با گذشت زمان بهبود کیفیه نسبی پیدا می کنه تا طرفدارانش رو خوشنود نگه داره . چیزی شبیه به نسخه های فیلمهای ارباب حلقه ها !
    در واقع جز چند مشخه نسبی ، پولسار 180 چندان تفاوت فاحشی با نسخه 200 اون نداره - البته با 220 فرق زیادی داره - مثلا وزن تقریبی نسخه ی ایرانی پولسار 200 150 کیلوگرمه که هم وزنه نسخه ی هارلی باجاج 200 هست !
    خنک کننده روغن داره ، زین بهتری داره ، چند قسمتش رنگ شده ! برای آف-رود بهتر شده در دنده های پایین مشابه هم هستند ولی سیستم کلاچ و جعبه دنده در 200 بهبود یافته ، قدرت موتور تقریبا 2 اسب بخار اضافه شده ، لرزش و تعادل بهتری پیدا کرده ، ولی هنوز چندان برای ترافیک و پیچ و خم کوچه پس کوچه های ایرانی آزار دهنده است !
    موقعیت نشستن راکب روی موتور و استراحت گاه پاها بهتر شده و طول دست ها رو بیشتر می کشه . بدلیل محدود کننده بزور سرعتش در دنده آخر بیشتر از 140 می رسه و شتاب موتور در این دنده خیلی کند انجام می شه بر خلاف نسل های ژاپنی . قیافش کمی سکــسی تر شده !
    اختلاف قیمتش با 180 در ایران الا قابل توجیه نیست و بنظرم بهتره تا 220 صبر کنید .
    حدود چند ماه طول میکشه تا 220 بیاد ؟
    فکر کنم تو یک پست تو این انجمن خوندم که قیمتش حدود 3تومنه ؟
    کسی اطلاعی از قیمتش نداره ؟
    با تشکر

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون.فقط نگفتید که بخرم یا نه؟و در ضمن در مورد پالس 220 هم که بعید میدونم حداقل تا یکسال دیگه هم ازش خبری بشه و همچون رخ زیبایی هم نداره.بلاخره بخرررررررررررم؟؟؟؟؟؟
    چه عرض کنم . شما با توجه به نیاز و توانایی مالیتون تصمیم بگیرید . بنظر شخصیه بنده همون 180 دیجیتال خوبه . چون 700 تومان خیلی پوله !
    حدود چند ماه طول میکشه تا 220 بیاد ؟
    فکر کنم تو یک پست تو این انجمن خوندم که قیمتش حدود 3تومنه ؟
    کسی اطلاعی از قیمتش نداره ؟
    با تشکر
    با شرکت فارس تماس بگیرید . بخش روابط بازرگانی - نه فروش ! - با توجه به سندی که دوستمون آقا یوسف "yosofweb" نشون داد ، با حضور و تصویب قانون واردات موتورهای 250 به ایران ، باید منتظر نوسان قابل توجه در قیمت موتور سیکلت های داخلی باشیم .چرا که پولسار در کلاس "نیکـد باک" و قیمت متوسط 1-2 میلیون تومان بهمراه اپاچ ، پر فروشترین و بهترین گزینه های داخلی هستند .
    با توجه به نزدیک شدن به ماه رمضان و اتمام تابستان ، فروش این محصولات هم از رونق می افتند و این یک غافلگیری دیگریست .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان من قصد دارم تریل روان 200 بگیرم تا حداکثر یه ماه دیگه
    به نظر شما تو رنج قیمت خودش موتور خوبی هست؟
    اگر موتور بهتری میشناسید معرفی کنید
    بازار از نظر قیمت این روزا چطوره؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوستان من قصد دارم تریل روان 200 بگیرم تا حداکثر یه ماه دیگه
    به نظر شما تو رنج قیمت خودش موتور خوبی هست؟
    اگر موتور بهتری میشناسید معرفی کنید
    بازار از نظر قیمت این روزا چطوره؟
    روان 200 یا Qingqi QM200GY
    کمتر از 16 اسب بخار توان داره ، هوا خنک ، نهایت سرعتش در افق و بدون اصطکاک مخالف به 110 کیلومتر در ساعت می رسه
    صدای آزار دهنده و معمول موتورهای آف-رود رو داره ، اگزوزش به فریم چسبیده و پای راکب و ترک رو اذیت می کنه !
    لاستیک های وقت تحویلش مناسب خیابون نیستند .
    از دید افرادی که سابقه سواری با اون داشتن کمترین امتیاز رو به توانایی آف-رود و تورینگ دادند .
    در این رنج قیمت - زیر 2 میلیون - و کلاس آف-رود تریال هیوسانگ رو می شه با این موتور قیاس کرد تا رادیشن کویر

9. 2 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

روان 200 یا Qingqi QM200GY
    کمتر از 16 اسب بخار توان داره ، هوا خنک ، نهایت سرعتش در افق و بدون اصطکاک مخالف به 110 کیلومتر در ساعت می رسه
    صدای آزار دهنده و معمول موتورهای آف-رود رو داره ، اگزوزش به فریم چسبیده و پای راکب و ترک رو اذیت می کنه !
    لاستیک های وقت تحویلش مناسب خیابون نیستند .
    از دید افرادی که سابقه سواری با اون داشتن کمترین امتیاز رو به توانایی آف-رود و تورینگ دادند .
    در این رنج قیمت - زیر 2 میلیون - و کلاس آف-رود تریال هیوسانگ رو می شه با این موتور قیاس کرد تا رادیشن کویر
    ممنون از پاسختون
    رادیسون کویر رو که میگن اصلا قابلیت آفرود نداره
    فکر کنم هیوسانگ بالاتر از 2 میلیون باشه
    اما روان حدود یک و شیشصد هست اگر اشتباه نکنم
    با این حال خرید روان توصیه نمیشه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ممنون از پاسختون
    رادیسون کویر رو که میگن اصلا قابلیت آفرود نداره
    فکر کنم هیوسانگ بالاتر از 2 میلیون باشه
    اما روان حدود یک و شیشصد هست اگر اشتباه نکنم
    با این حال خرید روان توصیه نمیشه؟
    سلام
    منظور من هم همین بود که کویر رادیشن با این دو قابل قیاس نیست . روان موتور خوبیه . من نداشتمش که توصیش کنم ولی اگر جای شما بودم با این قیمت برای آف-رود می خریدمش .
    اگر یکوقت خریدید ، تجربتون رو با ما در میون بذارید

12. 2 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با سلام
    آقا این موتور زیر که جهت فروش هست آیا اصل ژاپن هست؟؟ موتور Suzuki 250 X7 مدل 81

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ارزش خریدن دارد؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •