تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 69 اولاول ... 1858646566676869 آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 687

نام تاپيک: Prince of Persia: Warrior Within

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام دوستان
    كسي هستش كه به سوالاتم تو پرنس 2 جواب بده
    بگو اگه یادمون باشه جواب میدیم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

بگو اگه یادمون باشه جواب میدیم

داداش من اين بازي رو با سوني 2 بازي ميكردم

تو مرحله اي كه كايلينا رو ميكشي و ميري اول جزيره و وقتي برميگردي به مركز منطقه ( همون جايي كه با اهرم صخره ها رو جا بجا ميكني ) داهاكا اومد و ميخاست منو بگيره كه يكي كه همون سياهه بودش رو ميگيره به جاي من

بعد اون ديگه نميدونم چكار كنم

ميشه راهنماييم كني

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

داداش من اين بازي رو با سوني 2 بازي ميكردم

تو مرحله اي كه كايلينا رو ميكشي و ميري اول جزيره و وقتي برميگردي به مركز منطقه ( همون جايي كه با اهرم صخره ها رو جا بجا ميكني ) داهاكا اومد و ميخاست منو بگيره كه يكي كه همون سياهه بودش رو ميگيره به جاي من

بعد اون ديگه نميدونم چكار كنم

ميشه راهنماييم كني
    اگه درست یادم باشه باید برگردی همون جا که کالینا رو شکست دادی و بعد بری پشت تختش و از اون جا به سمت ماسک .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

اگه درست یادم باشه باید برگردی همون جا که کالینا رو شکست دادی و بعد بری پشت تختش و از اون جا به سمت ماسک .
    خوب من همونجا رو نميتونم پيدا كنم

چندبار خواستم بزنم بشكونم بازي رو كه دلم نيومد

من 1 و 3 رو تموم كردم ولي اين دو يه چيز ديگس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام من با یه باگ تو بازی prince of persia 2 warrior within مواجه شدم که درست بعد از اینکه شمشیر عقرب(scorpion( رو برمیدارم ۶-۷ نفر از یه اتاق میان بیرون و اونا رو میکشم و طبق اون چیزی که تو یوتیوب دیدم باید یه در بارز یشه و دو نفر دیگه هم بیان ولی باز نمیشه این باگ رو میشه کاریش کرد یا باید سیو بعدش رو بگیرم؟ولی سیوش هم درد سره چون من تا حالا همه لایف ابگرید ها رو گرفتم و دلم نمیخواد اخرش کالینا رو بکشم.کمک کنین لطفا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

مثل اینکه ورژن بازی های هم بسیار متفاوته چون من با پی اس پی قبلا بازی میکردم تمومش نکردم و به اینجایی که الان هستم نرسیدم ولی یه جاهایی رو رد کردم که تو این نبود اصلا.در ضمن تو نسخه ی من اصلا فیلم های اول و اخر بازی رو نشون نمیده:O یعنی اون فیلم با کیفیت ها.نه دمو ها

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام دوستان من بازی شاهزاده ایرانی2رو تا جایی که بعد کشتن کاتالینا و فرار از دست غول و خلاصه بگم تا جایی که پرنس تغیر قیافه میده و وقتی به سالن بر میگرده میبینه کاتالینا و اون دختره شادی هنوز زنده ان بازی کردم دو تا سوال دارم چقدر دیگه تا پایان بازی مونده و سوال دومم من این بازی رو ویندوز سون سرویس پک 1نصب کردم دذف حین بازی مواقعی که پرنس صبحت میکنه اصلا صدا نداره و حرف نمیزنن میخوجستم بدونم مشکل از کامپیوتر منه یا این بازی اصلا حرف نمیزنه ؟خیلی ممنون میشم زودتر جوابم رو بدین

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام دوستان من بازی شاهزاده ایرانی2رو تا جایی که بعد کشتن کاتالینا و فرار از دست غول و خلاصه بگم تا جایی که پرنس تغیر قیافه میده و وقتی به سالن بر میگرده میبینه کاتالینا و اون دختره شادی هنوز زنده ان بازی کردم دو تا سوال دارم چقدر دیگه تا پایان بازی مونده و سوال دومم من این بازی رو ویندوز سون سرویس پک 1نصب کردم دذف حین بازی مواقعی که پرنس صبحت میکنه اصلا صدا نداره و حرف نمیزنن میخوجستم بدونم مشکل از کامپیوتر منه یا این بازی اصلا حرف نمیزنه ؟خیلی ممنون میشم زودتر جوابم رو بدین
    30 یا 40 درصد از بازی مونده .
    مشکل صدا هم طبیعیه . اون زمان نسخه های از بازی میومد که بعضی صداهای بازی رو قطع میکردن تا بازی کم حجم بشه . نسخه شما هم از هموناست . یادم میاد پک هر سه تا نسخه بازی رو توی یک DVD پیچیده بودن .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

با تشکر بابت جوابتون اگه بازی من مشکل داره و صداش رو حذف کردن امکان هست نسخه کامل parans of pershe2رو که صدا و همه چیزش چیزش درست باشه واسه دانلود بذارین ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

بازی رو تموم کردم مرحله اخر دوباره باید با کاتالینا بجنگی و بکشیش هرز گاهی به این تاپیک سر میزنم دوستان اگه سوالی در مورد بازی داشتن در خدمتیم راستی بازی شاهزاده ایرانی با چه زبونی حرف میزنه؟ چون نسخه من صدا نداشت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •