تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 461 اولاول ... 185864656667686970717278118168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 4604

نام تاپيک: آموزش نصب كلاينت ( اجرا كننده ) بازی های N-Gage II روی گوشی های نوکیا + مشکلات نصب

آخر فروم باز ELVIS PRESLEY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان من با fifo08 یه مشکلی دارم. حدود 1 ماهی هست این بازی رو انجام دادم هیچ مشکلی نداشت ولی جدیدا تو یکی از بازی ها وقتی به یه تایمی میرسه ارور های زیر رو میده و از بازی میاد بیرون.مشکل از چیه ممنون میشم اگه کمک کنید. در ضمن مدل گوشیم N81 8gb هستش.

دوست عزیز منم این مشکل رو داشتم. اما یه کاری کردم دیگه این مشکل حل شد.صفحات قبل رو ببین . یه روشی گفتم. اگه پیداش کردم میذارمش.

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خير دوست من لازم نيست trk و... رو دوباره نصب كني...فقط بازي ها رو كه به فرمت .ngage درآوردي بريز تو فولدر و نصب كن...همين!
    پس چرا تو همه ی بازی ها این فایل ها هست

در آغاز فعالیت navidgolshan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوست عزیز منم این مشکل رو داشتم. اما یه کاری کردم دیگه این مشکل حل شد.صفحات قبل رو ببین . یه روشی گفتم. اگه پیداش کردم میذارمش.
    دوست عزیز اگه لطف کنی بگی خیلی ممنون میشم چون الان توی بازی گیر کرده و فقط تا دقیقه ی 43 میشه بازی کرد بعد میاد بیرون در ضمن من که هرچی گشتم روش شما رو پیدا نکردم.
    Last edited by navidgolshan; 12-07-2008 at 16:53.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان توی بازی فیفا 08 عملکرد دکمه ها منظم چیدهنشده چطور می تونم عوض کنم عملکرد دکمه ها را
    در ضمن سرعت کدوم دکمه هست تو این بازی
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    توی بازی آسفالت کد نداره که بزنیم نیتروژن دائمی بشه
    در حالی که در بازی N F S Carbon(برای Pc) این کد ها هست

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

راحت ترین روش landscape کردن بازیهای n-gage II بر روی تمامی گوشی ها ( تست شده توسط خودم بر روی N82 ) :

1-گوشیتون باید هک شده باشه .....
    2-فایل رو دانلود کنید ...
    3- بعد از خارج کردن فایل از حالت فشرده ( RAR ) فایل txt رو در این آدرس کپی کنید ( owerwrite کنید ) : c/private/10202be9
    4-بعد فایل txt رو Read Only کنید
    5- یکبار گوشیو ریست ( خاموش روشن ) کنید.
    6- وارد n-gage بشید و یکی از بازیها ( مثلا آسفالت 3 ) رو انتخاب کنید و از option گزینه rotate left رو انتخاب کنید و بعد به صورت LandScape بازی کنید ....
    7- ما رو هم دعا کنید ...

( منبع : موبایلستان )

آقا مجید این روشی که گفتی حالا چطوری هک کنیم
    یعنی توسط همون Secman
    یا نه
    اما در حالت landscape باید خیلی حال بده ها نه ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه KING OF SPEED's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کلانشهر اهواز...!

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان من با fifo08 یه مشکلی دارم. حدود 1 ماهی هست این بازی رو انجام دادم هیچ مشکلی نداشت ولی جدیدا تو یکی از بازی ها وقتی به یه تایمی میرسه ارور های زیر رو میده و از بازی میاد بیرون.مشکل از چیه ممنون میشم اگه کمک کنید. در ضمن مدل گوشیم N81 8gb هستش.

این مشکل منم هست

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام.یه سوالی دارم!
    بازی Snake برای ان گیج رو دارم که به صورت فول هم از همین فروم دانلود کردم...
    اگه یادتون باشه قبلا که بازی ها به صورت تریل دانلود می شدن(مثل ماهیگیری یا سیستم راش)توو منوی ان گیج درست کنار بازی ، منظورم دقیقا کنار آیکونشه می نوشت تریل!درسته؟!
    حالا توو این بازی های فول دیگه تریل رو کنار آیکون بازی ننوشته و کنارشون این عکس رو می ذاره :

تا اینجا به این صورت!
    بازی اسنیک هم یه همچین چیزی کنارش هست!
    اما این اواخر هرچی بیشتر بازی می کنم انگار داره پر میشه و هی میاد بالا و بالاتر!!!درحالی که بقیه ی بازی هایی که دارم اینجوری نیستن!
    می خواستم بدونم این برای چی اینجوری شده؟!
    نمی دونم منظورم رو متوجه شدید یا نه!ولی دیگه از این واضح تر نمیشه گفت...فقط همینو دوباره بگم که خونه های همین عکسی رو که براتون گذاشتم بعد از هر دفعه بازی میان بالا و پر میشن و به همون صورت باقی می مونن!
    ممنون میشم یکی توضیح بده...
    Last edited by Mojtaba-MCI; 13-07-2008 at 07:29.

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

راحت ترین روش landscape کردن بازیهای n-gage II بر روی تمامی گوشی ها ( تست شده توسط خودم بر روی N82 ) :

1-گوشیتون باید هک شده باشه .....
    2-فایل رو دانلود کنید ...
    3- بعد از خارج کردن فایل از حالت فشرده ( RAR ) فایل txt رو در این آدرس کپی کنید ( owerwrite کنید ) : c/private/10202be9
    4-بعد فایل txt رو Read Only کنید
    5- یکبار گوشیو ریست ( خاموش روشن ) کنید.
    6- وارد n-gage بشید و یکی از بازیها ( مثلا آسفالت 3 ) رو انتخاب کنید و از option گزینه rotate left رو انتخاب کنید و بعد به صورت LandScape بازی کنید ....
    7- ما رو هم دعا کنید ...

( منبع : موبایلستان )

آقا مجید این روشی که گفتی حالا چطوری هک کنیم
    یعنی توسط همون Secman
    یا نه
    اما در حالت landscape باید خیلی حال بده ها نه ؟؟؟
    با همون secman‏ هك ميشه
    حال ميده.حتما اجرا كن

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

سلام.یه سوالی دارم!
    بازی Snake برای ان گیج رو دارم که به صورت فول هم از همین فروم دانلود کردم...
    اگه یادتون باشه قبلا که بازی ها به صورت تریل دانلود می شدن(مثل ماهیگیری یا سیستم راش)توو منوی ان گیج درست کنار بازی ، منظورم دقیقا کنار آیکونشه می نوشت تریل!درسته؟!
    حالا توو این بازی های فول دیگه تریل رو کنار آیکون بازی ننوشته و کنارشون این عکس رو می ذاره :

تا اینجا به این صورت!
    بازی اسنیک هم یه همچین چیزی کنارش هست!
    اما این اواخر هرچی بیشتر بازی می کنم انگار داره پر میشه و هی میاد بالا و بالاتر!!!درحالی که بقیه ی بازی هایی که دارم اینجوری نیستن!
    می خواستم بدونم این برای چی اینجوری شده؟!
    نمی دونم منظورم رو متوجه شدید یا نه!ولی دیگه از این واضح تر نمیشه گفت...فقط همینو دوباره بگم که خونه های همین عکسی رو که براتون گذاشتم بعد از هر دفعه بازی میان بالا و پر میشن و به همون صورت باقی می مونن!
    ممنون میشم یکی توضیح بده...
    هر‎ ‎چي بيشتر يه بازي رو انجام بدي ، اون خطهاي بغل اسم بازي كامل ميشه.وقتي همشون پر بشن بازي تموم ميشه.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

هر‎ ‎چي بيشتر يه بازي رو انجام بدي ، اون خطهاي بغل اسم بازي كامل ميشه.وقتي همشون پر بشن بازي تموم ميشه.
    من آسفالت را 45 درصد رتم ولی فقط دو تا از ین خط ها پر شده
    بعد برا من همه ی بازی ها این خط ها را داره

آقا مجید این روش را که گفتی بعدا اگه نخواستم چطوری غیر فعال کنم
    یعنی باید Back Up بگیرم
    چطوری بک آپ بگیرم از فایل قبلی یعنی فقط از همون فایل بک آپ بگیرم
    میشه توضیح بدی چطوری این کار را بکنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •