دوست عزیز منم این مشکل رو داشتم. اما یه کاری کردم دیگه این مشکل حل شد.صفحات قبل رو ببین . یه روشی گفتم. اگه پیداش کردم میذارمش.
دوست عزیز منم این مشکل رو داشتم. اما یه کاری کردم دیگه این مشکل حل شد.صفحات قبل رو ببین . یه روشی گفتم. اگه پیداش کردم میذارمش.
پس چرا تو همه ی بازی ها این فایل ها هست
دوست عزیز اگه لطف کنی بگی خیلی ممنون میشم چون الان توی بازی گیر کرده و فقط تا دقیقه ی 43 میشه بازی کرد بعد میاد بیرون در ضمن من که هرچی گشتم روش شما رو پیدا نکردم.![]()
Last edited by navidgolshan; 12-07-2008 at 16:53.
دوستان توی بازی فیفا 08 عملکرد دکمه ها منظم چیدهنشده چطور می تونم عوض کنم عملکرد دکمه ها را
در ضمن سرعت کدوم دکمه هست تو این بازی
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
توی بازی آسفالت کد نداره که بزنیم نیتروژن دائمی بشه
در حالی که در بازی N F S Carbon(برای Pc) این کد ها هست
راحت ترین روش landscape کردن بازیهای n-gage II بر روی تمامی گوشی ها ( تست شده توسط خودم بر روی N82 ) :
1-گوشیتون باید هک شده باشه .....
2-فایل رو دانلود کنید ...
3- بعد از خارج کردن فایل از حالت فشرده ( RAR ) فایل txt رو در این آدرس کپی کنید ( owerwrite کنید ) : c/private/10202be9
4-بعد فایل txt رو Read Only کنید
5- یکبار گوشیو ریست ( خاموش روشن ) کنید.
6- وارد n-gage بشید و یکی از بازیها ( مثلا آسفالت 3 ) رو انتخاب کنید و از option گزینه rotate left رو انتخاب کنید و بعد به صورت LandScape بازی کنید ....
7- ما رو هم دعا کنید ...
( منبع : موبایلستان )
آقا مجید این روشی که گفتی حالا چطوری هک کنیم
یعنی توسط همون Secman
یا نه
اما در حالت landscape باید خیلی حال بده ها نه ؟؟؟
این مشکل منم هست![]()
سلام.یه سوالی دارم!
بازی Snake برای ان گیج رو دارم که به صورت فول هم از همین فروم دانلود کردم...
اگه یادتون باشه قبلا که بازی ها به صورت تریل دانلود می شدن(مثل ماهیگیری یا سیستم راش)توو منوی ان گیج درست کنار بازی ، منظورم دقیقا کنار آیکونشه می نوشت تریل!درسته؟!
حالا توو این بازی های فول دیگه تریل رو کنار آیکون بازی ننوشته و کنارشون این عکس رو می ذاره :
تا اینجا به این صورت!
بازی اسنیک هم یه همچین چیزی کنارش هست!
اما این اواخر هرچی بیشتر بازی می کنم انگار داره پر میشه و هی میاد بالا و بالاتر!!!درحالی که بقیه ی بازی هایی که دارم اینجوری نیستن!
می خواستم بدونم این برای چی اینجوری شده؟!
نمی دونم منظورم رو متوجه شدید یا نه!ولی دیگه از این واضح تر نمیشه گفت...فقط همینو دوباره بگم که خونه های همین عکسی رو که براتون گذاشتم بعد از هر دفعه بازی میان بالا و پر میشن و به همون صورت باقی می مونن!
ممنون میشم یکی توضیح بده...
Last edited by Mojtaba-MCI; 13-07-2008 at 07:29.
با همون secman هك ميشه
حال ميده.حتما اجرا كن
هر چي بيشتر يه بازي رو انجام بدي ، اون خطهاي بغل اسم بازي كامل ميشه.وقتي همشون پر بشن بازي تموم ميشه.
من آسفالت را 45 درصد رتم ولی فقط دو تا از ین خط ها پر شده
بعد برا من همه ی بازی ها این خط ها را داره
آقا مجید این روش را که گفتی بعدا اگه نخواستم چطوری غیر فعال کنم
یعنی باید Back Up بگیرم
چطوری بک آپ بگیرم از فایل قبلی یعنی فقط از همون فایل بک آپ بگیرم
میشه توضیح بدی چطوری این کار را بکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)