سلام به همگي
يه باگ جديد:
وقتي از يه خونه يا موبايل بهم زنگ ميخوره موقع زنگ خوردن كنار شماره تلفن آيكون خونه يا موبايل رو درست ميكشه ولي وقتي به log ميرم همه رو موبايل ميكشه! مال شما هم همينجوريه؟!
سلام به همگي
يه باگ جديد:
وقتي از يه خونه يا موبايل بهم زنگ ميخوره موقع زنگ خوردن كنار شماره تلفن آيكون خونه يا موبايل رو درست ميكشه ولي وقتي به log ميرم همه رو موبايل ميكشه! مال شما هم همينجوريه؟!
سلام دوستان
چند روز پیش گوشی من دست دوستم بود و اون رمز گوشی ( لاک کد ) رو تغییر داده بود. حالا نه کد اصلی رو میپذیره نه کدی که دوستم داده.
از کدهای مختلفی که تو نت پیدا کردم برای ریست استفاده کردم ولی نشد.
از طریق سایت هایی که ادعا میکردن با ارسال IMEI گوشی، مستر کد رو پیدا میکنن هم اقدام کردم ولی کدهای اون ها هم جواب نداد.
از طریق روشی که تو یه بلاگ دیدم ( در مورد انتقال فایلی به نام The Nokia Unlock به پوشه سیستمی رم ) هم اقدام کردم، و باز هم نشد.
اصلا دوست ندارم گوشی رو فلش کنم.
راه دیگه ای وجود داره عزیزان ؟؟؟
پیشاپیش سپاس.
یه سوال دیگه:
چطوری میشه از زوم 20 برابر N82 (که در سایت های معتبر ذکر شده) استفاده کرد ؟
چون در حالت نرمال 4 برابر زوم میکنه و با انتخاب Extended Digital Zoom این مقدار به 5 برابر میرسه.
چطور میشه به 20 برابر زوم رسید ؟
خود گوشی به طور پیش فرض 20 برابر زوم داره.
با سلام چرا در زمان اتصال گوشي n82 به كامپيوتر شماره تلفنهاي دفترچه تلفن گوشي نمايش داده نميشود
منظورتون اینه که تو کامپیوتر نمایش داده نمیشه؟
سلام
دوست من بايد از PC Suit اقدام كني...
شاد باشي![]()
واسه منم اینجوریه.
اسمش رو باگ نمی شه گذاشت.مدلشه![]()
اي بابا، ما اومديم اين ويدئو سنتر رو امتحان كنيم، بعد كه ريست كرد حالا دوتا آلبوم تو گالريم داشتم كه پاك شد و گالريم هم بشدت هنگه! دارم بك آپ ميگيرم فرمت كنم ببينم چي ميشه!
واسه تو هم بفنا رفته ویدئو سنتر ؟؟؟اي بابا، ما اومديم اين ويدئو سنتر رو امتحان كنيم، بعد كه ريست كرد حالا دوتا آلبوم تو گالريم داشتم كه پاك شد و گالريم هم بشدت هنگه! دارم بك آپ ميگيرم فرمت كنم ببينم چي ميشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)