تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 156 اولاول ... 185864656667686970717278118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 1558

نام تاپيک: ✔ فـــنـــی حـــرفـــه ای و کـــنـــکـــور کـــاردانـــی

آخر فروم باز piroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

اقا برا ثبت نام خودمون تنها بریم کفایت میکنه؟یه سوال دیگه شروع کلاس ها از کدوم تاریخ خواهد بود؟هفته ای چند روز کلاس داریم من روزانه قبول شدم استان خودم البته نه شهر خودم ایا خوابگاه بهم میدن یا باید یه کارتون یخچال ساید بای ساید ببرم!؟
    کلا میخوام بدونم شبیه دانشگاه های دیگس یا اینجا اموزشکدس؟
    اول از همه پیشنهاد میکنم یه سری به سایت دانشگاهی که قبول شدی بزنی ...
    نیازی به حضور اولیاء نیست
    شروع کلاس من زنگ زدم گفتن همون 30 شهریور(احتمالا کشکیه)
    ساعتی چند روز کلاس دارید بستگی به انتخاب واحد داره و اینکه درس کارآموزی را انتخاب واحد کنید یا نه!!!
    روزانه را تا اونجایی که من اطلاع دارم خوابگاه میدن ...
    بازم حتما سایت را برو و اگه تونستی یه تماس هم با دانشگاه بگیر

2. این کاربر از piroooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام دوستان
    6 تا عکس واسه ثبت نام کافیه !
    یه بنده خدایی گفت 6 تا هم واسه نظام وظیفه میخوان
    راستی عکس ها باید پشت نویسی شوند؟
    از همه خواهش میکنم مدارکشون رو حاضر کنند تا الاف نشن
    تو سریال مسافران یارو میخواست کارت ملی بگیره زنه دید مدارکش کامله گفت خلافی ماشین بیار دی :

آخر فروم باز .German.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ثبت نام در دوره های کاردانی علمی کاربردی از امروز آغاز می شود

معاون سازمان سنجش گفت: ثبت نام در دوره ‌های کاردانی علمی ـ کاربردی پودمانی از روز ‌شنبه 28 شهریورماه به صورت اینترنتی آغاز و در روز جمعه 3 مهرماه پایان می ‌پذیرد. حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: هر یک از داوطلبان متقاضی ثبت نام در این دوره ها لازم است با مراجعه به باجه‌ های پستی توزیع کننده مدارک پذیرش دوره‌ های مذکور و پس از پرداخت مبلغ چهل و هشت هزار ریال و دریافت کارت اعتباری ثبت نام، یک جلد دفترچه راهنمای مربوط را نیز دریافت کنند.
    وی افزود: هر داوطلب باید پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنما به سایت اینترنتی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه و نسبت به ثبت نام اینترنتی اقدام کند.
    معاون سازمان سنجش آموزش کشور گفت: برابر مقررات شرکت پست از هر یک از داوطلبان متقاضی پذیرش دوره‌ های مذکور مبلغ 5 ‌هزار ریال به عنوان هزینه توزیع مدارک توسط باجه پستی مربوط دریافت می شود.
    وی افزود: اطلاعیه حاوی شرایط و ضوابط، تاریخ و نحوه ثبت‌ نام از داوطلبان در نشریه پیک ‌سنجش روز دوشنبه 30 شهریورماه منتشر می شود.
    توکلی اظهار داشت: دفترچه راهنمای ثبت نام در پذیرش دوره‌ های کاردانی علمی ـ کاربردی پودمانی دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی بر روی سایت سازمان قابل مشاهده و دریافت است.
    وی اضافه کرد: در این دوره ها در حدود 118هزار نفر پذیرش می شوند و نتیجه نهایی در مهرماه به اطلاع داوطلبان خواهد رسید.

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

معاون سازمان سنجش گفت: ثبت نام در دوره ‌های کاردانی علمی ـ کاربردی پودمانی از روز ‌شنبه 28 شهریورماه به صورت اینترنتی آغاز و در روز جمعه 3 مهرماه پایان می ‌پذیرد. حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: هر یک از داوطلبان متقاضی ثبت نام در این دوره ها لازم است با مراجعه به باجه‌ های پستی توزیع کننده مدارک پذیرش دوره‌ های مذکور و پس از پرداخت مبلغ چهل و هشت هزار ریال و دریافت کارت اعتباری ثبت نام، یک جلد دفترچه راهنمای مربوط را نیز دریافت کنند.
    وی افزود: هر داوطلب باید پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنما به سایت اینترنتی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه و نسبت به ثبت نام اینترنتی اقدام کند.
    معاون سازمان سنجش آموزش کشور گفت: برابر مقررات شرکت پست از هر یک از داوطلبان متقاضی پذیرش دوره‌ های مذکور مبلغ 5 ‌هزار ریال به عنوان هزینه توزیع مدارک توسط باجه پستی مربوط دریافت می شود.
    وی افزود: اطلاعیه حاوی شرایط و ضوابط، تاریخ و نحوه ثبت‌ نام از داوطلبان در نشریه پیک ‌سنجش روز دوشنبه 30 شهریورماه منتشر می شود.
    توکلی اظهار داشت: دفترچه راهنمای ثبت نام در پذیرش دوره‌ های کاردانی علمی ـ کاربردی پودمانی دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی بر روی سایت سازمان قابل مشاهده و دریافت است.
    وی اضافه کرد: در این دوره ها در حدود 118هزار نفر پذیرش می شوند و نتیجه نهایی در مهرماه به اطلاع داوطلبان خواهد رسید.

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

لطفا پست های 653 و 654 پاک شود به علت سرعت پایین سایت 3 بار فرستاده شد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    کارتن خواب

پيش فرض

خوب امروز رفتم و فرم تادییه دیپلم (گواهی دیپلم) رو گرفتم
    اگه فردا عید نباشه
    میرم تادییه پستی رو هم میگیرم تا تمام شه

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

من چنتا سوال داشتم:
    برای ثبت نام باید کارت خرید؟
    باید اینترنتی ثبت نام کرد یا باید بریم اون دانشگاه؟
    یکی کامل مراحل ثبت نامو بگه من گیج شدم

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    کارتن خواب

پيش فرض

من چنتا سوال داشتم:
    برای ثبت نام باید کارت خرید؟
    باید اینترنتی ثبت نام کرد یا باید بریم اون دانشگاه؟
    یکی کامل مراحل ثبت نامو بگه من گیج شدم
    سلام دوست من
    نه نیاز به کارت هستش
    نه ثبت نام اینترنتی
    شما روز 30 و 31 شهریور
    میرین محل قبولی دانشگاه
    و ثبت نام میکنید
    به این صفحه مراجعه کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اقا برای چه کسانی خوابگاه تعلق می گیره من که یکی از شهرستانهای استان قبول شدم و تا شهر خودم سه ساعت راه روزانه هم هستم چرا به من خوابگاه نمی دن!؟ایا شاید بدن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •