نخواستم اسپم شه ها در هر صورت ما الان 81 به 80 به نفع من هستیم به خاطر این که شما 2 تا الماسای منو پیدا نکردید و من 1 دونه از شمارو پس یکی به نفع من می مونه میشیم 81 به 80بابا خونه
ایشالله رو سر سیمست خراب شه
که نمیشه
![]()
نخواستم اسپم شه ها در هر صورت ما الان 81 به 80 به نفع من هستیم به خاطر این که شما 2 تا الماسای منو پیدا نکردید و من 1 دونه از شمارو پس یکی به نفع من می مونه میشیم 81 به 80بابا خونه
ایشالله رو سر سیمست خراب شه
که نمیشه
![]()
آقا این قسمت امتیاز دهی خیلی باحال شده اگه قسمت بشه بازیرو بخرم منم میام تو.![]()
به خاطر اين كه تازه نقل مكان كردم هنوز جا نيفتادم!
اتفاقا وضع سيمزم عاليه هفته اي 25،000 $ پول ميگيره الانش هم $ 150،000 پول داره .1:وضع اقتصادی خوب نیست
2:زمین ها و خونه ها بزرگتر شدن و وسیله ها کم میشه توش خیلی جا نمی گیره
البته توی خونه ی لومینا چیز بیشتر می شه گذاشت
يه چيز جديد هم كه اضافه شده اينه كه شما ميتوني بعضي وقت ها به پارك مركزي بري و مسابقه ي اشپزي يا شطرنج بدي. معمولا هم زمان هاي برگزاري مسابقه رو تو روزنامه مينويسه.
ممنون اما خونه ي من يا zende ؟
اول از همه به همه سیمز بازها تبریک می گم به خاطره انتشار سیمز 3
منم خیلی ساده سیمز 3 رو خریدم رفتم مغازه میخواستم یه چیزه دیگه بخرم گفتم حالا بپرسم سیمز 3 رو شاید داشته باشه
شاخ در اوردم وقتی گفت دارم خلاصه گرفتم و نصب کردم
نوبت به سوالامم میرسه
ميبينين
هرچي بيشتر سيمس3 بازي ميكنين چيزهاي جديدتري ياد ميگرين و بازي باحال تر ميشه
بنده یک هنر پیشه ساختم بسی معروف...
ایشان زمانی که در خیابان قدم میزنند دور و برش جمع میشن و امضا میگیرن...ایول......
خونه ساختم بسی مدرن و بزرگ....ایشاالله عکس میگیرم میزارم....
مثل اینکه فقط از هنر پیشه ها عکس می گیرنا!البته فوتبالیست ما نیز هنوز به سوپر استاری نرسیده در اون زمان ممکنه ازش عکس بگیرن که بعید می دونم چون میشه یه چیز تکراری اشکالی نداره بچش میشه بازیگر
(بیچاره سیم لومینا که مفت خوره و هیچ وقت ازش عکس نمی گیرن از ما که نگرفتن از غضنفر خان)
تو بازي خبرنگار هم هست
درسته؟
من تو عكس هاي سايت gamespot ديدم
سلام دوستان از بازی کردن خسته نباشین
میگم کسی می تونه تمام شغل هایی رو که میشه گرفت رو لیست کنه ؟؟!!
من دنبال یه شغلی هستم که طرف با کامپیوتر سرو کار داشته باشه ...
آخه من تو خصوصیات طرف جادوگر کامپیوتر رو براش انتخاب کردم !!!
ممنون ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)