زمانی که روی فایل کلیک راست میکنی و extract File میکنی تیک گزینه Keep Broken Files رو بزن
زمانی که روی فایل کلیک راست میکنی و extract File میکنی تیک گزینه Keep Broken Files رو بزن
دوستان لطفاً بگيد IDM براي همه اينجوريه يا فقط براي من؟! همه ي فايل هاي موجود در يك صف، همزمان با هم دانلود مي شن... و نمي تونم طوري تنظيمش كنم كه يكي پس از تموم شدن قبلي شروع به دانلود كنه...
روی منوی Download و بعد گزینه Option و بعد تب Site Login رو بزن و اونجا New کن و مشخصات رو وارد کن
شما تعدا فایل هایی رو که همزمان باید دانلود بشه رو روی چه عددی قرار دادی؟ 1؟
روي عدد 1 قرار دادم!!
سلام
با اين كار يوزر و پسورد فايلهاي موجود بر روي imd تغيير نمي كنه و فقط براي فايلهايي كه ميخواهيم از اين به بعد وارد كنيم فايده داره
كه با گزينه اديت انجام ميشه و نيازي به استفاده از گزينه new نيست .
دوست عزیز حالا من یه استباهی کردم و اپدیت کردم الان هم توصیه شما رو انجام دادم اما مشکل من( که idm دانلود میکنه و در اخر که دو سه kb مونده تموم بشه متوقف میشه و سرعت دانلود صفر میشه دیگه دانلود نمی کنه ) کماکان سر جاش هست.مشکل هم از سرور نیست. لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر
شما نرم افزار فعلی رو بصورت کامل پاک کن و نسخه ای مثل 5.17 build 2 رو نصب کن باید درست بشه و مشکلی نباشه
شما اگه تنظیمات رو روی 1 قرار داده باشی باید فایل ها رو دونه به دونه بگیره ولی احتمالا مشکل از کرک موجود باشه
ازکرک UnREaL RCE AlphaPatcher استفاده کنید
من برسی کردم راهی تو این زمینه وجود نداره انگار که بخوایم دسته جمعی فایل های سابق رو یوزر و پسوردش رو تغییر بدیم
اون تغییرات هم که گفتم درسته از این به بعد اعمال میکنه
شما وقتی دانلود میکنی با همهلینک ها مشکل داری یا فقط از رو بعض لینک ها ان مشکل برات پیش میاد مثلا برای مثال فایل زیر رو که حجم کمی هم داره دانلود کن ببین درست دانلود میشه یا نه:؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه این رو بدون مشکل دانلود کردی بدون مشکل از اون سروری هست که اون فایل روش قرار گرفته و احتمال قوی استفاده کامل و بدون دردسر از اون سرور رایگان نیست و برای عضویت باید هزینه ای رو پرداخت کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)