تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 380 اولاول ... 185864656667686970717278118168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 3794

نام تاپيک: كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی مديريت دانلودها و دانلود

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

من خیلی وقته که از IDM استفاده میکنم ولی جدیدا خیلی از فایلهام که Rar هستن رو وقتی دانلود میکنم خراب میشن و ارور CRC فکر کنم میدن .
    می خواستم ببینم مشکل از برنامه است ؟ یعنی اگر از یه برنامه دیگه استفاده کنم حل میشه ؟
    اخه خیلی زوره 700 مگ دانلود کنی بعد این ارور رو بده :(
    زمانی که روی فایل کلیک راست میکنی و extract File میکنی تیک گزینه Keep Broken Files رو بزن

2. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت ramTn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان لطفاً بگيد IDM براي همه اينجوريه يا فقط براي من؟! همه ي فايل هاي موجود در يك صف، همزمان با هم دانلود مي شن... و نمي تونم طوري تنظيمش كنم كه يكي پس از تموم شدن قبلي شروع به دانلود كنه...

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

سلام

وقتي به imd يوزر و پسورد اكانت پريميوم راپيد شير رو ميديم تمام فايلها با همون يوزر و پسورد آماده دانلود ميشه حالا اگه بخواهيم يوزر و پسورد رو عوض كنيم بايد يوزر و پسورد هر فايل آماده دانلود را جدا جدا تغيير بديم راهي وجود داره كه همه رو با دستور تغيير بديم ؟
    روی منوی Download و بعد گزینه Option و بعد تب Site Login رو بزن و اونجا New کن و مشخصات رو وارد کن

5. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان لطفاً بگيد IDM براي همه اينجوريه يا فقط براي من؟! همه ي فايل هاي موجود در يك صف، همزمان با هم دانلود مي شن... و نمي تونم طوري تنظيمش كنم كه يكي پس از تموم شدن قبلي شروع به دانلود كنه...

شما تعدا فایل هایی رو که همزمان باید دانلود بشه رو روی چه عددی قرار دادی؟ 1؟

در آغاز فعالیت ramTn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

شما تعدا فایل هایی رو که همزمان باید دانلود بشه رو روی چه عددی قرار دادی؟ 1؟
    روي عدد 1 قرار دادم!!

پروفشنال armin15000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

روی منوی Download و بعد گزینه Option و بعد تب Site Login رو بزن و اونجا New کن و مشخصات رو وارد کن
    سلام

با اين كار يوزر و پسورد فايلهاي موجود بر روي imd تغيير نمي كنه و فقط براي فايلهايي كه ميخواهيم از اين به بعد وارد كنيم فايده داره

كه با گزينه اديت انجام ميشه و نيازي به استفاده از گزينه new نيست .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behi09's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

شما وقتی IDM رو نصب میکنی و کرکش میکنی دیگه به هیچ وج نباید آپدیتش کنی چون همین مسئله باعث میشه که از حالت اکتیو بودن در بیاد
    شما نرم افزار فعلی رو پاک کن و یه ورژن یکم قدیمی تر رو مثل 5.14 build 5 رو دانلود کن و به راحتی کرک کن و فقط حواست باشه آپدیت نشه
    دوست عزیز حالا من یه استباهی کردم و اپدیت کردم الان هم توصیه شما رو انجام دادم اما مشکل من( که idm دانلود میکنه و در اخر که دو سه kb مونده تموم بشه متوقف میشه و سرعت دانلود صفر میشه دیگه دانلود نمی کنه ) کماکان سر جاش هست.مشکل هم از سرور نیست. لطفا راهنمایی کنید.
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

شما نرم افزار فعلی رو بصورت کامل پاک کن و نسخه ای مثل 5.17 build 2 رو نصب کن باید درست بشه و مشکلی نباشه
    شما اگه تنظیمات رو روی 1 قرار داده باشی باید فایل ها رو دونه به دونه بگیره ولی احتمالا مشکل از کرک موجود باشه
    ازکرک UnREaL RCE AlphaPatcher استفاده کنید

11. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

سلام

با اين كار يوزر و پسورد فايلهاي موجود بر روي imd تغيير نمي كنه و فقط براي فايلهايي كه ميخواهيم از اين به بعد وارد كنيم فايده داره

كه با گزينه اديت انجام ميشه و نيازي به استفاده از گزينه new نيست .
    من برسی کردم راهی تو این زمینه وجود نداره انگار که بخوایم دسته جمعی فایل های سابق رو یوزر و پسوردش رو تغییر بدیم
    اون تغییرات هم که گفتم درسته از این به بعد اعمال میکنه

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

دوست عزیز حالا من یه استباهی کردم و اپدیت کردم الان هم توصیه شما رو انجام دادم اما مشکل من( که idm دانلود میکنه و در اخر که دو سه kb مونده تموم بشه متوقف میشه و سرعت دانلود صفر میشه دیگه دانلود نمی کنه ) کماکان سر جاش هست.مشکل هم از سرور نیست. لطفا راهنمایی کنید.
    با تشکر

شما وقتی دانلود میکنی با همهلینک ها مشکل داری یا فقط از رو بعض لینک ها ان مشکل برات پیش میاد مثلا برای مثال فایل زیر رو که حجم کمی هم داره دانلود کن ببین درست دانلود میشه یا نه:؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه این رو بدون مشکل دانلود کردی بدون مشکل از اون سروری هست که اون فایل روش قرار گرفته و احتمال قوی استفاده کامل و بدون دردسر از اون سرور رایگان نیست و برای عضویت باید هزینه ای رو پرداخت کرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •