تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 127 اولاول ... 185864656667686970717278118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 1265

نام تاپيک: کلوپ F480

پروفشنال Makan_noor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ولي من هنوز نتونستم عكس درستي با پانوراما بگيرم
    اینم یه عکس پانوراما ی 180 درجه ای البته قبول دارم چون دوربین در حال حرکت بوده عکس یه کم تار شده ولی من نتونستم بهتر از این بگیرم ولی در عوض هر عکس به موقع گرفته شده در ضمن به قسمت راست عکس که یه ذره از پاهام افتاده دقت نکنید.من اون موقع در وضعیت لمیده روی تختم بودم.

در ضمن دوست من تازگی ها این گوشی رو قیمت کرده و قیمت با گارانتی مایکروتل 380 تومنه فکر کنم اون دوستانی که گفتن این گوشی گرون شده اشتباه کردن چون قیمت 370 تومنی که گفته شده فکر کنم مربوط به گارانتی اصلی بوده نه بدون گارانتی آخه نمیشه که تفاوت گارانتی با بدون گارانتی فقط 10 تومن باشه که.از اونجایی که خودم گوشیمو با گارانتی 400 تومن خریده بودم با این اوصاف باید گفت این گوشی ارزون هم شده.
    Last edited by Makan_noor; 21-01-2009 at 18:08.

2. 2 کاربر از Makan_noor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بابا ایول.ترکوندی با اون عکست که.دیگه فکر کنم شرکت این گشی رو تولید نکنه از خجالت.کجا اینجوری عکس میگیره؟؟؟؟.دوربین vga اینطوریه.جون من نه جون این رییس شرکت سامسونگ یه عکس دیگه با کیفیت بگیر اینکه همش نویزه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام به همگی ایا سایتی هست که اخرین firmware رو بزاره یا اخباری ازf480 وبرنامهاش بزاره . و اینکه ایا راهی هست واسه اینکه بدون تغییر firmwareزبان فارسی رو نصب کرد اخه من هوگو بس رو ریختم و خیلی باهاش حال میکنم و فقط مشکلم زبان فارسی هست که البته نرم افزار فارسی همراه اول رو نصب کردم و میتونم sms فارسی بفرستم ولی نمیتونم بخونم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام به همگی.

پروفشنال Makan_noor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بابا ایول.ترکوندی با اون عکست که.دیگه فکر کنم شرکت این گشی رو تولید نکنه از خجالت.کجا اینجوری عکس میگیره؟؟؟؟.دوربین vga اینطوریه.جون من نه جون این رییس شرکت سامسونگ یه عکس دیگه با کیفیت بگیر اینکه همش نویزه
    دوست عزیز توی این عکسا گوشی یه جا که ثابت نبوده که عکسا شفاف بیفتن.میخوام بدونم اگه خودت می خواستی 180 درجه صحنه رو توی 3 یا 4 تا عکس جا بدی و میدونی که بعد از گرفتن هر عکس ظرف دو ثانیه بعد عکس بعدی گرفته میشه و تو مجبوری سریع دوربینو بچرخونی تا به صحنه ی بعدی بری و وسط حرکت یهو میدیدی دوربین خودش عکس رو گرفته کیفیت عکست بهتر از این میشد تازه اونم توی محیط بسته و کم نور اتاق؟یه راه دیگه واسه پانوراما اینه که خودت دستی عکسا رو بگیری اینجوری عکسات باکیفیت تره ولی توی 90 درصد با هم همخونی ندارند و عکس خراب میشه.در نهایت عکس پانوراما اگه تار باشه بهتره تا اینکه عکسا به هم نخورن.مطمئن باش اگه دوربین ثابت بود کیفیت عکس اینطوری نبود و رئیس سامسونگ هم میدونه تفاوت عکس پانوراما گرفتن با گوشیش چه فرقی داره با اینکه یه جا وایسی و از صحنه ی روبروت عکس بگیری بنابراین به من حق میداد و بازم محصولشو تولید میکرد!!

7. این کاربر از Makan_noor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اقا مخلصم.چه قدر سریع جواب دادی می خوامت.فرمت کجاست؟البته مستر ریست کردم بهتر شد.ولی 2 تا ایراد جزیی هنوز داره.1 تو قسمت الارم wake_up alarm همش روشنه خاموش می کنم میام بیرون بعد که دوباره می رم تو میبینم on.وقتی هم فقط می خوام برم تو my file یه خورده کند میره .
    یه سوال دیگه با شرمندگی البته:وقتی فریمور جدید میریزیم بعد اگه بخوایم به فریمور گوشی برگردیم باید چه کار کنیم.
    اقا دمت گرم خیلی خیلی خیلی کارت درسته مهندسین شرکت سامسونگ باید بیان لنگ بندازند

اگه نباشه جاش خالی می مونه parisa_t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

13

سطح توقع من گويا بالا نيست !
    سطح توقع دوستداران برند سامسونگ خيلي پائينه !
    تمام عكسايي كه من با اين گوشي ميگيرم با هر مد و تنظيمي به تاري همين عكسيه كه جناب Makan- noor گذاشتن !
    به نظر شما افتضاح نيست واسه يك دوربين 5 مگاپيكسلي ؟؟؟

بابا اين بلاخره يك دوربين ديجيتاله كه روي گوشي كار گذاشتن ! نه يك دوربين كلاسيك ! بايد كيفيت رنگ و تصوير خيلي بهتر از اينا باشه نه اين جور رنگ ها مرده و تار !
    بعد ميگين من اغراق ميكنم كه اين دوربين در حد vga در سايز بزرگ است !!!!!

10. این کاربر از parisa_t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza_r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض help

اقا مخلصم.چه قدر سریع جواب دادی می خوامت.فرمت کجاست؟البته مستر ریست کردم بهتر شد.ولی 2 تا ایراد جزیی هنوز داره.1 تو قسمت الارم wake_up alarm همش روشنه خاموش می کنم میام بیرون بعد که دوباره می رم تو میبینم on.وقتی هم فقط می خوام برم تو my file یه خورده کند میره .
    یه سوال دیگه با شرمندگی البته:وقتی فریمور جدید میریزیم بعد اگه بخوایم به فریمور گوشی برگردیم باید چه کار کنیم.
    اقا دمت گرم خیلی خیلی خیلی کارت درسته مهندسین شرکت سامسونگ باید بیان لنگ بندازند
    دوست من بهتره یک آپدیت یا داونگرید فایرم ویر کنی!به نظر من همون فارسی رو بریز عالیه!
    همه چی درست میشه و خلاص!این لمسی بودن بعضی موقع ها خراب میکنه همه چیز رو!
    باز مشکلی بود در خدمتم

تمام عكسايي كه من با اين گوشي ميگيرم با هر مد و تنظيمي به تاري همين عكسيه كه جناب Makan- noor گذاشتن !

بابا اين بلاخره يك دوربين ديجيتاله كه روي گوشي كار گذاشتن ! نه يك دوربين كلاسيك ! بايد كيفيت رنگ و تصوير خيلي بهتر از اينا باشه نه اين جور رنگ ها مرده و تار !
    پریسای عزیز درسته!من هم حرف شمارو قبول دارم!اما واقا درست فکر کنیمN73 با اون لنز بزرگ و
    سایز و وزنش عکساش خوبه!انتظار دارین اینم مثل لون باشه
    در کل به نظر من بهتره از بد گفتن دست بکشیم و از گوشیمون لذت ببریم
    من این گوشی رو نمیگم بهترینه!
    اما خوب در حد کافیه!اگه کسی تونسته از دوربین جلویی هم استفاده کنه و عکی بگیره مثل
    نوکیا به منم یاد بده!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

پس بفرمایین اون نمونه عکسهایی که امیر سامسونگ از f480 تو تاپیک آلبوم عکسها گذاشته کشکه دیگه.مثل اینکه اصلا تو این تاپیک نرفتی شما.لطفا یه سر به این تاپیک بزنید دوست عزیز و کیفیت عکس این گوشی رو ببینید.بعدا از گوشی انتقاد کنید (در ضمن از گوشی خودتون) چون این گوشی رو من خودم باهاش عکس گرفتم فوق العاده است.نمیشه گفت که همشون همینجورین شاید واقعا گوشیتون مشکل داره!!!!!!!
    لطف کنید به این آدرس برید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by mahdistar; 22-01-2009 at 22:03.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

پریسای عزیز درسته!من هم حرف شمارو قبول دارم!اما واقا درست فکر کنیمn73 با اون لنز بزرگ و
    سایز و وزنش عکساش خوبه!انتظار دارین اینم مثل لون باشه
    در کل به نظر من بهتره از بد گفتن دست بکشیم و از گوشیمون لذت ببریم
    من این گوشی رو نمیگم بهترینه!
    اما خوب در حد کافیه!اگه کسی تونسته از دوربین جلویی هم استفاده کنه و عکی بگیره مثل
    نوکیا به منم یاد بده!
    شما دیگه چرا دوست عزیز یه سر به این آدرس بالا که دادم بزن.آخه مگه کیفیتش چه مشکلی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نمونه عکساش رو ببین بعدا قضاوت کن!!!!!!!!!!پس اون عکسا چیه؟؟؟!!!
    Last edited by mahdistar; 22-01-2009 at 22:05.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •