تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 241 اولاول ... 185864656667686970717278118168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 2404

نام تاپيک: روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( فهرست مطالب در پست اول)

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دیروز وقتی کامپیوترمو روشن کردم دیدم هر چند دقیقه یک بار بالای صفحه مانیتور یه نوار زردرنگ میومد که توش شعارای سیاسی نوشته شده بود.
    پاندا آنتی ویروس گرفتم و بعد از 2بار اسکن 49 ویروس و 86 اسپایور از بین برد
    شکل برنامه ها هم عوض شده.
    مثلا گزینه سوییچ یوزر دیگه وجود نداره
    فولدر آپشن نیستش.جرات ندارم روی درایوا دابل کلیک بکنم چون قبلا توی یه پنجره جدید بازشون میکرد.

توی تسک منیجرم هم چند تا فایل با عنوان svhost.exe فعال هستن.میخواستم ببینم اونا ویروسن؟

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام
    دیروز وقتی کامپیوترمو روشن کردم دیدم هر چند دقیقه یک بار بالای صفحه مانیتور یه نوار زردرنگ میومد که توش شعارای سیاسی نوشته شده بود.
    پاندا آنتی ویروس گرفتم و بعد از 2بار اسکن 49 ویروس و 86 اسپایور از بین برد
    شکل برنامه ها هم عوض شده.
    مثلا گزینه سوییچ یوزر دیگه وجود نداره
    فولدر آپشن نیستش.جرات ندارم روی درایوا دابل کلیک بکنم چون قبلا توی یه پنجره جدید بازشون میکرد.

توی تسک منیجرم هم چند تا فایل با عنوان svhost.exe فعال هستن.میخواستم ببینم اونا ویروسن؟
    سلام

نحوه از بین بردن ویروس سیاسی که اسمش saldost هست را توی صفحه اول همین تاپیک گذاشتم . می تونید به صفحه اول همین تاپیک رجوع کنید .

خب وقتی ویروسی از بین میره رد پای خودش را به جا می زاره و باید اونها را باز سازی کنید .

برای درست کردن گزینه سوئیچ یوزر از روش زیر استفاده کنید .

به کنترل پنل برید و روی گزینه user account دوبار کلیک کنید تا باز بشه توی صفحه باز شده گزینه change the way users log on or off را بزنید و بعد از صفحه باز شده تیک هر دو گزینه را بزنید و روی apply option کلیک کنید .

برای حل مشکل فولدر اپشن می تونید به صفحه اول همین تاپیک مراجعه کنید کلی برنامه برای این مشکل معرفی کردم . از برنامه زیر هم می تونید استفاده کنید .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد مشکلات دیگه هم توی صفحه اول همین تاپیک راهنمایی کردم .

ویروس اتوران هم دارید که روش از بین بردنش هم توی صفحه اول همین تاپیک گفتم .

انتی ویروس نود 32 ورژن 3 می تونه همه مشکلات را حل کنه . این انتی ویروس را روی سیستم نصب کنید و اونا اپدیت کنید و در حالت safe mode ویروس یابی کنید . حتما ورژن 3 را نصب کنید و حتما هم اپدیت کنید .

موفق باشید

3. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گزینه سوییچ یوزر ازونجا هم هر2تاش بلاک هستش.

چه جوری برم توی safe more?
    بهم گفتن موقع ریست شدن پی سی باید اف8بزنم که بعدش انتخاب کنم بوتش رو ولی یه سری مربوط سخت افزار میاره برام.

svhost.exe هم ویروس هستش؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

سلام

خب سیستم شما الوده به ویروس هست و باید یه انتی ویروس خوب مثل کسپراسکای روی سیستمتتون نصب کنید و اونا اپدیت کنید و سیستم را در حالت safe mode ویروس یابی کنید .

اگه به صفحه اول همین تاپیک مراجعه کنید کلی برامه برای حل این مشکل معرفی کردم .

می تونید از برنامه زیر هم استفاده کنید .

اگه سیستم را با انتی ویروس اسکن نکنید و ویروس را از بین نبرید باز هم فولدر اپشن پاک خواهد شد .

موفق باشید .

قسمت آپ دیت کسپرم غیر فعال شده چه کنم؟
    وقتی توی my computer روی هر درایو کلیک می کنم کسپر این اخطار را می ده که چنین برنامه ای میخواد اجرا شه
    krg62.cmd و پاک و قرنطینه هم نمیشه
    یه برنامه exe دیگه هم میخواست اجرا بشه که کسپر جلوش و گرفت. اسمش رو یادم نیست.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

گزینه سوییچ یوزر ازونجا هم هر2تاش بلاک هستش.

چه جوری برم توی safe more?
    بهم گفتن موقع ریست شدن پی سی باید اف8بزنم که بعدش انتخاب کنم بوتش رو ولی یه سری مربوط سخت افزار میاره برام.

svhost.exe هم ویروس هستش؟
    سلام

در قسمت سوئيچ يوزر هر دوتاش بلاک شده يا فقط يکيش بلاک شده ؟

موقع زدن گزينه change the way users log on or off هيچ پيغام يا خطايي صادر نمي شه ؟

براي وارد شدن به safe mode هم بايد ابتدا سيستم را ريستارت کنيد و از همون اول تند تند کليد F8 را پشت سر هم بزنيد تا يک صفحه مشکي که عبارت safe mode در ان است نمايان شود و شما گزينه safe mode را انتخاب و وارد سيستم شويد .
    در اين حالت رزوليشن سيستم شما با حالت عادي فرق دارد .

در مورد svhost.exe هم بله ويروس هست .
    روش از بين بردن :

دکمه هاي Ctrl + Alt + Del را فشار دهيد تا تسک منجر باز شود .

از قسمت proccess تمامي فايل هاي svhost32.exe را ( در صورت وجود ) يافته و آنها را End Task نماييد.

نکته : svhost32.exe با svchost.exe فرق مي کنه اين دوتا را با هم اشتباه نگيريد .
    svchost.exe يکي از فايلهاي مهم خود ويندوز هست که اگه نباشه ويندوز شما همش ريستارت خواهد شد .

از طريق جستجو و يا وارد شدن به پوشه هاي Windows و temp فايل هاي svhost32.exe و svhost.exe را يافته و حذف نماييد.

مجددآ به قسمت Start menu > Run > Regedit رفته و از طريق جستجو به دنبال عبارت svhost بگرديد و تمام موارد يافت شده را حذف نماييد.
    براي جستجو در رجيستري کافيه دکمه F3 را فشار دهيد .

کامپيوتر خود را ريست نماييد. اميدواريم ديگر خبري از اين ويروس نباشد

موفق باشيد .

7. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

قسمت آپ دیت کسپرم غیر فعال شده چه کنم؟
    وقتی توی my computer روی هر درایو کلیک می کنم کسپر این اخطار را می ده که چنین برنامه ای میخواد اجرا شه
    krg62.cmd و پاک و قرنطینه هم نمیشه
    یه برنامه exe دیگه هم میخواست اجرا بشه که کسپر جلوش و گرفت. اسمش رو یادم نیست.
    سلام

دلیل غیر فعال شدن قسمت اپدیت کسپر احتمالا از اینه که لایسنس اون تمام شده باشه . اگه توی قسمت خود کسپر سوالت را بپرسی حتما دوستان دیگه کمکتون می کنند .

احتمالا فایلی به اسم krg62.cmd و همچنین چند فایل exe دیگه داخل درایوتون به صورت مخفی دارن اجرا می شن .

بهتره فایلهای مخفی و سیستمی ویندوز را قابل روئیت کنید و ببینید داخل درایوهاتون فایل مخربی وجود داره یا نه .
    اگه وجود داشت اونا را پاک کنید .

انتی ویروس خودتون را حتما اپدیت کنید و حتما در حالت safe mode سیستم را کامل اسکن کنید .

موفق باشید .

9. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

سلام

دلیل غیر فعال شدن قسمت اپدیت کسپر احتمالا از اینه که لایسنس اون تمام شده باشه . اگه توی قسمت خود کسپر سوالت را بپرسی حتما دوستان دیگه کمکتون می کنند .

احتمالا فایلی به اسم krg62.cmd و همچنین چند فایل exe دیگه داخل درایوتون به صورت مخفی دارن اجرا می شن .

بهتره فایلهای مخفی و سیستمی ویندوز را قابل روئیت کنید و ببینید داخل درایوهاتون فایل مخربی وجود داره یا نه .
    اگه وجود داشت اونا را پاک کنید .

انتی ویروس خودتون را حتما اپدیت کنید و حتما در حالت safe mode سیستم را کامل اسکن کنید .

موفق باشید .

خیلی ممنون
    نه من تازه key جدید دادم به هش و مشکل از اونجا نیست
    درباره فایل های exe حتما این کار را می کنم
    ولی نمی دونم اینجا جاش هست یا نه و لی علت تاکیید شما بر حالت safe mode چی؟ منظورتون حالت safe mode ویندوزه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

9

خیلی ممنون
    نه من تازه key جدید دادم به هش و مشکل از اونجا نیست
    درباره فایل های exe حتما این کار را می کنم
    ولی نمی دونم اینجا جاش هست یا نه و لی علت تاکیید شما بر حالت safe mode چی؟ منظورتون حالت safe mode ویندوزه؟
    سلام

در مورد کسپر اگه توی تاپیک خوش مطرح کنید دوستان پاسخ شما را می دن . چون خودم درگیر امتحانات هستم و نمی تونم الان پاسختون را بدم

بله منظورم حالت safe mode ویندوز هست . به خاطر این که بسیاری از سرویس های ویندوز در حالت safe mode کار نمی کنند و همچنین خیلی از فایلها در این حالت در اختیار سیستم عامل نیستند و اگه فایلی ویروسی شده باشه انتی ویروس راحت می تونه اون ویروس را از بین ببره .

اگه دقت کرده باشید گاهی اوقات انتی ویروس ها فایلی را ویرسی تشخیص می دن اما نمی تونند اونا از بین ببرند . به خاطر این که اون فایل در حال استفاده شدن هست و اگه فایلی توسط ویندوز در حال استفاده شدن باشه شما به هیچ وجه قادر به پاک کردن اون فایل نیستند . چون ویندوز اجازه این کار را به شما نخواهد داد .

به خاطر همین سعی کنید در حالت safe mode ویروس یابی را انجام دهید چون در این حالت خیلی از قسمتها در اختیار انتی ویروس ها قرار می گیرد .

موفق باشید .

داره خودمونی میشه __Jamaica__'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام!

من یه مشکل دارم وقتی رو درایو هام کلیلک می کنم

میاد!

سرعتمتم خیلی اومده پایین

درایو هام خیلی طول می کشه باز بشه

اگه قرنطینش کنم دیگه باز هم نمیشه

دیروز ویندوز عوض کردم بازم نشد.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام!

من یه مشکل دارم وقتی رو درایو هام کلیلک می کنم

میاد!

سرعتمتم خیلی اومده پایین

درایو هام خیلی طول می کشه باز بشه

اگه قرنطینش کنم دیگه باز هم نمیشه

دیروز ویندوز عوض کردم بازم نشد.
    سلام

احتمالا فایل مخربی داخل درایوهاتون به صورت مخفی هستش .

فایلهای مخفی و سیستمی را قابل روئیت کنید و ببینید فایل مشکوکی داخل درایوهاتون هست یا نه .

اگه بود اونا پاک کنید و سپس سیستم را ریستارت کنید .

توی صفحه اول تاپیک یه روش برای از بین بردن ویروس اتوران گفتم ( همون روش اول ) از اون روش برای پاک کردن فایلهای مخرب داخل درایو استفاده کنید .

در حالت safe mode سیستم را حتما اسکن کنید . انتی ویروس خودتون را حتما اپدیت کنید .
    تا ویروس را از بین نبرید عوض کردن 100 باره ویندوز هم فایده ای نداره .

حتما نگاه کنید ببینید داخل درایو هاتون فایل مخرب هست یا نه . اگه بود پاکش کنید .

دیفرگ کردن درایوها هم فراموش نشه .

موفق باشید .

14. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •