كركي عزيز
سلام
واقعا فرقشون از زمين تا آسمون ؟
كمي اغراق نكردي ؟
شايد براي جواب ساسان اين جوري گفتي ، شايد
كركي عزيز
سلام
واقعا فرقشون از زمين تا آسمون ؟
كمي اغراق نكردي ؟
شايد براي جواب ساسان اين جوري گفتي ، شايد
کرکی جون فرق هاش رو متوجه شدم خودمم یه جورایی حس می کنم نسخه ی 5 بهتر باشه نمیدونم چرا؟!
در صورتی که نسخه ی 6 امکانات بیشتری داره امشب هم میرم برای دانلود نسخه ی 5 تا 6 رو پاک و بعدش 5 رو نصب کن![]()
واقعا هيچكسي در اين مورد اطلاعي نداره؟نوشته شده توسط jalalj
![]()
شما يه تولبار داري فكر كنم مشكل داره كه به نظرم پاكش كن
+ فايل هاي پوشه ريستور كه جاي خوبي هست براي نفود
اين تولبار+پوشه ريستور كجا بايد دنبالشون بگردم؟نوشته شده توسط MaFia
اين كاسپر چرا به طور كامل آپديت نميشه فرضا فايل آپديتش 500كيلوبايته فقط 100كيلوبايتش رو ميگيره وآپديت ميشه علت اين مشكل را يكي از دوستان كامل توضيح بده من قبلا هم اين سوال را پرسيده ام ولي جواب كاملي نگرفته ام
فولدر ريستور تو هر درايو هست اما مخفينوشته شده توسط jalalj
شما از خود ويندوز مي توني پاكش كني لازم نيست دستي پاك كني
در ضمن خود كاسپر ويروس رو پاك ميكنه لازم نيست كه شما بري دنبال فايل هاي ويروسي بگردي كه
دليل آپديت نشدن اين هست كه سرعت تو كم هست . يا تعداد زيادي صفحه رو داري همزمان لود مي كني يا داري يه فايل رو دانلود مي كني . كاسپر هم فكر مي كنه از سرور قطع شده و آپديت رو متوقف مي كنه
سلام سودا جان .نوشته شده توسط soda
بله به نظر من فرقشون زمین تا آسمونه . فقط در تشخیص و پاک کردن ویروسها و تروجانها هستند که با هم فرقی ندارند.
بطور مثال شما کم مصرف کردن رم توسط نسخۀ 6 و حدود 30 مگ رم مصرفی توسط نسخۀ 5 رو فرق نمیدونید؟
آیا کنترل کردن رجیستری و کلا وجود قابلیت Proactive Defense در نسخۀ 6 و موجود نبودن آن در نسخۀ 5 فرق بحساب
نمیاد؟
آیا اسکن کردن فایل ها در نسخۀ 6 با نسخۀ 5 یکیه؟ اگر آره پس لطفا با هر دو نسخه سیستمتون رو سکن کنید تا متوجه
بشید که نسخۀ 5 چه تعداد فایل رو سکن میکنه و نسخۀ 6 چقدر؟
آیا مدت زمان اسکن کردنشون هم فرق نمیکنه؟
آیا قابلیت Puse کردن سکن سیستم که در نسخۀ 6 وجود داره و حتی بعد از رستارت کامپیوتر نیز میشه ادامه سکن
قبلی رو داد فرق بحسای نمیاد؟
آیا نوع محافظت کسپر از خودش در 2 تا نسخۀ 5 و 6 یکیه؟
از همۀ اینا گذشته آیا شکل ظاهریشون هم که کلی با هم فرق داره نمیشه اسمش رو گذاشت فرق؟
البته نه اینکه بگم نسخه های 5 و 6 اصلا شباهتی به هم ندارند اما فرقشون اینقدر زیاد هست که شباهت هاشو
میپوشونه.
اما سوال آخر ... اگر فرق این 2 نسخه آنقدر زیاد نیست پس چرا کسپر نسخۀ 6 رو بیرون داده خب همون نسخۀ 5 رو
کمی ارتقا میداد و اسمش رو میگذاشت نسخۀ 6 ؟
به هر حال شاید از نظر شما فرق رو فقط میشه در از روی انجین آنتی ویروس سنجید . اگر آره ... پس AVK با KAV
نمیتونه فرقی داشته باشه چون اون هم از انجین کسپر استفاده میکنه.
با سلام
آقا از skin هاي ورژن 6 از كجا ميشه پيدا كرد.؟
البته قبلا معرفي شده بود ولي مال نسخه بتا بود و وقتي نصب ميشه بالاش مي نويسه بتا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)