برو file/prin/all page اگه نشد توی تنظمات پرینتر دستکاری کن
برو file/prin/all page اگه نشد توی تنظمات پرینتر دستکاری کن
ila جان سلام
داشتم تو تاپيك دور ميزدم يهو سوالت رو ديدم ولي ديدم كسي بهش جواب درست و حسابي نداده
چيزي كه به ذهن من ميرسه اينه كه اين مطلب ربطي به فايلهاي پشتيبان نداره براي حل اين مطلب شما بايد از خير نمايش داده شدن بقيه اون فايلها هم بگذري و اگه خواستي از مسير زير توي word ميتوني اين كار رو بكني
Tools-->Option-->General-->Recently Used File List برداشتن تيك مورد نظر و عدم نمايش همه فايلها
البته از توي registry هم ميشه اين كار رو انجام داد ولي به زحمتش نمي ارزه
اگه پاسخ رو ديدي و به دردت خورد خبرم كن
Last edited by wordist; 11-09-2007 at 07:47.
سلام به همه دوستان عزيز
چند سالي هست كه اين فكر داره آزارم ميده كه يعني نميشه اعداد پاورقي را توي word فارسي نوشتو البته چند تا مورد آزاد دهنده ديگه در مورد اين نرمافزار قدرتمند (مثل مورب نوشتن جملات بدون استفاده از Word Art و ...) كه من سالهاست (حدود 10 سال) دارم باهاش كار ميكنم يعني هم كار ميكنم و هم پول در ميارم (از طريق تدريس)
تا اينكه از چند روز پيش اومدم و عضو P30World شدم گفتم شايد كه نه حتما به اطلاعاتم در زمينههاي مختلف افزوده ميشه از جمله word . البته تا حالا يه هفت هشت تايي پست هم دادمها !!!
ولي با مرور تاپيكهاي مرتبط با word ديدم انگار اين مشكل حل شدني نيست و كسي راه حل درست و حسابي و به درد بخور براش نداره گفتم بذار خودم دست به كار بشم تااينكه ........ يافتم![]()
آقا ببخشيد سرتون رو درد آوردم آخه خيلي هيجان زده شدم چرا كه يكي از ميلياردها گمشدهام را يافتهام
براي اينكه اعداد پاورقي توي word فارسي بشن بايد با حوصله و دقت مسير زير رو طي كنيد:
- زدن Ctrl + H جهت ظاهر شدن كادر Replace
- زدن دكمه More جهت بازشدن قسمت زيرين كادر
- انتخاب گزينه Footnote Mark از دكمه Special (پايين صفحه)
- زدن گزينه Language از دكمه Format (پايين صفحه) و انتخاب گزينه English U.S از كادر بازشده
- (خيلي مهم) انتقال كرسر به كادر Replace With
- زدن گزينه Language از دكمه Format (پايين صفحه) و انتخاب گزينه Farsi از كادر بازشده
- (اختياري) : اگه دوست دارين وقتي اعداد فارسي ميشن فونت اونا هم عوض بشه : زدن گزينه Font از دكمه Format (پايين صفحه) و انتخاب يك فونت مناسب از قسمت فونتهاي فارسي (مثلا Nazanin) و نيز يك سايز مناسب
- اتمام كار با زدن دكمه Replace All
- كيف كردن و شنگول شدن يادتون نره
اگه سوالي داشتين در اين مورد من در خدمتم
نكته: بهتره اول همه پاورقيهارو تايپ كنيد بعدا همه رو با هم جايگزين كنيد
راستي عضويت ما هم مبارك كسي كه به ما چيزي نگفت
درود
اين هم شماره سريال براي رجيستر شدن نرم افزار تبديل به پي دي اف BroadGun pdfMachine Ultimate 12.12 كه علي عزيز در پست 682 معرفي كردند.
بعد از اجراي ورد 2007 در قسمت Add-ins و انتخاب مثلث كوچك كنار عبارت Pdf Machine و گزينه Options و در سمت چپ گزينه Registration شماره را در كادر بالا وارد كرده و دكمه روبرو را كليك كنيد.
شماره سريال : j+G2H+lzC7pqkYc+wcQngw
بدرود
از همه ی دوستای عزیزی که راهنمایی کردن واقعا ممنونم
کمک بسیار بزرگی به من کردین
متشکرم
ولی من باز هم می گم استفاده از add on خود Microsoft که با نصب اون می تونید سندتون رو با فرمت pdf ذخیره کنید راحت تر، بدون دردسر تر و بهتر هست. همینجا هم لینک های اون رو گذاشته بودم. اگر پیدا نکردید بگید تا دوباره بزارم.
Last edited by Hoom@n; 11-09-2007 at 20:24.
ميگم ورديست جان
به اينجا خوش اومدي.
خيلي نكته جالبي گفتي ولي من موندم چرا از تغيير Numeral ورد به Context استفاده نكردي كه همه پاورقي ها (به جز اونهايي كه متنشون انگليسي هست) فارسي بشن؟
Tools> Options> Complex Scripts> Numeral: Context
هان؟
سلام
مرسي
ولي مشكل شمارههاي پاورقي (نه اعداد بكار رفته در متن پاورقي) بوسيله اون مطلب حل نميشه
اينو كه من خيلي وقت پيش ميدونستم
مشكل ، اعداد اتوماتيك پاورقي است كه همگي انگليسي نمايش داده ميشود
Last edited by wordist; 12-09-2007 at 10:21.
سلام
دو مشکل در برنامه ورد دارم.
اول اینکه وقتی از یک Page Border برای صفحه استفاده می کنم حاشیه کادر در پایین صفحه دیده نمی شه.
دوم اینکه وقتی سندی رو به چاپ ارسال می کنم ترتیب چاپ از آخر به اول است.
لطف کنید راهنمایی کنید مشکل کجاست.
سلام
حاشيه ديده نميشه يا پرينت گرفته نميشه؟؟؟؟
براي سوال دوم ميتونيد از همون كادر پرينت كه با CTRL + P مياد دكمه Option رو بزنيد و تيك گزينه Reverse Print Order رو برداريد
موفق باشيد
Last edited by wordist; 12-09-2007 at 11:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)