تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 737 اولاول ... 185864656667686970717278118168568 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

حـــــرفـه ای مجید فینا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

لطفا بحث رو منحرف نکنید

پروفشنال stam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان خیلی ممنونم ازتون که لطف میکنید و دانسته ها و تجربیات خودتون رو در اختیار دیگران قرار میدید
    اما باور کنید اظهار نظرهای فنی خیلی بهتر از اظهار نظرهای کل کل گونه است.من وقتی نظراتی رو میخونم که از لحاظ فنی رو ماشین بحث کرده(حتی اشتباه) واقعا لذت میبرم و استفاده میکنم قصدمم از راه انداختن این تاپیک درست کردن کلکل نبود بلکه میخواستم ببینم که با این بودجه بهترین راهی که میتونم انتخاب کنم چیه همین.
    از مدیریت ارشد عزیز(pop) هم سپاسگذارم بخاطر مقایسه جامع وکاملش والبته فی
    ضمنا یادتون باشه موضوع تاپیک مقایسه ریو با 206 نیست من گفتم با 13 تومن ریو بهتره یا 206 وگرنه اینو خودمم میدونم که تیپ5 یا6 از ریو یهتره اما قیمتش هم!!!

خودم هم برام انتخاب سخته چون تنها ماشینی که پشتش نشستم ماشین قبلیمه(پراید)والبته یه مدت 2 ماهی هم یه پژو 405 2000 دستم بود.
    بخاطر همین تجربه هیچیک از این دو ماشین رو ندارم(حتی 1 دقیقه)
    لذا ازتون درخواست دارم صادقانه نظرتونرو بگید
    ازlavson1361 عزیز هم بخاطر توضیحاتش ممنونم
    Last edited by stam; 26-04-2008 at 07:28.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوست عزیز ، سلام
    اتفاقا" من اصلا" متعصبانه قضاوت نمیکنم . امسال عید ، من با خانواده (چهار نفر) و 200 کیلو بار ، 4000 هزار کیلومتر طی کردیم .( از اصفهان گرفته تا بندر گناوه و دزفول و خرم آباد در بیاد .) ماشین توی سربالایی ها اگه پر گاز بیایی کششش از پرشیا هم بیشتره . توی تمام راه کولر روشن بود و آمپر ماشین ازوسط تکون نمیخورد . آرگومونی صندلیهای ریو (به غیر از شاگرد ) بسیار عالیه و از با سمند ال ایکس قابل مقایسه است. (به تایید صاحب سمند رسیده)
    206 تیپ 2 و 3 به درد مسافرت نمیخوره ،بیشتر ماشین جون پسندیه .توی سربالایی هم کم میاره .
    405 بسیار پر مصرفه و اسیرت میکنه .(ریو در 4000 کیلومتر تنها 250 لیتر بنزین سوزاند )
    سمند خیلی لشه و توی شهر نمیتونی هر سوراخ سمبه ای جاش کنی . کما اینکه زود به زود باید بهفکر لنت باشی . داخلش هم که بعد ازمدتی برات ارکست سمفونیک میزنه . مصرفش هم از ریو بشتره .
    تندر 90 فقط اون مدلهای ایربگ دار و ای بی اس دارش خوبه که باید نزدیک هفده – هجده تومن براش پول بدی .
    206 تیپ 5 ، خیلی عالیه اما هم جاش کمه و هم الان شده 19 میلیون .
    پژو پارس هیچ مزیتی نسبت به 405 و سمند نداره (موتورش همونه) جز اینکه کمی تجهیزاتش بیشتره ، مثل شیشه برقی های عقب . که اتفاقا" شیشه عقبهای ریو هم برقیه . یکی از دوستان در مجله ماشین میگفت پژو پارس صفری که از کارخونه گرفته بود بعد از دو ماه متوجه شده که یه سیلندرش یا یه سوپاپش دقیقا" یادم نیست ، کار نمیکرد .
    پژو 206 اس دی هم به علت اینکه سنسور اکسیژنش رو تغییر دادن ، الان خیلی ها رو به دردسر انداخته .پسر خاله من تازه گرفته . باهاش توی اربعین امام حسین رفتیم کاشان ، خداوکیلی 70 لیتر رفت و برگشت بنزین سوزوند . نمایندگی هم میگه بر عهده خودتونه و باید هزینه تعویض سنسور را آزاد بدین .

در کل دوست عزیز ، هر ماشینی بنا به نیازهای ما، یه سری عیب داره و یه سری حسن . ریو حسنهاش به عیبهاش میچربه . مهم اینه که شما از ماشین چه توقعی داری . میخوای باهاش خیابون گردی کنی یا برای خانواده هم احترام قائلی .

در نهایت ، حتما" یه دور با ریو بزن ، یه دور هم با 206 بزن ببین . نظر خودت چیه . ماشین رو برای چه کاری میخوای ؟ اگه به فکر فضای ماشین نیستی 206 تیپ 58 توصیه منه . ولی یادت باشه مصرفش از ریو بیشتره . چون موتورش 1600 هست و قدرتی معادل 110 اسب داره .
    در کل من میگم ریو ...
    پیام ریو اینه :
    خانواده ها دوستش دارند جوانها میپسندند .

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دیگه بسه دعوا .
    من خودم اصلا از 206 خوشم نمیاد با اینهمه بازم نظرم اینه که از ریو مناسبتره .ابته این نظر شخصی من هستش .البته هر دو اینا رو میشه توی دو تا کلاس متفاوت گذاشت .اگه ریو هاچ بک هم بود میشد راحتر مقایسه کرد ولی ریو توی ایران یه ماشین خانوادگی کوچیک هستش .مزایی داره .مثلا با موتور یه موتور کوچیک 1500cc توان خیلی خوبی تولید میکنه .وزن مناسبی داره .ولی کلا کمی نا پایدار به نظر میرسه ولی 206 یه ماشین خانوادگی واقعا کوچیک هستش .وقتی توش یوار میشین میفهمین چقدر کوچیک هستش .
    در مورد هندلینگ فقط 206 رو امتحان کردم و فعلا متاسفانه سوار ریو نشدم .واسه همین نمیتونم اضهار نظر کنم .
    راستی اگه کسی بتونه و بلد باشه با یه پراید معمولی هم میتونه پوز ماشینای موتور 3000 رو هم بزنه همون کاری که دوست من با پرایدش سر یه ماکسیما آورد (شتاب پراید خوبه ولی سرعت نهایی رو دیگه کم آورد.)

پروفشنال mazdakaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

به نظر من فقط 206 تیپ 5 بگیر ماشینی با موتور قوی ترمزهای فوق العاده قوی و تمام امکانات و دارای 4 ستاره ایمنی اروپا وقتی در جاده های کوهستانی و سربالایی رفتی و برای همه ماشینها نور زدی که برید کنار من میخوام رد شم فضای کم صندوق عقبش هم یادی میره تو جاده هیچ مخصوصا کوهستانی کمتر ماشینی به گردش میرسه به نظر من تا محدوده 30 میلیون کمتر ماشینی از نظر قدرت و امکانات و ایمنی بهش میرسه تو بازار فروش خودرو به بچه زانتیا معروفه امکانات:
    موتور 1600سی سی با 16 سوپاپ و 110 اسب بخار قدرت
    ایرکاندیشن اتوماتیک
    آینه های جانبی برقی با گرمکن
    ایربگ سرنشینان جلو (2 تا)
    چهار شیشه بالابر برقی به همراه قفل شیشه های عقب به همراه بالابر اتوماتیک شیشه راننده با یک بار فشار
    شیشه های جلو با قابلیت ایست در هنگاه برخورد با شی
    پخش صوت سی دی با شش بلندگو (2تاعقب 2تا جلو 2 تا تیوترجلو)
    پشت سریهای صندلی جلو با قابلیت تنظیم زاویه
    پشت سریهای صندلی عقب
    چهار چرخ دیسک به همراه Abs و Ebd که دیسکهای جلو بزرگتر از تیپ 2و3 هست
    کمربند ایمنی جلو با پیش کشنده در تصادف
    و به علاوه امکانات دیگر تیپ 2
    من دارم با هیچ ماشینی تا سقف 30 میلیون عوضش نمیکنم فقط زمانی عوضش میکنم که بخوام یک ماشین مثل مزدا 3 یا مگان 2000 یا بالاتر بگیرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ضمنا"
    باک ریو 45 لیتر ظرفیت دارد ، مصرف آن در شهر 7.8 لیتر در 100 کیلومتر و در بزرگراه 5.7 لیتر در 100 کیلومتر می باشد .سیکل ترکیبش هم 6.9 میباشد .
    206 تیپ 2 ، مصرف آن در شهر 9.4 لیتر در 100 کیلومتر و در بزرگراه 5.4 لیتر در 100 کیلومتر می باشد .
    .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دیگه بسه دعوا .
    من خودم اصلا از 206 خوشم نمیاد با اینهمه بازم نظرم اینه که از ریو مناسبتره .ابته این نظر شخصی من هستش .البته هر دو اینا رو میشه توی دو تا کلاس متفاوت گذاشت .اگه ریو هاچ بک هم بود میشد راحتر مقایسه کرد ولی ریو توی ایران یه ماشین خانوادگی کوچیک هستش .مزایی داره .مثلا با موتور یه موتور کوچیک 1500cc توان خیلی خوبی تولید میکنه .وزن مناسبی داره .ولی کلا کمی نا پایدار به نظر میرسه ولی 206 یه ماشین خانوادگی واقعا کوچیک هستش .وقتی توش یوار میشین میفهمین چقدر کوچیک هستش .
    در مورد هندلینگ فقط 206 رو امتحان کردم و فعلا متاسفانه سوار ریو نشدم .واسه همین نمیتونم اضهار نظر کنم .
    راستی اگه کسی بتونه و بلد باشه با یه پراید معمولی هم میتونه پوز ماشینای موتور 3000 رو هم بزنه همون کاری که دوست من با پرایدش سر یه ماکسیما آورد (شتاب پراید خوبه ولی سرعت نهایی رو دیگه کم آورد.)
    دوست عزیز شما خودت میگی فعلا متاسفانه سوار ریو نشدی .
    بعد بر میگردی میگی : کلا کمی نا پایدار به نظر میرسه .
    باید عرض کنم نظر شما زیاد مهم نیست بلکه تجربه شما با ریو مهمه که البته نداری .

به هر جهت من یه بار دیگه هم گفتم ریو چون کمه ، و زیاد در دسترس نیست . اکثرا" ازش سواری نگرفتن و بیخودی نظر میدن . (البته توهین به شما نباشه )

با تشکر از همه عزیزان ....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

به نظر من فقط 206 تیپ 5 بگیر ماشینی با موتور قوی ترمزهای فوق العاده قوی و تمام امکانات و دارای 4 ستاره ایمنی اروپا وقتی در جاده های کوهستانی و سربالایی رفتی و برای همه ماشینها نور زدی که برید کنار من میخوام رد شم فضای کم صندوق عقبش هم یادی میره تو جاده هیچ مخصوصا کوهستانی کمتر ماشینی به گردش میرسه به نظر من تا محدوده 30 میلیون کمتر ماشینی از نظر قدرت و امکانات و ایمنی بهش میرسه تو بازار فروش خودرو به بچه زانتیا معروفه امکانات:
    موتور 1600سی سی با 16 سوپاپ و 110 اسب بخار قدرت
    ایرکاندیشن اتوماتیک
    آینه های جانبی برقی با گرمکن
    ایربگ سرنشینان جلو (2 تا)
    چهار شیشه بالابر برقی به همراه قفل شیشه های عقب به همراه بالابر اتوماتیک شیشه راننده با یک بار فشار
    شیشه های جلو با قابلیت ایست در هنگاه برخورد با شی
    پخش صوت سی دی با شش بلندگو (2تاعقب 2تا جلو 2 تا تیوترجلو)
    پشت سریهای صندلی جلو با قابلیت تنظیم زاویه
    پشت سریهای صندلی عقب
    چهار چرخ دیسک به همراه Abs و Ebd که دیسکهای جلو بزرگتر از تیپ 2و3 هست
    کمربند ایمنی جلو با پیش کشنده در تصادف
    و به علاوه امکانات دیگر تیپ 2
    من دارم با هیچ ماشینی تا سقف 30 میلیون عوضش نمیکنم فقط زمانی عوضش میکنم که بخوام یک ماشین مثل مزدا 3 یا مگان 2000 یا بالاتر بگیرم
    دوست عزیز حرف شما کاملا" متین ... منهمه صحبتهای شما را قبول دارم چون واقعا" با 206 تیپ 5 حال میکنم .
    اما توجه کن ، این بابا 13 تومن داره ، نه 19 تومن . اگه اینجوریه که خوب منم C5 یا فولکس گل رو پیشنهاد میکنم . هر چی پول بدی آش میخوری .

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوست عزیز شما خودت میگی فعلا متاسفانه سوار ریو نشدی .
    بعد بر میگردی میگی : کلا کمی نا پایدار به نظر میرسه .
    باید عرض کنم نظر شما زیاد مهم نیست بلکه تجربه شما با ریو مهمه که البته نداری .

به هر جهت من یه بار دیگه هم گفتم ریو چون کمه ، و زیاد در دسترس نیست . اکثرا" ازش سواری نگرفتن و بیخودی نظر میدن . (البته توهین به شما نباشه )

با تشکر از همه عزیزان ....
    ما حرفی نداریم .
    به نظر من که ریو زیاد هستش .خوب هر کس سلیقه ای داره .منم 206 تیپ5 رو به تیپ3 یا 2 ترجیح میدم .
    ولی من باشم با این پول میگردم یه مرسدس بنز 190E خیلی تمیز مدل 1985 به بالا پیدا میکنم
    Last edited by rami_hemi; 26-04-2008 at 10:41.

داره خودمونی میشه majid_sp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ریو که صفرش 13 تومنه

کسی می دونه الآن صفر 206 تیپ 3 چنده ؟ اصلا صفرش هست ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •