آره دوست عزیز اول همه پوشه ها رو بساز و بعد پچ رو بریز
آره دوست عزیز اول همه پوشه ها رو بساز و بعد پچ رو بریز
فرقی نداره دوستان چه پوشه ها رو بسازی بعد پچ نصب کنی چه بر عکســــ این کار
موفق باشید!![]()
دوستان سلام
به این عکس توجه کنید(ایکون های رو دسکتاپ)
اگه آموزش داده شد که هیچی(که خیلی از شما عقبم ، چون تازه متوجه شدم) اگه آموزش داده نشد بگین تا ادامه بدم....
Last edited by magical; 24-06-2008 at 09:54.
اون پچ جديد را هم نصب كردم ولي جواب نميده
قبل از اينكه بر نامه ي elfرا تو پوشه zbin بزارم قفل نمي كنه ولي وقتي برنامه را تو پوشه ميزارم و مي خوام برم تو پوشه قفل ميكنه چرا
نیکی و پرسش؟!
بزار دیگه.فقط یک نکته این آیکنها مثل نوکیا کار خاصی هم انجام میدن یا فقط برای قشنگی هستند؟
آره انجام می ده اگه انجام نده که دیگه چه فایده داره...
الان مطلب رو آماده می کنم ....
موفق باشید....
Last edited by magical; 24-06-2008 at 08:44.
توجه قبل از هر کاری باید فایل yyyyy_xxxx.lib.vkp یا همون Library که برای اولین بار می خواهید elfpack رو رو گوشیتون نصب کنید باید آخرین آپدیت رو از این مسیر بگیرید و این پچ رو نصب کنید...
تذکر:منظور از XXXX نام گوشی و YYYYY فریمور گوشی شما می باشد . که آخرین نسخه آپدیت شده تمام گوشی ها تو این سایت هست...
برای گوشی های k750 و w700 و w800 برین به این مسیر و یه پوشه desktop بسازین..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
phone memory►other► config ►desktop
و فایل های که تو پوشه desktop هست که براتون آپلود می کنم توجه تمام فایلهای داخل پوشه desktop رو تو این پوشه که با نام desktop ساختین کپی کنید.
مسیر برای گوشی های دیگر:
phone memory► zbin►config ► desktop
خوب بعد از این که این کارا رو انجام دادین فایل Desktop_v1,2.elf رو بریزین تو گوشی و اجرا کنید.
اگه اون librery گوشی تون رو آپدیت نکنید که در ابتدا گفتم باعث می شه گوشیتون هنگ کنه!
تو این لینک فایل Desktop_v1,2.elf و 4 حالت icon متنوع وجود داره از هر کدوم که خوشتون آمد استفاده کنید.
منتظر icon های جدید باشید...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستانی که تغییر دادن یه عکس از گوشیشون بزارن
موفق باشید...
موفق باشید...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by magical; 24-06-2008 at 16:12.
دستت درد نکنه
عجب چیزیه !!!!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)