اشكال از سرور اونا هست!
براي زدن سروري كه ارور كي كد اين يوز رو نده بايد از فايل مخصوص كرك شده سرور استفاده كرد كه اونا اين كار رو نكردن در نتيجه فقط افرادي كه بازي اورجينال و سي دي كي اصل و يكتا دارن ميتونن وارد سرور اونا بشن.
اشكال از سرور اونا هست!
براي زدن سروري كه ارور كي كد اين يوز رو نده بايد از فايل مخصوص كرك شده سرور استفاده كرد كه اونا اين كار رو نكردن در نتيجه فقط افرادي كه بازي اورجينال و سي دي كي اصل و يكتا دارن ميتونن وارد سرور اونا بشن.
ببخشید یه سوال داشتم من الان adsl 128 دارم می تونم کال اف 4 رو بدون مشکل و انلاین بازی کنم ؟
بله ميشه من خودم با 128 بازي ميكنم اما پينگت بايد پايين باشه بستگي به ISPشما داره كه از كدوم شركت گرفتيد![]()
یکی جوابمو بده !!!!!!!!!
من از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پینگمو دیدم تو سرور کویت فک کنم پینگم 270 بود الان اگه بخوام سرور ایران بازی کنم پینگم تقریبا چند میشه
من از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پینگ خودمو تو سرور کویت دیدم 270 بود الان من می تونم تو سرورای ایران بدون مشکل بازی کنم ؟ لطفا جواب بدین
واسه چی من هر چی بازی می کنم lv 1 هستم و لول ام نمی ره بالا ؟ باید کار خاصی بکنم ؟
من هر چی بازی می کنم lv 1 هستم و تغییری نمی کنه چی کار کنم ؟ باید چی کار کنم
روي مد نرمال بازي ميكني؟ بعضي از مدها هستن كه لول گرفتن ندارن!
میشه مدها رو دستکاری کرد؟
مثلا جونه بازیکنها زود بره. چون توی بعضی سرورها که میرم همه با دو تا تیر میمیرن.یا تو بعضی دیگه طرف نیم کیلو سرب تو بدن
یارو میریزه ولی نمیمیره
و اصلا مدها رو چه جوری درست میکنند؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)