كليد 3 ماهه قانوني براي محصولات Avira AntiVir Premium و Avira Premium Security Suite
همون لینک که تو صفحه اوله جواب میده برای نسخه 9![]()
كليد 3 ماهه قانوني براي محصولات Avira AntiVir Premium و Avira Premium Security Suite
همون لینک که تو صفحه اوله جواب میده برای نسخه 9![]()
سلام
برنامه برای جمع آوری آپدیت های این آنتی ویروس هست ؟
چون من به همون روش بالا که توضیح داده بودین آپدیت ها رو جمع آوری کردم ولی وقتی ویندوز را عوض کردم هنگام آپدیت کردن یه پیغامی داد و 5 مگ آپدیت شد . نسخه آنتی ویروسم پرمیوم 9.0.0.367
با سلام من avira premium 8.0 دارم و با key که از سایت شرکت می گرفتم اکتیو می شود و نرم افزار کار می کند این کار را روی کامپیوترهای دیگری نیز انجام دادم ولی وقتی روی یک نوت بوکمی خواستم نسب کنم وقتی می خواستم ازkey در حین نسب استفاده کنم پیغام Registry editing has been disabled by your administrator را می دهدمن بهاین روش خیلی نسب کردم ولی این دفعه نمی دانم چرا این پیغام را میدهد
اين اتفاق در زمان آلودگي سيستم به ويروس يا تروجان يا Spyware ميافته و بايد ابتدا regedit را كه غيرفعال شده را دوباره فعال كرد.براي اين منظور چند روش وجود داره كه من يكي دو روش را ذكر ميكنم:
1-ابتدا به آدرس زير رفته و برنامه UnHookExec.inf را دانلود كرده سپس روي آن كليك راست كرده و گزينه Install را انتخاب كنيد.در زمان انتخاب گزينه Install شما شاهد هيچ اتفاقي نخواهيد بود.سپس سيستم را reset كرده و دوباره آنتي ويروس را تست كنيد.
2-فايل VBScript زير را دانلود كرده سپس روي آن دوبار كليك كرده و آنرا اجرا كنيد.سپس سيستم خود را ريست كرده و دوباره نسبت به نصب آنتي ويروس اقدام كنيد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر مشكل شما همچنان برقرار بود مشكل خود را در انجمن زير مطرح نماييد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظور شما کدام روش است ؟
سلام دوستان ورژن 9 اویرا چرا اینقدر باعث کند شدن سرعت اینترنت میشه آیا تنظیمی داره؟
یکی کمک کنه لطفا.
سلام دوستان
كليد قانوني 3ماهه براي Avira Antivir Professional مي خوام
ممنون
سلام دوستان
آخرین ورژن این آنتی ویروس برای من یک سری مشکلات ایجاد کرده. مثلا فایل های exe رو ویروس میشناسه یا اینکه یه سری فایل ها رو ویروس میشناسه اما نمیتونه پاک کنه با اینکه همیشه آپدیت میشه
من همیشه از نسخه رایگان این آنتی ویروس استفاده کردم
به نظر شما از لحاظ security این نرم افزار نسبت به نسخه قبلش رشد داشته یا نه؟
با سلام
من avira premium sequrity sutie رو نصب دارم چند روزه که قسمت mailguard از کار افتاده یعنی نوشتهmail guard stopped
هنوز اعتبارم هم تموم نشده هر کاری هم میکنم active نمیشه ...
آیا کسی میتونه من رو راهمنایی کنه؟؟؟؟
با تشکر![]()
نسخه هاي رايگان اين محصول (بخصوص قبل از نسخه 9) فقط و فقط به درد اسكن كردن سيستم ميخورد و بعنوان يك آنتي ويروس مطمئن كه داراي گارد فعال باشه براي سيستم توصيه نميشد.
در مورد مشكلي كه اشاره كرديد ظاهرا سيستم شما آلوده به ويروس ميباشه.توصيه ميكنم برنامه زير را دانلود كرده و سيستم خود را كامل اسكن و ويروس يابي كنيد.لازم به ذكره كه اين محصول نيازي به نصب نداره.سپس نسبت به نصب نسخه 9 اين محصول اقدام كنيد.شما ميتونيد از محصول Avira AntiVir Premium استفاده كنيد و كليد 3 ماهه قانوني هم در صفحه قبل معرفي كردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)