با سلام
شما رو فایلی که می خواین به جای عکس یا ایکون تون بزارین کیلیک می کونید و نگه میدارین بد به جای اون فایلی میذارین به همین سادگی به همین خوشمزگی![]()
با سلام
شما رو فایلی که می خواین به جای عکس یا ایکون تون بزارین کیلیک می کونید و نگه میدارین بد به جای اون فایلی میذارین به همین سادگی به همین خوشمزگی![]()
دوست عزيز تو ذوقت نمي زنم
ولي اين تم مال حدودا سال 2004-2005 هستش و شما بايد دنبال تم هاي جديد بگردي مثل سري تم هاي Aero
در رابطه با اون سؤال(كار با ريس هكر ) آموزشش تو انجمنها هست بگرد پيدا مي كني
بازم ميگم لطفا قبل از دادن پست سرچ كنيد
دوست عزيز از ----------- (پي سي دانلود) دانلود كن كراكش كار ميكنه
البته باز هم اين موضوع در صفحات قبل توسط خودم مطرح شده بود
بازم ميگم قبل از دادن پست سرچ كنيد
مهدي جون اگه مي توني پست هاي اضافي رو پاك كن
موفق باشيد
Last edited by Samba; 20-11-2008 at 19:06.
خدا رو شکر بازم شروع شد !
![]()
دوست گرامی:
من یه تم دارم به این شکل(زیر) ولی مثل این تم بالایی نیست.اگه این تم بالایی را داری برام بزار
![]()
سلام دوستان
يك سوال دارم البته تكراري است اونم راجع نصب ويندوز از روي فلش مي باشد من فلش را از طريق برنامه هاي HPUSBFW و FlashBoot و غيره بوت كردم ولي نمي دانم چرا نمي توانم از اين طريق ويندوز را نصب كنم .
دستور زير را نيز تايپ ميكنم ولي باز هم نمي شود
A:\i386\winnt.exe
فلش من 2 گيگ مي باشد
لطفا مرا در حل اين مشكل راهنمايي كنيد .
با تشكر از شما دوستان گرامي
شما میتوانید با ورود به سایتزیباترین تم ها و دیگر نرمفزار های جانبی ویدوز را دانلود کنید و اقدام به زیبا تر کردن سیستم عاملتون کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من يه چندتا سوال داشتم
اول اينكه كسي ميتون طرز كار با نرم افزار ResHack را به من اموزش بده نرم افزار به نظر ساده است اما من با هاش مشكل دارم
مثل اينكه بعد از اينكه فايل مربوطه رو توش باز كردم چجوري بايد ايكونهاي مورد نظرم رو با ايكونهاي فايل تعويض كنم اگه ميشه يه اموزش مفصل برام بذاريد
دوم اينكه من شنيدم كه با نرم افزار nlit هم ميشه ايكونها رو تعويض كرد اما من هرچي گشتم چنين بخشي تو اين نرم افزار پيدا نكردم ولي خوب تونستم يه ويندوز خوب براي خودم بسازم از قضا كامل هم نصب شد و الان دارم ازش استفاده ميكنم مشكلم الان فقط سر ايكونهاي ويندوز هست اگه بتونم ايكونهاي مورد نظر خودم رو هم به اين ويندوزم اضافه كنم عالي ميشه ديگه مجبور نيستم هردفعه همه رو دستي عوض كنم (الن بعد از نصب همه رو دستي عوض ميكنم حتي ايكونهاي My Documents/My Pictures/My Videos و از اين قبيل فولدرهايي كه در حالت عادي نميشه عوض كرد ميشه گفت توي اين كار استاد شدم
راستش فايل shel32.dll رو از پوشه سيستم 32 گرفتم و با نرم افزار ResHack و قبل از اون با winrar باز كردم اما براي جايگزيني ايكونهاي مورد نظرم به ايكونهاي فايل و كلا كار با اين نرم افزار مشكل دارم اگه ميشه اموزشش رو بطوركامل بذاريد
نرم افزار Restorator_2007_Bulid_1709_Retail رو هم دانلود كردم اما كركش مشكل داره و ميگه كرك معتبر نيست دوباره كركش و از يجا ديگه دانلود كردم ازهم مشكل داشت و ميگه شماره سريال نامعتبره از تورنت هم دانلود كردم همين مشكل رو داشت اگه كسي كرك سالم داره بده لطفا
كسي نيست جواب من رو بدههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههه![]()
این آموزشش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by TATAR.BonFire; 23-11-2008 at 13:04.
اینم نمونش دوست گرامی (Dyvaneh)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)