سلام
من همین الان بازی رو تموم کردم
حیف زود تموم شد
بهترین قسمتش همین سری بود
راستی شماره بعدی کی میاد
سلام
من همین الان بازی رو تموم کردم
حیف زود تموم شد
بهترین قسمتش همین سری بود
راستی شماره بعدی کی میاد
دوستان رم من 256 است ولي در مورد كارت گرافيكم چيزي نميدونم. چه طوري مي تونم نوع كارت گرافيك رو مشخص كنم واينكه آيا با اين رم مي شه بازي رو اجرا كرد؟ در ضمن virtual memory چيه؟ آيا تاثيري در اجراي بازي داره؟
رمتون خيلي پايينه براي اجراي اين بازي
براي تشخيص كارت گرافيكيتون بايد به اين قسمت بريد :
راست كليك روي دسكتاپ و گزينه ي Properties بعد به قسمت Settings بريد و Advanced رو بزنيد در صفحه اي كه باز ميشه چند تا كشو داره كه توي قسمت Adapter مشخصات كارت گرافيك نوشته شده![]()
من هنوز همونججا گیرم.خوب وقتی میرم رو اون تخته سنگه که تکونش دادم میرم رو دیوار کنارم بعد نمیدونم چه کنم.
ممنون پيداش كردم، مشخصاتش اينه:radeon 9200 seriese AGP (0x5960 رمش هم 128 . حالا به نظر شما به كارت گرافيكم اميدي هست؟براي رم كامپيوتر بايد چه كار كنم ؟آيا ميشه بهش اضافه كرد يا بايد يكي جديد تهيه كنم؟
راستي نگفتي virtual memory چيه و در اجراي بازي چه تاثيري داره؟ من نسخه هاي قبلي تام رايدر رو بازي كردم و خيلي منتظر نسخه جديد بودم اما حالا كه اومده من نمي تونم بازي كنم!!!!!!!
گرافيكتون هم پايينه براي اجراي اين بازي
رمتون حداقل بايد يك گيگ و گرافيكتون حداقل بايد 256 باشه
لطفا اگر سوال ديگه اي داريد توي اين تاپيك مطرح كنيد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر هم سوال سخت افزاري داريد توي انجمن سخت افزار بپرسيد
لطفا يك عكس از جايي كه گير كرديد بزاريدمن هنوز همونججا گیرم.خوب وقتی میرم رو اون تخته سنگه که تکونش دادم میرم رو دیوار کنارم بعد نمیدونم چه کنم.
ممنون مشکلم حل شد
من هر دو رو پیدا کردم ، سر اسکلت رو قرار دادم ولی نمیدونستم که باید سر مجسمه رو هم قرار بدم
ولی الان سه روز هست که اینجا گیر کردم
بد جور اعصابم ریخته بهم
این بازی سازها می مردن برای بعضی مراحل دو جور راه میذاشتن ؟
تو عکس اول باید برم بالای اون سکو که نشون داده شده
و یک راه هم بیشتر وجود نداره که تو عکس دوم معلومه کجاست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو عکس دوم اون زنجیر به طرف دوربین حرکن می کنه و هیچ رقمه نمیشه رسید به لبه ی دیوارکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول خواستم کمک نگیرم ، چون وقتی خودم آدم تمومش کنه بیشتر فاز میده ولی فکر می کنم تا بحال هزار بار از بالای اون زنجیر افتادم که دیگه اعصاب نمونده
دیگه مجبور شدم
میره روی زنجیر می ایسته ، دو قدم که میره ، دیگه هر کاری که میکنم نمیتونه بره جلو و مثل مترسک سر جاش می مونه تا اینکه زنجیر میرسه به دیوار و می افته زمین و جونم مرگ شده می میره
با پریدن از روی زنجیر هم به لبه ی دیوار نمیرسه
برای رد کردن این قسمت فقط همین یک راه رو داره ؟
بايد وقتي زنجير رو گرفتيد تند تند دكمه ي e رو بزنيد تا سريع حركت كنه
بچه ها اینجا گیر کردم همه کارهایی که باید انجام میدادم انجام دادم ولی نمیدونم چه جوری از اینجا خارج بشم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by gigi_alex; 24-12-2008 at 22:04.
بايد اول خودتون رو به اون ستوني كه حركت دادين برسوني و با طناب به اون حلقه ي فلزي كه به دهن مار وصله به طبقه ي بالا بريد ، فقط بايد سريع باشيد چون با اين كار آب مياد بالا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)