تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 123 اولاول ... 185864656667686970717278118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 1224

نام تاپيک: تعمیر آبگرمکن دیواری

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام.
    ما بالاخره 3115 گرفتیم.
    (قطر لوله 10 ،فاصله تا حموم هم حدود 12-14)امروز روز اولشه،ولی به ظاهر که خوبه.
    ممنون از دوستان بابت جواب هاشون.
    سلام
    یه موضوع مهم رو دوباره یادآوری میکنم به شما و دیگر دوستان
    بهتره درجه ی حرارت آب طوری تنظیم بشه که نخوایم آب سرد و گرم رو با هم مخلوط کنیم
    این موضوع اونقدر مهم هست که خود شرکتِ بوتان اون رو روی برچسبِ بغلِ آبگرمکن با خطِ پر رنگ نوشته
    این کار باعث صرفه جوئی در مصرف گاز و افزایش عمر دستگاه میشه چون کمتر داغ میشه
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 27-01-2016 at 01:30.

2. 5 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    شما دوست عزیز با این سوالتون به سوال همیشگی بنده که کاربراتور آب با چه سیستمی و چه قانونی کار میکنه , پایان دادید و تونستم با صرف یک ساعت وقت در نت , جواب همه ی سوالهام رو پیدا کنم و به اشتباهاتم در مورد طرز کار آبگرمکن پی بردم
    همه چیز بر اساس همین قانونِ تغیر فشار در لوله ی شیپوری کار میکنه
    البته بنده چنین قطعه ای به طور مُجزّی (مجزا) در کاربراتور آب ندیدم
    ظاهراً در مدل 3115 این شیپوری جزئی از بدنه ی کاربراتور آب هست
    به زودی چیزهائی رو که یاد گرفتم منتشر میکنم
    اما تا اون موقع:
    در داخل درپوش دیافراگم یک سوراخ هست که از اون آب میتونه بره پشت دیافراگم (سمت پیستونی که دیافراگم حرکتش میده )
    قطعه ی بالا سمت چپ در عکس زیر
    r> اگر این سوراخ رسوب بگیره باعث ضعیف شدن قدرت دیافراگم در روشن کردن مشعل بشه

اون فلاش سیاه مربوط به یک موضوع دیگه هست چون این عکس رو مدتها پیش یکی از دوستان آپلود کرده بودند که مشکل فراموش کردن نحوه ی نصب اون قطعه ی فلاش خورده رو داشتند
    خیلی ممنون

فقط یه سوال، چطوری میشه که آب برای 3 ثانیه عالی گرمه ولی بعدش ولرم میشه اگه اونجا جرم گرفته؟

4. این کاربر از WhiteHat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

فقط یه سوال
    چطوری میشه که آب برای 3 ثانیه عالی گرمه ولی بعدش ولرم میشه اگه اونجا جرم گرفته؟
    سلام
    چند علت میتونه داشته باشه :
    1- آبِ توی لوله های ساختمون که از بیرون اومده , به خاطر ماندن توی دیوارهای ساختمان و آپارتمان , یه مقدار حرارت گرفته و از سرماش کم شده و وقتی وارد آبگرمکن میشه خوب گرم میشه
    اما بعد از چند ثانیه این آب مصرف میشه و بعدش آب بسیار سرد از بیرون ساختمون میاد و وارد آبگرمکن میشه که خوب گرم نمیشه
    2- فشار گاز توی لوله اولش هست ولی با روشن شدن آبگرمکن یهو افت میکنه به علت اینکه فشار گاز شبکه کم هست
    3- مشکلی در کاربراتور آب وجود داره که باعث میشه اختلافِ فشار آب در دو طرفِ دیافراگم بعد از چند ثانیه کم بشه و پیستون یک مقدار برگرده عقب و باعث بشه مشعل ضعیف بشه
    این آزمایش رو انجام بدین و نتیجه رو خبر بدین
    کنار آبگرمکن وایسین و چشمتون به میله ی بین کاربراتور آب و گاز باشه
    یه نفر شیر آب گرم رو باز کنه و تغییرش نده
    چشمتون به میله باشه . نباید برگرده به سمت کاربراتور آب چون برگشتنش باعث کم شدن شعله ی مشعل و خوب گرم نشدن آب میشه
    اگر دیدین میله خودبخود بعد از چند ثانیه اندکی برمیگرده و گرمای آب هم کم میشه , این نشانه یک مشکل فنی هست
    مشکلات فنی احتمالی:
    کثیف بودن شیپوری و یا کثیفی یا گشاد بودنِ مجرای باریکی که از شیپوری به پشت دیافراگم وصل هست
    معیوب بودن دیافراگم
    افت فشار آب بعد از چند ثانیه از باز کردن شیر آب گرم

6. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

سلام
    مشکل روشن نشدن آبگرمکن بعد از اینکه شیر آب گرم رو باز میکنیم چیست ؟

8. این کاربر از yousmos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    مشکل روشن نشدن آبگرمکن بعد از اینکه شیر آب گرم رو باز میکنیم چیست ؟
    سلام و خوش آمد به شما
    علت از خیلی چیزها میتونه باشه که قبلاً همه مطرح شده در این تاپیک
    مثل قطع بودن گاز , خاموش بودن شمعک , خرابی دیافراگم , خرابی فندک در آبگرمکن فندک دار , کم بودنِ بیش از حدِ فشار آب و غیره

10. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ali0364's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام
    شما دوست عزیز با این سوالتون به سوال همیشگی بنده که کاربراتور آب با چه سیستمی و چه قانونی کار میکنه , پایان دادید و تونستم با صرف یک ساعت وقت در نت , جواب همه ی سوالهام رو پیدا کنم و به اشتباهاتم در مورد طرز کار آبگرمکن پی بردم
    همه چیز بر اساس همین قانونِ تغیر فشار در لوله ی شیپوری کار میکنه
    البته بنده چنین قطعه ای به طور مُجزّی (مجزا) در کاربراتور آب ندیدم
    ظاهراً در مدل 3115 این شیپوری جزئی از بدنه ی کاربراتور آب هست
    به زودی چیزهائی رو که یاد گرفتم منتشر میکنم
    اما تا اون موقع:
    در داخل درپوش دیافراگم یک سوراخ هست که از اون آب میتونه بره پشت دیافراگم (سمت پیستونی که دیافراگم حرکتش میده )
    قطعه ی بالا سمت چپ در عکس زیر
    r> اگر این سوراخ رسوب بگیره باعث ضعیف شدن قدرت دیافراگم در روشن کردن مشعل بشه

خب هنوز ک از یافته شما خبری نشد و ما همچنان منتظریم
    اما بنده ی نظریه ک با فکر خودم بهش دست یافتم دارم ک مطرح میکنم ببینم شمام ب همین نتیجه رسیدید یا نه
    البته توضیحش ی مقدار مشکله

از رو تصویر شرح میدم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در موقعی ک شیر بستست آب ب سمت چپ دیافراگم ک با فلش زرد مشخص کردم تمایل داره و فشار میاره ک باعث وارد کردن فشار ب دیافراگم و فنر و پیستون ب سمت راست میشه و وقتی شیر باز میشه فشار زیادی ک در موقع بسته بودن شیر در این قسمت بوده تخلیه میشه و فنر ب دیافراگم (و در نتیجه پیستون )فشار میاره و پیستون رو ب سمت چپ هدایت میکنه ک باعث باز شدن شیر گاز و روشن شدن مشعل میشه
    ک با سفت کردن پیچ فنر ک با رنگ سبز مشخص کردم قدرت فشار به دیافراگم و پیستون بیشتر میشه

اما اگر و اگر نظریم درست باشه بازم ی نکته رو متوجه نمیشم
    وقتی آب فشارش کم شه و یا اصلآ آبی وجود نداشته باشه در اصل باید فنر ب راحتی بتونه دیافراگم و پیستون رو ب سمت چپ حول بده
    اما این اتفاق نمیفته و میبینیم هرچی فشار آب کمتر باشه پیستون کمتر حرکت میکنه

12. 2 کاربر از ali0364 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

خب هنوز ک از یافته شما خبری نشد و ما همچنان منتظریماما بنده ی نظریه ک با فکر خودم بهش دست یافتم دارم ک مطرح میکنم ببینم شمام ب همین نتیجه رسیدید یا نهالبته توضیحش ی مقدار مشکله
    از رو تصویر شرح میدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در موقعی ک شیر بستست آب ب سمت چپ دیافراگم ک با فلش زرد مشخص کردم تمایل داره و فشار میاره ک باعث وارد کردن فشار ب دیافراگم و فنر و پیستون ب سمت راست میشه و وقتی شیر باز میشه فشار زیادی ک در موقع بسته بودن شیر در این قسمت بوده تخلیه میشه و فنر ب دیافراگم (و در نتیجه پیستون )فشار میاره و پیستون رو ب سمت چپ هدایت میکنه ک باعث باز شدن شیر گاز و روشن شدن مشعل میشه
    ک با سفت کردن پیچ فنر ک با رنگ سبز مشخص کردم قدرت فشار به دیافراگم و پیستون بیشتر میشه
    اما اگر و اگر نظریم درست باشه بازم ی نکته رو متوجه نمیشم
    وقتی آب فشارش کم شه و یا اصلآ آبی وجود نداشته باشه در اصل باید فنر ب راحتی بتونه دیافراگم و پیستون رو ب سمت چپ حول بده اما این اتفاق نمیفته و میبینیم هرچی فشار آب کمتر باشه پیستون کمتر حرکت میکنه
    سلام
    ممنون از درج نظرتون
    چشم , به زودی مینویسم إن شاء الله
    در مورد فنر , اون فنر به تنهائی قدرت حرکت دادنِ دیافراگم و پیستون رو نداره وگرنه فاجعه میشه یعنی اگر آب قطع بشه فنر میتونه به تنهائی پیستون رو حرکت بده و مشعل روشن میشه و لوله ی مسی مارپیچ (مُبَدِّل ) از شدت حرارت و فشار بخار آب میترکه
    برای همین فنر طوری طراحی شده که قدرتش برای حرکت پیستون کافی نباشه اما بتونه کمکِ فشار آب باشه تا بتونیم حساسیتِ دبافراگم رو تنظیم کنیم یعنی مثلاً اگر فشار آب خیلی کم باشه پیچ اون فنر رو اگر کمی سفت کنیم فنر فشرده تر میشه و بیشتر به دیافراگم فشار میاره تا افتِ فشار آب جبران بشه
    در بوتان روی پیچ فنر رنگ قرمز زده اند تا کسی بیخودی باهاش ور نره چون به هم خوردن تنظیمش باعث به هم ریختن کار آبگرمکن میشه
    برای همین هست که بنده در همه جا نوشته ام کمی به چپ یا راست بچرخونینش و اگر مشکل حل نشد برگردونینش سر جاش

شما و بقیه ی دوستان اگر بتونین عکسهای واضحی از داخل درپوش دبافراگم و جای نصب دیافراگم و داخل لوله ی خروجی آب از کاربراتور آب بگیرین و آپلود کنین خیلی مفید هست
    قبلاً یکی از دوستان این عکس رو آپلود کردند که چیزی داخل یکی از لوله ها هست که ظاهراً قابل تنظیم و یا بازگردن و تمیر کردن و یا تعویض هست
    شاید یکی از قطعات شیپوری باشه و در کار روشن کردن مشعل دخالت داره . البته نمیدونم این عکس از بوتان هست یا نه

بنده هم به زودی عکسهای سیستم شیپوری و طرز کارش رو درج میکنم إن شاء الله

14. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    آبگرمکن فوری (بدونِ مخزن) چطور کار میکنه ؟
    جواب:
    اساس کار این آبگرمکنها یک قانون فیزیکی هست
    قانون شیپوری - خاصیت شیپوری
    این یک شیپوری هست . به انگلیسی بهش میگن venturi

کمر این لوله باریکتر از ورودی و خروجی هست
    همونطور که میبینین 1 لوله ی باریک وصل شده به ابتدای شیپوری و 1 لوله ی باریک هم به کمر (گلوگاه) وصل شده
    وقتی یک سَیّال مثل آب یا هوا از شیپوری عبور میکنه سرعتِ سیال در گلوگاه بیشتر از سرعتِ سیال در ورودی و خروجی شیپوری (قبل و بعد از گلوگاه )هست
    سرعت آب در ورودی کمتر از سرعت آب در گلوگاه هست . اما فشار برعکس هست یعنی فشار سیال در گلوگاه کمتر از فشار سیال در ورودی و خروجی هست
    پس وقتی آب در حالِ عبور شیپوری هست مایعی که در لوله ی باریکِ وصل شده به گلوگاه هست توسط گلوگاه کشیده میشه (مکیده میشه ) و آبِ توی لوله ی باریک کم میشه .
    یعنی وقتی آب در شیپوری در حرکت هست گلوگاه مکندگیش زیاد میشه چون فشار آب در گلوگاه افت میکنه و سرعتش زیاد میشه و این مکندگی مثل جاروبرقی هست و آب توی لوله ی باریک وصل شده به گلوگاه رو میکشه توی گلوگاه
    اما وقتی آب متوقف بشه و جریان نداشته باشه فشار آب در لوله ی باریکِ وصل شده به ورودی و لوله ی وصل شده به گلوگاه با هم برابر میشه و آب میره توی لوله ی باریکی که به گلوگاه وصل هست
    این طرز کار شیپوری بود

حالا بریم سراغ کاربراتور آبِ آبگرمکنِ فوری
    این یک شیپوری واقعی هست که در صنعت ازش استفاده میشه

اگر فرض کنیم که این همون شیپوریِ تویِ کاربراتور آبگرمکن هست , لوله ی 1 همون لوله ی باریکی هست که به پشتِ دیافراگم وصل هست (همون سمتی که پیستون قرار داره)
    لوله ی 2 به جلویِ دبافراگم وصل هست (همون سمتی که فنر دیافراگم بهش فشار میاره)
    اگر شیرهایِ آب گرم در ساختمان بسته باشه فشار آب در دو طرف دیافراگم با هم برابر هست و درنتیجه پیستون تکون نمیخوره چون فنر توی کاربراتور گاز داره بهش فشار میاره و درنتیجه مشعل خاموش میمونه
    اما وقتی که یک شیر آب گرم رو باز میکنیم آب در شیپوری حرکت میکنه و فشار آب در گلوگاهِ شیپوری افت میکنه و در نتیجه آبِ پشتِ دیافراگم از راهِ لوله ی شماره ی 1 کشیده میشه توی شیپوری و آب پشت دیافراگم تخلیه میشه و درنتیجه فشار آبی که جلوی دیافراگم هست دیافراگم رو هل میده و دیافراگم هم پیستون رو هل میده به سمتِ کاربراتور گاز و گاز مشعل وصل میشه و روشن میشه
    این بود قصه ی شیپوری و طرز کار کاربراتور آبِ آبگرمکن فوری
    در صنعت از این قانون و خاصیت خیلی استفاده میشه
    در موتورهای کاربراتوری از همین خاصیت استفاده میشه و بنزین مکیده میشه توی شیپوری و با هوا مخلوط میشه و میره توی سیلندر

====================================
    این عکس داخل کاربراتور آب بوتان 3115 هست

قطعه ی 1 جلوی دیافراگم هست
    قطعه ی 2 پشت دبافراگم هست
    قطعه ی 3 پیستون هست
    قطعه ی 4 دیافراگم هست
    آب از سوراخی که با مربع روی قطعه ی 1 علامت زدم به جلوی دیافراگم فشار میاره
    آب از سوراخهائی که با دایره های قرمز علامت زدم از قطعه ی یک وارد قطعه ی 2 میشه و میره پشت دیافراگم . پس سوراخی که با دایره ی قرمز روی قطعه ی 1 علامت زدم وصل هست به گلوگاهِ شیپوری که داخل بدنه ی قطعه ی 1 هست
    پس این مجرا اگر رسوب بگیره و یا گشاد بشه اثر میذاره روی خاصیت شیپوری و درست عمل نمیکنه
    جاهائی رو که با رنگ آبی علامت زدم ممکنه جای شیپوری باشه
    ان شاء الله اگر یک کاربراتور گیر بیارم تمام جزئیاتش رو بررسی میکنم مثل :
    جای دقیق شیپوری
    آیا تعویض شدنی هست ؟
    آیا مجرای گلوگاه قابل تعویض هست ؟
    و غیره
    شما دوستان هم اگر چیزی کشف کردین لطفاً ازش عکس بگیرین و آپلود کنین تا ما هم مطلع بشیم
    مثلاً میتونین یک رشته سیم رو بزنین توی مجرای گلوگاه ببینین از کجا سر درمیاره . همچنین مجرای جلوی دیافراگم که علامت مربع زرد داره
    احتمالاً اهرم تابستانه/زمستانه هم باز میشه
    شاید شیپوری اینجوری دربیاد
    حالا که طرز کارش روشن شد عیب یابیش ساده تر میشه
    اگر پیستون توی جاش جام باشه و به سختی حرکت کنه , با باز کردن شیر آب گرم , مشعل روشن نمیشه و یا خیلی ضعیف روشن میشه
    اگر فنر توی کاربراتور گاز به دلیل کثیف شدن سفت بشه هم همین مشکل به وجود میاد
    اگر دیافراگم کهنه بشه و خاصیت ارتجاعیش رو از دست بده باز هم مشعل روشن نمیشه
    اگر اورینگ پیستون لاغر بشه باعث نشت آب از سمت پیستون میشه یعنی آب از کانال بین کاربراتور آب و گاز نشت میکنه
    اگر دیافراگم سوراخ بشه هم مشعل روشن نمیشه
    اگر پیچهای درپوش دیافراگم شل باشه و یا بیش از حد سفت بشه و هرز بشه باعث نشت آب میشه و مشعل هم ممکنه روشن نیشه
    اگر داخل شیپوری و لوله های شبپوری رسوب بگیره هم درست کار نمیکنه
    صدای موشک مانند آبگرمکن موقع باز کردن سریع آب علتش احتمالاً از تنظیم نبودن پیچ هواگیری( vent )هست که مقدار آبی که میره پشت دیافراگم رو تنظیم میکنه . اگر مجرا بیش از حد تنگ بشه صدا تولید میکنه . شاید هم برعکس . قبلاً توضیحات زیادی نوشته شد در مورد پیچ vent (هواگیری)
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 04-11-2016 at 08:32. دليل: تصحیح

16. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    ما توی خونه از این ابگرمکن های ایستاده داریم از قضا امروز سوراخ شده
    فعلا بین اینکه همینو درست کنیم یا یه ابگرمکن دیگه بخریم تردید داریم ولی اگه قرار شد یه و بخریم دیگه از این مدل های جدید دیواری رو میخریم
    من رفتم سایت بوتان چندین مدل داشت که هر کدوم اصطلاحات خاصی داشت که گیج شدم کدوم رو انتخاب کنم
    ممنون میشم دوستان یه چند مدل بهتر رو معرفی کن و مزایا و معایبش رو بگن
    ضمنا مشکل فشار اب رو نداریم (گاهی تو تابستون فشار کم میشه که فکر نکنم مهم باشه) اما رسوب اب زیاد هست
    خودم تحقیقی که کردم (از چند نفر پرسیدم) گفتم یکی فشار اب خروجی نسبت به ایستاده ها کمتر هست یکی همین رسوب هست که زود خراب میکنه لوله های داخلش رو یکی هم فشار اب ورودی کم باشه درست کار نمیکنه
    کلا یه سری ایرادات بهم گفتن که مرددم کردن بخرم برا همین گفتم بیام اینجا بپرسم که چیکار کنم
    با تشکر

18. این کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

بعد اینهمه سال عضویت فکر نمیکردم همچین تاپیک عالی درباره آبگرمکن تو p30 باشه
    تا اینکه الان میخواستم برم حموم دیدم آب گرم نمیشه چند بار تست کردم نشد زنگ زدم سرویسکار جواب نداد
    دست به دامن نت شد تو یه انجمن دیگه چشمم خورد به یوزر محمد آسمونی گفتم این بنده خدا عضو انجمن خودمون هم هست برم شاید اونجا هم تاپیک باشه که هست خوشبختانه
    خب برم سر اصل مطلب
    آبگرمن دیواری بوتان هست
    2 ماه نشده این لاستیک دیافراگم رو عوض کردیم
    آبگرمکن تو آشپزخونه اس
    فاصله اش با حموم حدود 10 متر شاید بشه
    از حموم که شیر اب داغ رو باز میکنم آبگرمکن روشن میشه ولی با نصف توان شعله ها اینجور بگم ابگرمکن رو زیاد باشه یا رو متوسط فرقی نداره و یه شعله نسبتا ضعیف روشن میشه همین شعله هم ثابت نیست دقت که میکنم پایدار نیست کم و زیاد میشه شعله دل میزنه انگار
    ولی از تو آشپزخونه که شیر اب داغ رو باز میکنم هم سریعتر روشن میشه و هم طبیعیه قشنگ آب داغ میشه و بدون مشکل ( آپدیت جدید الان از تو آشپزخونه هم مشکل داره )
    چه کنم عزیزان؟
    ممنون
    Last edited by D o l f i n; 11-02-2016 at 22:08.

20. این کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •