ممنون از لینکی که معرفی کردی!!!!
ممنون از لینکی که معرفی کردی!!!!
سلام. این حرف شما کمی بودار بود آخه یعنی چی BROD=BLUE RING OF DEATHرنگ گوشی من آبیه اگه درمورد BROD=BLUE RING OF DEATH اطلاعاتی بدست آوردی حتما منو در جریان بزار
رنگ گوشی شما چیه، این جمله رو از کجا پیدا کردی
![]()
رنگ گوشیه من هم آبیه.
منم نمیدونم چیه.توی فروم های خارجی دیدم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من عکسایی که بچه ها با k850 گذاشتن دیدم. واقعا کیفیت عالی داشتن. k850 من اصلا اینطوری عکس نمی گیره. تا حالا عکس زیاد گرفتم و تمام تنظیماتشو هم بلدم.
میهشه salar_2005 بگی ورژن دوربین و گوشیشیت چیه؟
کسی می دونه آخرین ورژنش چنده؟
آخرین فریمور برای کا 850 : R1EA037 بادوربین 3.7
آقا بفرما یه مشکل دیگه به مشکلاتمون اضافه شد حالا باید بگردیم دنبالBROD=BLUE RING OF DEATH . لطفا هرکی زود بجواب رسید دیگرونم در جریان بزاره باتشکر از همگی![]()
The Blue Ring Of Death (BROD), named after the blue lights around the camera lighting up and the phone becoming totally unresponsive unless a full firmware flash is performed, can occur with this firmware.
- Adding a theme that customises the Media Player causes the background to turn black if rotated into Landscape mode. This did not occur in previous firmwares.
یکی از bug های فرمویر R1EA031 هست.
یکی مشکل منو حل کنه که گوشیم آپدیت نمیشه.
دوست عزیز شما که از سایت gsm اینو کپی کردی کاش منبعشم مینوشتی که دوستان ناراحت نشن !![]()
آقا mahdi1360 شما که لطف کردی جواب دادی میشه بگی این آخرین ورژنشو از کجا باید بگیرم و چجوری گوشی آپدیت کنم؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)