من فکر کنم بتونم نزدیکای 500 گیر بیارم ( تبریز )
من فکر کنم بتونم نزدیکای 500 گیر بیارم ( تبریز )
یک خبر جدید
این دوستم دوبی زندگی میکنه
همین الان قیمت جدید ازش گرفتم
G900 = 480000
W960 i با DS220 = 520000
از یه چیز جی900 خوشم اومد این بود که با قیمت نجومی وارد بازار نشد با قیمتی آمد که بتونه رقابت کنه ای ول سونی اریکسون فکر کنم به خاطر اینکه بازار بد 2007 رو جبران کنه اینجوری قیمت گذاشته و اینکه اگه به به جی900/700 نگاه بکنید تفاوت زیادی از لحاظ سخت افزاری با دبلیو960 نداره فقط دوربینش 5 شده که دوربینش 5 معمولیه.از یه طرف روی طراحی جی900 زیاد کار نکردند.حتی واسه اطراف لنز گوشی قاب نذاشتند و حتی به جای دو تا فلاش Led به یکی اکتفا کردند.اما دبلیو960 واقعا گوشی هستش که اگه دارای جوی استیک بود واقعا بی رقیب می شد.
اصلا طراحی W960 i سونی اریکسون یه چیز دیگست
گوشی رو توی دستت بگیر باریک و شیک و خوشکل هست
تنها گوشی که من دیدم خیلی زیباست در عین زیبایی شیک هم هست و باکلاسهببینید زیبایی در کنار با کلاسی خیلی حرفه هااااااااااااا.مثلا یو600 زیباست اما با کلاس نیست.--------------دبلیو960 آیا auto rotate داره؟وقتی باهاش اینترنت میری صفحه افقی میشه؟مدیا سنتر داره؟وقتی فونت رو بزرگ میکنی آیا قسمت دفترچه تلفن هم فونتش بزرگ میشه یا فقط منو بزرگ میشه؟کیبودش چطوره؟سرعت تایپ کردن آخه اعداد خیلی نزدیک به هم هستند و به هم چسبیده اند و کلاسیکه.دوستان کسی هست که عکسهای دبلیو960 پی1 و کا800 رو مقایسه کرده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟/کسانی که دبلیو960 دارند اگه میتونن یه مقایسه ریویو با کا800 بذارند.
best pic زیاد مهم نیست.اگه کسانی که دبلیو960 دارند با کا800 هم بتونند چند تا عکس بگیرند خیلی خوبه.یا هر 3 مگاپیکسلی دیگه
فرق 980 با 220 اینه که 220 رو میتونی به ظبط یا به هرچی که ورودی 3.5 میلیمتری دراه وصل کنی و حالشو ببریبهراد جان دمت گرم
دبلیو960 و جی900 واقعا گوشیهای خوبی هستن.
اگه از نظر دوربین زیاد با هم فرق نداشته باشند دبلیو960 همچنین اگه کیفیت صدای جی900 به اندازه ی دبلیو960 نباشه.
اما اگه صداش در حد دبلیو960 باشه و کیفیت خوبی مخصوصا توی اون هندسفری داشته باشه و دوربینش بهتر باشه من جی900 میگیرم.
باید توی این یکی دو ماه شاهد افت قیمت شدید دبلیو960 باشیم.
راستی دوستان هندسفری بلوتوث استریو ds980 مثل ds220 توی هر دو گوش میره یا اینکه مثل این یه گوشی ها هستش؟
عکسی از ds950 دارید در کل کدوماشون بهتره؟
ولی 980 هندزفری استریو هست و خشکلتر ولی سیماش داخلی هست و نمیشه جدا کرد ! یعنی اگه سیماش خراب شه باید بندازیش دور !!!
گوشی W960 i سونی اریکسون حق مسلم ماست
با دوستم قرار داشتم از دوبی برام بیارش ولی چون کامپیوتر Q6600 اینتل Quadcore نیاز داشتم امروز سیستم خریدم
انشالله تا تیر ماه یعنی آخر تیر حتما این گوشی رو خواهم خرید
گوشی W960 i سونی اریکسون با قیمت ارزان حق مسلم ماست
واقعا که گوشی های نوکیا مخصوصا ان95 8 گیگ خیلی کت و کلفت هستند دست پی990 رو از پشت بستند
عکسی از گوشی W960 i سونی اریکسون و مقایسه با گوشی ان95 8 گیگ از نظر قطر بدنه
سمت چپ: W910 i
وسط : ان95 8 گیگ
سمت راست : W960 i
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)