یعنی این که فعلا این سایت فایل ها را ساین نمیکنه!
به همین دلیل تا اطلاع بعدی این تاپیک عملا امکان پاسخگویی به ارباب رجوع محترم را ندارد.
کماکان یک لنگه پا منتظر بمانید!
یعنی این که فعلا این سایت فایل ها را ساین نمیکنه!
به همین دلیل تا اطلاع بعدی این تاپیک عملا امکان پاسخگویی به ارباب رجوع محترم را ندارد.
کماکان یک لنگه پا منتظر بمانید!
آره عزیز منظور دقیقا همینه...![]()
در رابطه با اين سايت بايد بگم كه اين سايت مي خواد اين كار رو بكنه كه شما برنامه ساين نشده رو بديد به سايت و سايت خودش بطور اتومات براتون برنامه رو ساين كنه و برنامه ساين شده رو به آدرس ايميلتون بفرسته كه به نظر من اين يك روش خيلي خوب و جالبي هستش كه بقول خود سايت هم برنامه از نظر ويروسي و مخربي چك ميشه و هم مشكلات ساين نشدن حل ميشه ولي اين توضيحات بدين معنا نيست كه نخواد فايل cer رو به شما بده توي pdf كه اين سايت گذاشته و جز به جز روشهاي جديد رو توضيح داده گفته شده كه مثل سابق اين سايت باز هم فايل cer رو در اختيار كاربرانش قرار ميده ولي معلوم نيست كه كي هست من خودم به شخصه هر روز به اين سايت سر ميطنم مطمئن باشيد هر وقتي كه سايت اين بخشش درست شد من براتون فايل هاي cer رو درست ميكنم و ميزارم اينجا موفق باشيد
352916021849956
من که آبروم رفت....به چند نفر قول داده بودم چندتا برنامه.....
من پویا هستم می خواستم فایل cer و key را برای برنامه ی (carbide ) که برنامه تم ساز است درست کنید
mbw
35765018319977
فايل cer براي بنده تهيه فرمائيد
اقا اگه سايت درست شد به ما هم بديد
353964015324965
357652014410127، sarmast جان دستم الان بدجوری به دامنته!
اگه بتونی تا سهشنبه key و cer این گوشی رو بفرستی برام تا آخر عمرم غلام حلقه به گوشت میشم!!
پلیز پلیز پلیز پلیز ....
خلاصه که دمت هات.. بدو که منتظرم..
سلام
357652019752697
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)