آقا علی اگه منظورت از کیفیت کیفیت صداست اصلا من حرفتو قبول ندارم کیفیتی که این گوشی داره هیچ به هیچ عنوان توی هیچ گوشی دیگه ای نیست البته دروغ نگم توی Htc x7500هست ولی من که تا حالا این همه گوشی عوض کردم توی هیچ گوشی ندیدم!!!کیفیتش هم متوسط
آقا علی اگه منظورت از کیفیت کیفیت صداست اصلا من حرفتو قبول ندارم کیفیتی که این گوشی داره هیچ به هیچ عنوان توی هیچ گوشی دیگه ای نیست البته دروغ نگم توی Htc x7500هست ولی من که تا حالا این همه گوشی عوض کردم توی هیچ گوشی ندیدم!!!کیفیتش هم متوسط
سلام داش محمد!
والا ال سي ديش به نظرم در برابر ال سي دي كا 850 زياد تعريفي نيست!(دقت كن ان82 16 ميليونيه)
صداش هم طبق معمول شبيه دو اسپيكره هاي ديگه نوكياست با اين بدي كه اون اسپيكر پاييني ميره زيره دستت و صداش كم ميشه!اما در مجموع صداي خوبي داره.
باتري اين گوشي نسبت به ان 95 واقعا عاليه.
فيلم برداريش عالي. عالي. عالي.عالي از نوكيا انتظاري به جز اين داري؟
توي تاريكي من نديدم گوشي مثل ان 82 عكس بگيره. اين عكس رو توي يه اتاق با تاريكي 100% گرفتم(دوستان ببخشيد لود صفحه بهم خورد اما براي كمك به دوستانه):
اينم براي سرعت شاتر اين گوشي:
توضيح براي عكس يك: نويز تو كاره اين گوشي نيس.فقط كافيه زنون اين گوشي رو فعال كنيد تا اژداي معروف رو رام كنه!
توضيح براي عكس دو: با توجه به اينكه بعضي ها سرعت شاتر گوشي هاشون رو به رخ نوكيايي ها ميكشيدن با ديدن اين عكس بايد بفهمن دست بالاي دست بسيار است.
ممنون
به خدا ان82 در حد 7 مگاپیکسل عکس میگیره...یعنی فعلا گوشی های دیگه (سونی اریکسون و....)برن جلو بوق بزنن...
واقعا عالیه...
اما من بین n82 و n78 موندم. چون n78 خیلی شیک و قشنگه... نمیدونم وایسم اون بیاد یا n82 بگیرم. n78 دوربین 3 مگاپیکسل داره ولی راستش زیاد از دوربین گوشی استفاده نمیکنم. حالا منتظرم n78 بیاد ببینم قیمتش چجوریاس...
الان ان 82 و ان 73 و دابلیو 800
جلو دستمه
که دو تا از گوشی ها ماله خودمه
به جرات میگم که کیفیت صدای اسپیکر دابل 800
از ان 73
و ان 72
بهتر هستش
من که سونی اریکسونی نیستم که تعصبی نظر بدم !!
سلام محمد جان خوبی ...؟
بالاخره تصمیم گرفتی گوشیتو بفروشی مبارکه ....
فکر کنم بچه های این تاپیک به اندازه کافی در مورد نقاط ضعف و قوتش صحبت کردن ولی از نظر من گوشیه خوب و کاملیه ... دوربین قوی , Gps عالی , سبک بودن گوشی و این حالت چرخش اتوماتیک تصویر از نقاط قوتش هست .... قدرت پخش معمولی , طراحی کیبورد ضعیف و پایین بودن کیفیت LCD هم از نقاط ضعفش هست .... صداش در مقابسه یا n73 کمتره هم در مقابسه با بلندی و هم در مقایسه با کیفیت ... دوربینش عالیه چه در عکسبرداری و چه در فیلمبرداری .... در مورد GPS هم که خودت استادی دیگه ... واقعاً عالیه ... امروز با یکی از فامیلامون تو اتوبان داشتیم حرکت میکردیم وقتی GPS گوشی رو راه انداختم از تعجب داشت شاخ درمیورد ...وقتی اسم دقیق خیابونها و کوچه ها رو بهش میگفتم خیلی تعجب میکرد .. مثلاً میگفتم کوچه بعدی اسمش فلان چیزه وقتی درست میشد از تعجب مونده بود چی بگه ....
در مورد قیمتش الان قیمتش رفته بالا شده حدود 490 تومن اگه میخوای بخری یه کم صبر کن شاید اومد پایین ... در کل گوشیه خوبیه و مثل n73 سالها برات عمر میکنه ...
فکر نمیکنم تا بعد از عید بیاد پایین
پایین ترین قیمتی که دیدم 448 تومن بود
ماشالا چند روزه گوشی روزی 10 هزار تومن گران میشه !!
دوستان امروز علاالدین بودم .... قیمتهای گوشی بالا رفته ....
هفته پیش قیمت N82 حدود 480 490 بود امروز که قیمت گرفتم همه جا می گفتند 530 تومن ....
گفتند باز هم از اینی که هست بالاتر میره ...
فکر کنم به خاطر عید هست که در عرض چند روز قیمتش 40 50 تومن بیشتر شده ....
به نظر من هر گی میخواد گوشی بخره بزاره برای بعد از عید ...
منم روز 4شنبه علاالدین بودم،ان82، 520 تومن بود.
تو تاپیک قیمتها هم قیمت روز بیشتر گوشیها رو نوشتم............قیمتها خیلی رفته بالا
سلام
بچه ها یه 3 تا سوال فنی داشتم
1- چرا بازیهاش اجرا نمیشه یعنی select رو وقتی روی فیفا یا آسفالت می زنم انگار نه انگار چی کار باید کرد؟
2- چرا با اینکه بک لایت این گوشی قدرت خوبی داره فقط میشه از 50% اوون استفاده کرد( توو تنضیمات روو Max گزاشتم ) منظورم اول که گوشیو روشن میکنی صفحه خیلی روشنه همون نوشته نوکیا ولی بعد 1 2 ثانیه که می خواد بالا بیاد اتوماتیک کم میشه. راهی نیست واسه بهتر شدن؟
3- این آپدیت ورژن 11 چه مزیتی داره نسبت به 10 ؟ کسی آپدیت کرده؟
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)