سلام
بعد از این که بازی رو نصب و اجرا کردم این پیغام ها میاد و بعد اتوران بازی میاد میخواستم بدونم که دقیقا از من چی خواسته شده و اگه اون کار رو انجام ندم ایا در بازی با مشکل مواجه می شم؟؟؟
سلام
بعد از این که بازی رو نصب و اجرا کردم این پیغام ها میاد و بعد اتوران بازی میاد میخواستم بدونم که دقیقا از من چی خواسته شده و اگه اون کار رو انجام ندم ایا در بازی با مشکل مواجه می شم؟؟؟
Last edited by ghasem13; 23-10-2009 at 07:54.
خوب اینکه واضحه, نوشته نرم افزاری بنام nVidia ForceWare باید نصب بشه تا بازی اجرا بشه!
به احتمال زیاد این درایو در خود DVDیه بازی باشه و اگه نبود تو خود سایت nVidia می تونی دانلود کنی
موفق باشید
اون عکس دوم رو اشتباه گذاشته بودم عوضش کردم ببین با این عکس پیغام فرق نمیکنه
من الان یه نیم ساعتی تو سایت انویدیا گشتم چیزی پیدا نکردم میشه آدرس دانلود این نرم افزار رو به من بدی.
این ارور میگه که باید جدیدترین درایور nvidia که با نام NVIDIA geforce forceware شناخته میشه رو نصب کنید
دانلود آخرین ورژن این برنامه برای win xp ver191.07:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بالاخره این درایور 82 مگی رو دانلود کردم ولی وقتی میخوام نصبش کنم این پیغام رو میده (یعنی فایل ناقص دانلود شده؟؟؟)
آره مثه اینکه خوب دانلود نشده!بالاخره این درایور 82 مگی رو دانلود کردم ولی وقتی میخوام نصبش کنم این پیغام رو میده (یعنی فایل ناقص دانلود شده؟؟؟)
قدیما یه بار همچین بلایی سرم اومد! : دی
باید دباره دانلود کنی!
امروز درایور رو تو یه سیستم دیگه نصب کردم بدون مشکل!!!؟؟؟جریان چیه؟
شاید ویندوزت مشکلی داشته باشه...
اگه رو سیستم دیگه نصب شده حتما ویندوزت ایراد داره.
روش یا راه حلی نیست که بشه این مشکل رو حل کرد من که فکری به ذهنم نمی رسه.عوض کردن ویندوز هم که خیلی وقت میگیره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)