تکنو جان کاملا بعیده. اینها برد مرجع دارن. حتی اور کلاکش هم که میکنن مقداری مشکل داره. حالا بیان کل برد رو عوض کنن و فرکانس هستش رو هم کمتر؟ بعیده. یا کلاه برداره. یا دستت انداخته.
تکنو جان کاملا بعیده. اینها برد مرجع دارن. حتی اور کلاکش هم که میکنن مقداری مشکل داره. حالا بیان کل برد رو عوض کنن و فرکانس هستش رو هم کمتر؟ بعیده. یا کلاه برداره. یا دستت انداخته.
8600 Gt نبوده؟تکنو جان کاملا بعیده. اینها برد مرجع دارن. حتی اور کلاکش هم که میکنن مقداری مشکل داره. حالا بیان کل برد رو عوض کنن و فرکانس هستش رو هم کمتر؟ بعیده. یا کلاه برداره. یا دستت انداخته.
ممنون از همه دوستان که نظر دادن. باید یگم توی اصفهان کارت گرافیک رو خرج اضافی میدونن و استقبال هم نمیشه.
در هر صورت من از تهران خریدم . همون جور که گفتید 320 بود 10تومن هم بخاطر عید تخفیف داد شد 310تومن. البته 512 هست.
احتمالاً همون 8600 بوده ! آخه 8800 با این فرکانس امکان نداره و یا شاید یه اینو 3d قلابی و به قول دوستمون طرف کلاهبرداره !8600 Gt نبوده؟
........
آقایون کسی نظری راجع به 8800Gt Top Asus داره ؟ کورش 675 بوده !
کسی میتونه قیمتشو در بیاره ؟
كاملا حرفتو قبول دارم حتي با قاطعيت تمام زدم تو پوزش كه با اطلاعات شما مملكتمون اينجوريه
اونم با نشون دادن خود كارت و جعبه اون حالمو گرفت گفتم شايد تك باشه يه مغازه رو معرفي كرد گفت برو اونجا هم دارن رفتم ديدم راست ميگه
گفتم كي اومده گفتش سري آخر كالامون بوده هنوز زياد پخش نشده برا همين من از شما اساتيد پرسيدم
نه دوست عزيز اينقدر هم خنگ نيستم من تو عمرم 4 بار سيستم به طور كل ارتقا دادم 4 ساله مونتاژ و 1 ساله انيميشن كار ميكنم با اينكه رشته ام پزشكيه
من هم كارتو ديدم هم كارتون و هم شماره سريالو چك كردم در ضمن روي كارت هم عنوان شده بود 8800 gt
من حرفتون رو قبول دارم يه مشكلي اين وسط هست حاضرم 70 تومن بيشتر بدم ولي بدونم دارم چي مي خرم
با نظر من موافقيد؟
خوب حتما از برندهای چینی تقلبی هست.دوستان اصلا از این برندها نخرید.نه دوست عزيز اينقدر هم خنگ نيستم من تو عمرم 4 بار سيستم به طور كل ارتقا دادم 4 ساله مونتاژ و 1 ساله انيميشن كار ميكنم با اينكه رشته ام پزشكيه
من هم كارتو ديدم هم كارتون و هم شماره سريالو چك كردم در ضمن روي كارت هم عنوان شده بود 8800 gt
من حرفتون رو قبول دارم يه مشكلي اين وسط هست حاضرم 70 تومن بيشتر بدم ولي بدونم دارم چي مي خرم
با نظر من موافقيد؟
بازار ایرانه دیگه!!!! کارش درسته. فکر نکنم هیچ جای دیگه تو دنیا بتونی این کارت رو پیدا کنی.
البته در هرجای دنیا همین طور هست.ولی خوب تو ایران بدلیل نبود رسانه های کافی دیجیتالی مردم به طبع از اطلاعات کافی برخوردار نیستند.بازار ایرانه دیگه!!!! کارش درسته. فکر نکنم هیچ جای دیگه تو دنیا بتونی این کارت رو پیدا کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)