سلام
من می خواهم adsl بگیرم وکل تایپیک روهم خوندم
من به نمایندگی پارس آنلاین رفتم (پارس وی )گفتنند 60000تومان پول مودم و 20000تومان هزینه نصب که مودمش هم symphony هست که همین مودم رو پارس آنلاین تو سایتش برای شهرستانه زده 49000وهزینه نصب هم برای شهرستان زده 10000
وقتی این مساله رو به پارس وی گفتم گفتند ما نمایندگی داریم باید یه درصدی برا ما هم بمونه که خلاصه قانع نشدم که چرا مودم 49000 تومنی رو باید بخرم 60000 !!!و چرا هزینه نصب اجباریه
رفتم اندیشه گفتند مودم 45000 خریدش هم اجباری نیست و اگه کسی بیاد نصب کنه 10000 تومان می گیره اگه خودم هم بلد باشم پول نصب نمی خواهد مودمی که خودشون می دهند tp link
حالا از بچه های فروم چند تا سئوال دارم
1 فقط تنها چیز وسوسه انگیز پارس انلاین دانلود نامحدود شبانس اما تصمیم دارم از اندیشه بگیرم که حداقل هزینه نصب نداره وقیمت مودمش کم و بیش معقوله . حالا دوستان جدیداً از اندیشه راضی هستند؟
2کسی می دونه دقیقا کدوم مدل tp link رو اندیشه میده چون 2 کامپیوتر دارم و می خواهم هر دو با هم به اینترنت وصل بشم و می خواهم بدونم دقیقا مودم اندیشه دقیقا چه مدلی داره
3برای خرید مودم هم خیابان لاکانی و پاساژ گوهر رفتم و فقط d link و alphex داشتند کسی غیر لاکانی و پاساژ گوهر جای دیگری برا فروش مودم تو رشت سراغ داره