تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 68 از 2403 اولاول ... 1858646566676869707172781181685681068 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    من می خواهم adsl بگیرم وکل تایپیک روهم خوندم
    من به نمایندگی پارس آنلاین رفتم (پارس وی )گفتنند 60000تومان پول مودم و 20000تومان هزینه نصب که مودمش هم symphony هست که همین مودم رو پارس آنلاین تو سایتش برای شهرستانه زده 49000وهزینه نصب هم برای شهرستان زده 10000

وقتی این مساله رو به پارس وی گفتم گفتند ما نمایندگی داریم باید یه درصدی برا ما هم بمونه که خلاصه قانع نشدم که چرا مودم 49000 تومنی رو باید بخرم 60000 !!!و چرا هزینه نصب اجباریه
    رفتم اندیشه گفتند مودم 45000 خریدش هم اجباری نیست و اگه کسی بیاد نصب کنه 10000 تومان می گیره اگه خودم هم بلد باشم پول نصب نمی خواهد مودمی که خودشون می دهند tp link
    حالا از بچه های فروم چند تا سئوال دارم
    1 فقط تنها چیز وسوسه انگیز پارس انلاین دانلود نامحدود شبانس اما تصمیم دارم از اندیشه بگیرم که حداقل هزینه نصب نداره وقیمت مودمش کم و بیش معقوله . حالا دوستان جدیداً از اندیشه راضی هستند؟
    2کسی می دونه دقیقا کدوم مدل tp link رو اندیشه میده چون 2 کامپیوتر دارم و می خواهم هر دو با هم به اینترنت وصل بشم و می خواهم بدونم دقیقا مودم اندیشه دقیقا چه مدلی داره
    3برای خرید مودم هم خیابان لاکانی و پاساژ گوهر رفتم و فقط d link و alphex داشتند کسی غیر لاکانی و پاساژ گوهر جای دیگری برا فروش مودم تو رشت سراغ داره
    دوست من، 21 تومن بیشتر میدی ( اونم فقط یک بار ) در عوض سرویس بهتری میگیری! بهتر نیست؟ نمی ارزه؟

خودت میدونی. میدونم پول زور دادن سخته، اما فعلا همه ی ما داریم میدیم! فکر کردی ماهی 20 تومن دادن خیلی خوبه؟!

راستی، اونایی که پدرشون عضو نظام مهندسی هست، میتونن تخفیف بسیار زیادی بگرن! مثل اینکه مثلا 256 با 2 گیگ رو میدن 26 تومن... یه نامه ( تاییدیه از نظام مهندسی میخواین )

در آغاز فعالیت rainy man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

کسری خان ممنون از جوابت
    راستی منظور از نظام مهندسی ،نظام مهندسی ساختمان بوده؟
    کسی دیگه از دوستان جواب سئوالهای دیگر رو می دونه
    ممنون

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

امروز رفتم مرکز مخابرات یخ سازی، من و پاس دادن به رئیس مرکز و ایشون هم که برخوردشون خیلی خوب بود، گفتن یه کاغذ بردار و درخواست کن برای گرفتن adsl میخوام خطم از حالت pcm در بیاد.

البته یه جوری میگفتن واسه چی میخوای از این حالت در بیاد که انگار همینجوری میخواستی یه خط خصوصی داشته باشی، بهت نمیدن!!!

گفت فردا آخر وقت یا حداکثر پس فردا درست میشه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavehmech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با درود.
    همونطور که میبینید چند روزیه که پارس آنلاین داره حال میده.با سرویس 256 تقریبا بیشتر ساعات شبانه روز سرعتم همینیه که بالا میبینید. و واسه همین تازه 15 روز از این سرویس گذشته 6 گیگ بیشتر نمونده.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با درود.
    همونطور که میبینید چند روزیه که پارس آنلاین داره حال میده.با سرویس 256 تقریبا بیشتر ساعات شبانه روز سرعتم همینیه که بالا میبینید. و واسه همین تازه 15 روز از این سرویس گذشته 6 گیگ بیشتر نمونده.
    احتمالا، دقیق نمیدونم، اما اگه مشکل pcm حل بشه، خودم میخوام یه نامه الکی جور کنم، که بابام...

کسری خان ممنون از جوابت
    راستی منظور از نظام مهندسی ،نظام مهندسی ساختمان بوده؟
    کسی دیگه از دوستان جواب سئوالهای دیگر رو می دونه
    ممنون
    آره، اتفاقا خونه دوستم بودم، با 128 داشت 25 تا دانلود میکرد! یعنی هم سرعت 256

داره خودمونی میشه mahdeedj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Ainhoven

7

من واقعا واسه پارس آنلاین و isp های دیگه تو رشت متاسفم
    1 هفته پیش رفته بودم کرج خونه دوستم
    اون هم از isp صبانت میگرفت که 128 با ترافیک 5 گیگ .گفتم سرعت دانلودت چقدره گفت 130 kb من بلند خندیدم گفتم امکان نداره من 1 مگ دارم سرعت دانلودم فوقش شب 120 kb بشه گفت میخوای امتحان کنم بعد یه دانلود کرد دیدم بله سرعت دانلودش 135 بود 2 تا شاخ گنده رو سرم ظاهر شد
    پینگ تایمش هم فوق العاده بود
    فقط ماهی 25 تومن میده
    دوستان ناراحت نشین معزت میخوام ما مثل کبک سرمون رو کردیم تو برف و از دور و برمون بی خبریم
    یه کلاه خیلی گشاد سرمون میزارند که به اسم اینترنت پرسرعت به ما قالب میکنن
    ما هم هی ذوق می کنیم که وای اینترنت پرست داریم ولی از شهر های همجوار خودمون بیخریم
    من هم زنگ زدم دیروز پارس وی کلی دعوا کردم که چرا سرعت اینقدر کمه اونا هم گفتن که از ماه بعد دیگه از 128 بیشتر به کسی نمیدیم تا سرعت ها بهتر شه به من هم گفت باید از ماه بعد 128 بگیری من هم گفتم نه ممنونم اصلا با دیال آپ آنلاین میشم
    خلاصه سرتون رو درد آوردم شرمنده . اینقدر به این *** ها پول نخورونین حار میشن. الان هر کدومشون واسه خدشون میلیونری شدن
    شرمنده زیاد حرف زدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavehmech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اگه بیشتر از 128 ندن که خیلی بده.ضمن تایید این که هنوز اینجا نسبت به جاهای دیگه گرونه.ولی 25 تومن واسه 5 گیگ خیلی زیاده.آخه 5 گیگ که 3 یا 4 روزه حداکثر تموم میشه.
    من اسفند 384 کیلو بیت گرفتم زیاد راضی نبودم.90 تومن دادم با 50 گیگ که فقط 20 گیگ تونستم دانلود کنم.الان که 256 با 20 گیگ گرفنم (50 تومن).هنوز 20 روز نشده ترافیکم تموم شد.این ماه خیلی راضی بودم ولی حیف که ترافیک تموم شد.با 256 سرعتم 52 بایته!
    اونم نه 1 روز یا دو روز.2 هفتست اینطوره

داره خودمونی میشه mahdeedj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Ainhoven

پيش فرض

خیلی بهتر میشه جناب 128 واقعی میشه و سرعت دانلودش میره بالا.بدون محدودیت هم فک کنم بدن .
    بستگی داره واسته چی بخواد آدم مثل شما فقط دانلود می کنید و سرعت دانلود براتون خیلی مهمه ولی واسه من سرعت پینگ و اصلا سرعت دانلود مهم نیست

داره خودمونی میشه keyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان چند تا سوال دارم...ممنون ميشم راهنماييم كنيد
    ميخوام adsl (احتمالا 128) بگيرم واسه دانلود و وبگردي ( بازي و .... نميكنم) به نظرتون از پارس وي بگيرم بهتره يا انديشه؟
    مغازه هاي رشت مودم خوبي دارن كه مجبور نشم از شركت بگيرم؟ اگه اره كجا دارن؟
    اگه خودم مودم بگيرم با isp ناسازگار نميشه؟
    از كمكتون ممنونم

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان چند تا سوال دارم...ممنون ميشم راهنماييم كنيد
    ميخوام adsl (احتمالا 128) بگيرم واسه دانلود و وبگردي ( بازي و .... نميكنم) به نظرتون از پارس وي بگيرم بهتره يا انديشه؟
    مغازه هاي رشت مودم خوبي دارن كه مجبور نشم از شركت بگيرم؟ اگه اره كجا دارن؟
    اگه خودم مودم بگيرم با isp ناسازگار نميشه؟
    از كمكتون ممنونم
    بارها این سوالات رو پاسخ دادیم!

ببینید، کلا میشه گفت که در حال حاضر پارس وی بهتر از اندیشه هست! ( اگه به رای گیری نگاه کنی میبینی خودت )

در مورد مودم هم، هر دوشرکت، مخصوصا پارس وی ( یا همون پار آنلاین ) سر این موضوع یکم گیرن! و ترجیه میدن واسه راحتی کار مودم خودشون رو بدن، که مودم خوبی هم هست انصافا!

اما در صورتی که میخوای مودم دیگه ای بخری، باهاشون در جریان بزار تا ببینی مودمی نخری که با مال اونا نا سازگار باشه...

حرف آخر: شاید با خرید از بیرون 10 تومن سود کنی، اما اگه به مشکل بر بخوری، اون وقت هست که میگی ارزشش رو داشت؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •