اونایی که صدای گزارشگر ندارن به تنظیمات صوتی ویندوز و همچنین به سه فیش صدای پشت کیس یه سر بزنین
اونایی که صدای گزارشگر ندارن به تنظیمات صوتی ویندوز و همچنین به سه فیش صدای پشت کیس یه سر بزنین
سلام
آقا این لوگو ها رو که تو چند صفحه قبل بود چه جوری میشه وارد بازی کرد؟
منظورم اونایی که تو فایل nationlogosandeplemblems بود.
اگه میشه زود بگید .چون تو کفم!!!!!!!!
رامین جان سیستم من اینه!!:رم 2تا 512 و سی پی یو 3500 ای ام دی اتلون 64 بیت و گرافیک 7600 جی اس 256!!!اره روی ویستا بازی خوبه ولی طبق رسم ویستا برای هر بازی باید یه رم 256 دیگه نسبت به ایکس پی اضافه کرد!!!یعنی همین بازی روی ایکس پی در تنظیمات بالا خیلی روانتر اجرا میشه!!!در ضمن من ایکس پی 64 بیت رو روی سیستمم قبلا نصب کردم و ویندوز براحتی نصب شده!!
دوستان چی جوری پیراهن بکشیم و تمارض کنیم تو نسخه pc تکنیکاشو چه جور بزنیم راستی تو نسخه قبلی یه جایی تو ادیت بازیکنها بود که لباس بازیکن رو شورتش می افتاد اون هست تو این نسخه یا برداشتن
منم همين سوال رو داشتم
كسي نيست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
عکس سایزش زیاد مهم نیست.حداقل 200 در 200 باشه از لحاظ کیفیت.ارتفعاشم بیشتر باشه بهتره.
اگه دسته شوک داشته باشی با بالا پایین کردن شوک سمت چپ راحت رو عکس زوم میشه و برعکس.یعنی فقط شما صورتو ببر و کیفتم داشته باشه همونجا زوم کن
==========
R1+L1+L2
این تمارض.پیراهنم یاد ندارم
=============
رامین جان ناراحت نباش.در حال بذله گویی بودم من![]()
hrh یکی از دوستان چند صفحه پیش پچ برای چمن بازی زده بود
ولی ----- بود
یکی از دوستان یک ادرسه درست حسابی برای زمین بازی را بده تا ما هم استفاده کنیم
ممنون
سرزمین هم که باید معروف باشه !! کسی از سرزمین بازی را خریده ؟؟ اگر خریده گزارشگری داشته یا نه ؟
سیستمت خیلی شبیه منه ، به جز سی پی یو ، ماله من اینه :
CPU : 2.8 core 2 due
Ram : 2x 512 Geil - bus 800 - Dual channel
VGA : 7600 gs
اکس پی 64 بیت که نصب میشه ، منظور من PES بود که رو 64 بیت نصب نمیشه ، شایدم ایراد از DVD من باشه ، من از شرکت West game خریدم .
حالا به نظرت یک ویستا 64 بیت بریزم برای PES خوبه یا تو همین اکس پی بهتر جواب میده ؟
متاسفانه این لینکش ف ی ل ت ر بود ف ولی من هر طور بود دانلود کردم و یکجای دیگه براتون آپلود کردم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای نصبش هم باید Game Graphic Studio داشته باشید . برای نصب سایر چیزها مثل کفش ، لباس و ... هم که سایر دوستان پرسیده بودند باید از این برنامه استفاده کنید . ( از لینک زیر دانلود کنید ) :
Nike Ronaldinho Boots For PES2008 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ramin-ahmadi; 30-10-2007 at 20:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)