موافقم .....مخصوصا اگرو و سیلوا و جوا مونتینیو .....
موافقم .....مخصوصا اگرو و سیلوا و جوا مونتینیو .....
ترکیب مورد علاقمو میتونید توی امضام ببینید![]()
Last edited by Silva; 23-06-2008 at 19:07.
خوب منم بعضی مواقع چهار دو سه یک بازی می کنم.می دونی جلوی چه ترکیبی این روش بهتر جواب میده؟
یه چیزی بگم مسخرم نکنید:
من دو ساله باشگاه چارلتون رو خریدم و مربی گری می کنم ولی هنوز از دسته یک نیومدیم لیگ برتر.ولی امسال خوب خرید کردم.تو هر پست دو سه تا بازیکن خوب دارم.به امید خدا میایم لیگ برتر.(هدف:قهرمانی در جام باشگاه های جهان)
Last edited by keshish; 24-06-2008 at 08:59.
من جلوی همه ترکیبا از همین روش استفاده می کنم (با دستورات تاکتیکی مختلف) ، ولی می دونم جلوی تیمی که دفاع 3 نفره داشته باشه خیلی میتونه به نفعم باشه
خیلی دوست دارم بدونم واسه تیمت (چارلتون) چه بازیکنایی رو خریدی
خدا لعنت کنه این برقا را تقریبا یک فصلا با هزار زحمت داشتم تموم میکردم اونم با قهرمانی یهو برقا رفت
به نظر من اگر از یک ترکیب ثابت استفاده کنید خیلی خوبه.سیستم من 4-3-3 هست.
چرا از یه ترکیب ثابت؟یعنی به اون روش عادت می کنند؟اگه این جور باشه که این بازی واقعاً آخر هوش مصنوعی هست.
اقا این دو نفره یعنی چی ؟
یه سوال دیگه من تو منچستر هستم ایا میشه چمن ورزشگاه رو عوض کرد مثلا از چمن استمفورد بریج خیلی خوشم میاد ایا راهی داره ؟
شما برو یک بار امتحان کن.
من با مچستر برای اولین بار بازیکن های بسیار معروفی را (با رمز)خریدم.اول هماهنگ نبودند.خیلی واضحه.بعد از یک مدت ترکیبشون را ثابت نگه داشتم .بعدش اولاش نتیجه نگرفتن و بعدش از هر 10 تا بازی 1 باخت میاوردم.عالیه.حالا هم که حدود 15 امتیاز با تیم رده دوم فاصله دارم.
برو بچ راست میگن اگه یه ترکیب ثابت بذاری بعد از چند وقت هماهنگیش میره بالا من هم از 4-2-3-1 استفاده میکنم و فقط تاکتیکهاش را تغییر میدم
واسه من که همه چمناش یک جوره فقط جایگاه تماشاگرا عوض میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)