آره بعضی از سایتای خارجی هم این پچ روگذاشتن!!!!!!به هرحال خیلی ممنون . خیلی چیز توپی دراومده . خصوصا چهره هاشون که شبیهن .
من که حال کردم
آره بعضی از سایتای خارجی هم این پچ روگذاشتن!!!!!!به هرحال خیلی ممنون . خیلی چیز توپی دراومده . خصوصا چهره هاشون که شبیهن .
من که حال کردم
اینم پچ لیگ برتر ایران برای فیفا بازها...........استثنایی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون دوست عزيزاینم پچ لیگ برتر ایران برای فیفا بازها...........استثنایی
تو بازي اين شكليه؟؟؟
![]()
ولی این لینک می ره تو صفحه ی اصلی Rapidbaz و فایلی دانلود نمی شه!
ببخشید ممکنه واستون خنده دار باشه ولی من فقط بازی می کنم و در این موارد اطلاعی ندارم.می خواستم یکم در مورد Nextgen توضیح بدین. ممنون.(فقط مسخره نکنینا)
عبارت “next-gen”، ورد کلام بسیاری از کسانی است که در صنعت تولید بازی های کامپیوتری کار می کنند، اما معنی این عبارت چیست؟ و از بازیهایی که چنین عبارتی به آنها اطلاق می شود چه باید انتظار داشت؟تازه ترین بازی های عرضه شده در بازار همه تصاویر خوبی دارند اما قابلیت موجود در توان پردازش دستگاه هایی مثل اکس باکس 360 یا پلی استیشن 3 تنها به تولید تصاویر زیبا محدود نمی شود.این دستگاه ها موقعیتهای جدید فراوانی را برای تغییر طرح بازی در اختیار تولید کنندگان و برنامه نویسان بازی قرار می دهند.در استودیو شرکت یوبی سافت (Ubisoft) در مونترآل گروهی متشکل از 300 طراح، برنامه نویس و گرافیست، چهار سال وقت خود را صرف تولید یک بازی به نام کیش یک آدم کش (Assasin’s Creed) کرده اند، که در قرون وسطی اتفاق می افتد و درواقع در ژانر آن دسته از بازیهای حادثه ای قرار می گیرد که ماجرایی را نیز دنبال می کنند.جید ریموند، یکی از تهیه کنندگان موسسه یوبی سافت می گوید: “خیلی ها عبارت ‘بازی های نسل بعد’ را شنیده اند و تا کنون هم تصور بر آن بوده که این عبارت تنها به معنی گرافیک بهتر است.”
“مثلا در یک بازی بوکس، وقتی به صورت حریف نزدیک می شوید جزئیات بیشتری در حرکات صورت می بینید. یا در بازی های اتوموبیل رانی، شما یک اتوموبیل واقعی را مقابل خود می بینید که براق تر از بازی های پیشین است و محیط هم واقعی تر به نظر می رسد.”
“اما از نظر من ‘بازی های next-gen به معنی یک نوع جدید بازی است.”
اميدوارم كه فهميده باشي....
حالا یه سوال دیگه برام پیش اومده. الآن هیچ بازیی تو PC این قابلیت رو داره؟ مثلا Crysis ? یا قراره بعدا بیاد؟
اگه اون پست آخری کامل خونده باشی میبینی که اومده(Assasin’s Creed .. Crysis ...)حالا یه سوال دیگه برام پیش اومده. الآن هیچ بازیی تو PC این قابلیت رو داره؟ مثلا Crysis ? یا قراره بعدا بیاد؟
پچ لباس های تیم Juventus
این پچ شامل لبس اول و دوم و لبس دروازه بان این هست
دانلود:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پچ برتر انگلیس
این پچ شامل آخرین آپدیت برای ترکیب تیم ها و لباس تیم ها و هم چهره های واقعی هستش...
(در این پچ 2 فایل اجرائی هستش که یک برای بهبود گرافیک هستش وهر دو رونصب کنید در من خوبیه دیگه این پچ نصب اتوماتیک اون هستش...)
![]()
![]()
دانلود:منبع:fifa4fans.comکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شرمنده نمی دونم چرا گیج می زنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)