سرعت پايينه ........
سلام بهروز جان فکر کنم مشکل از آی اس پی باشه...نوشته شده توسط behroooz
وقتی داخل همون تاپیک 100 صفحه ای شدی تو قسمت بالای صفحه بقل رتبه گیری نوشته جستجو در این تالار اینيك سوال داشتم
وقتي كه من يك كلمه اي رو در انجمن سرچ مي كنم در بعضي مواقع يك تاپيك با 100 صفحه پيدا ميشود.
چگونه بايد فهميد كه موضوع من در كدام صفحه قرار دارد
جوری میتونی فقط تو همون تاپیک سرچ بکنی و پست مورد نظر رو پیدا کنی ...
امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم ....
سرعت پايينفکر نکنم ... چون بقیه سایت ها سریع لود میشن ....سلام بهروز جان فکر کنم مشکل از آی اس پی باشه...
بعضی وقتا هم اصلا سایت لود نمیشه ....
حرف شما هم تا حدودی قبول دارم چون بعضی رفقا میگن که اول صفحه ورود بها نجمن مینوسه انجمن در دست بازسازی هستش...نوشته شده توسط M A T I N
خيلي ممنوننوشته شده توسط M A T I N
فهميدم
دوستان من بعضي وقتي با اروري مواجع مي شم كه ميگه ديتا بيس مشكل داره حالا آيا واقعا ديتا بيس انجمن مشكل داره ؟ چرا درستش نمي كنن ؟
مشكل ديتا بيس هم از فشار بر روي سرور ناشي ميشه به علت بالا رفتن مراجعه به اس كيو ال و فشار زيادي كه از شلوغي انجمن هست سرور نميس تونه جوا ب بده و ديتا بيس ارور مي زنه
![]()
ديگه داره خسته كننده مي شه اين مشكلات![]()
Last edited by AK1; 10-11-2006 at 16:33.
سلام من نميدانم چكاركنم .خيلي سخته فهم اين كه چطوري بايد از سايت استفاده كرد لطفا راهنمائ كنيد
دوست عزيز بهتره نيست يه مثال بزني تا منظورت رو بيشتر متوجه شيم ؟نوشته شده توسط babremazandaran
![]()
سلام . ميشه چند تا پست خودمو حذف كنم؟
چون من بخاطر اشكالات شبكه بود يا انجمن چند تا پست تكراري دارم كه داره اذيتم مي كنه چگونه مي تونم خودمو راحت كنم.؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)