تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 272 اولاول ... 185864656667686970717278118168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 2719

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه چلسي: Chelsea F.C. News

آخر فروم باز Nikolas_95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شتاب مقامات چلسي براي جذب ستاره آژاكس

مقامات باشگاه چلسي قصد دارند براي به خدمت‌گيري كالاس جان هانتلار، مهاجم آژاكس بي‌درنگ اقدام كنند.

به گزارش سرويس فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران ايپنا و به نقل از ديلي ميل به نظر مي‌رسد كالاس جان سرانجام مانند هنك تن كيت، سرمربي سابقش در آژاكس كه اخيراً به چلسي ملحق شده به استمفوردبريج برود.
    هانتلار، يكي از ستاره‌هاي پرفروغ فوتبال هلند است كه تابستان گذشته به مسؤولان منچستر يونايتد پاسخ منفي داد و به خاطر يك فصل ديگر ماندن در اين كشور حاضر نشد با شياطين سرخ قرارداد 14 ميليون پوندي به امضا برساند.
    ورود اين بازيكن 24 ساله كه از مجموع 34 بازي‌اش در فصل گذشته 21 گل براي آژاكس به ثمر رساند به چلسي بي‌ترديد خروج آندري شوچنكو از اين باشگاه و پيوستن وي به باشگاه سابقش يعني ميلان را آسان‌تر خواهد كرد.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بابل: تن كيت ستاره‌هاي چلسي را بهتر خواهد كرد

رايان بابل، مهاجم ليورپول مي‌گويد با پيوستن هنك تن كيت، سرمربي آژاكس به كادر مربيگري چلسي، ستاره‌هاي اين تيم دوران پركار و دشواري را پيش‌رو خواهند داشت.

به گزارش سرويس فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران ايپنا؛ بابل كه در تيم آژاكس زير نظر تن كيت كار كرده، درباره وي گفت: مشكلي وجود ندارد كه تن كيت باعث متحول شدن بازي‌ام در آژاكس شد. او مدام به من مي‌گفت كه سريع‌ترين بازيكن هلند هستم و بايد سريع‌تر از هميشه بدوم.
    بابل كه به خوبي با شيوه ها و اخلاق تن كيت آشناست به آبي‌ها هشدار داد، به زودي حال و هواي باشگاهشان عوض خواهد شد.
    او در ادامه افزود: در طول تمرينات هر يك از بازيكنان آژاكس آزاد بودند به محض رسيدن به توپ هر كاري دلشان مي‌خواهد انجام دهند، اما سرمربي ديگر عادت كرده بود مرا اذيت كند و همواره تأكيد مي‌كرد به شيوه خاص شوت كنم و پاس دهم. با آنكه از اين اخلاق وي خوشم نمي‌آمد، اما به شيوه مورد نظر وي عادت كردم و بازي‌ام بهتر شد. او باعث شد كه من متوجه شوم که نقاط قوت و ضعفم چيست. حقيقتاً شيوه او چشمان مرا باز كرد.

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

تري: گرانت آينده چلسي است

جان تري، كاپيتان چلسي به هواداران تيمش گفته است گرانت آينده چلسي است و خوزه مورينيو مربوط به گذشته اين تيم.

به گزارش سرويس فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران ايپنا؛ مدافع ملي‌پوش و انگليسي استمفوردبريج درباره سرمربي جديد آبي‌ها گفت: مطمئناً توانايي بازيكنان چلسي بيشتر از اين است و بهتر از اين مي‌توانند نتيجه بگيرند، اما گرانت تمام تلاش خود را به كار گرفته تا در كنار استيو كلارك و برنارد روجرز (سرمربي تيم ذخيره‌ها) عملكرد تيم را بهتر كند. حقيقتاً گرانت مرد محترمي است و ما از وي حمايت مي‌كنيم. ما بايد در تلاش باشيم كه به صدر جدول صعود كنيم و هواداران نيز بايد با حمايت و تشويق‌هاي خود ما را در اين راه ياري كنند. مطمئناً آنها علاقه خاصي به مورينيو داشتند که افتخارات بزرگي براي باشگاه محبوبشان به ارمغان آورد. اما گرانت نيز تمام سعي خودش را مي‌كند و در آينده آنها اين سرمربي را نيز دوست خواهند داشت.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
    خوب من میگم دیگه که این آبراموویچ همشون رو خر کرده هی بگید نه!

در ضمن این هانته لار مهاجم خوبیه باید اینو بگیرن و این شوچنکو رو بندازن بیرون

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

9 چلسی 100 میلیون پوند برای کاکا می دهد

پس از اینکه کاکا عنوان کرد علاقمند است در فوتبال انگلستان بازی کند پرونده حضور او در چلسی دوباره به جریان افتاد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپورتینگ لایف، آورام گرانت مربی جدید چلسی از رومن آبراموویچ مالک این تیم خواسته کاکا ستاره برزیلی میلان را به خدمت بگیرد.

بر پایه گزارش، گرانت حاضر شده لمپارد و دروگبا را به خاطر وفاداری به خوزه مورینیو سرمربی پیشین چلسی بفروشد تا کاکای برزیلی را به ارزش 100 میلیون پوند به خدمت بگیرد.

نایب قهرمان فصل پیش رقابت های لیگ برتر فصل گذشته دو تلاش نافرجام برای به خدمت گرفتن کاکا داشته اما پی برد که هیچ شانسی برای به دست آوردن این بازیکن ندارد.

چنانچه چلسی بخواهد بهترین بازیکن جهان را جذب کند باید به تبصره مراجعه کند چراکه کاکا با میلان قرارداد دارد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه persianastronomy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران - پشت سیستم

2

سلام بچه ها

این شایعه ها چیه دیگه

میگم خوب شد این چلسی دچار بحران شد وگر نه این روزنامه ها با چی می خواستن کاغذهای نشریشونو سیاه کنن !؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام بچه ها

این شایعه ها چیه دیگه

میگم خوب شد این چلسی دچار بحران شد وگر نه این روزنامه ها با چی می خواستن کاغذهای نشریشونو سیاه کنن !؟
    گل گفتی،هی دارن هیزم میارن به معرکه

دیگه هیچی رو باور نمی کنیم

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

13 رايكارد شايعه احتمال پيوستش به چلسي را تكذيب كرد

فرانك رايكارد اين شايعه كه قصد دارد براي پيوستن به هنك تن كيت، دستيار سابقش بارسلونا را به مقصد چلسي ترك كند، تكذيب كرد.

به گزارش سرويس فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران ايپنا؛ به دنبال ملحق شدن تن كيت به كادر مربيگري آبي‌هاي لندن مطبوعات نوشتند كه سرمربي هلندي آبي و اناري پوشان نيز در نظر دارد به هموطنش بپيوندد. با اين حال او ضمن تكذيب اين شايعات تأكيد كرد: امضاي قرارداد تن كيت با چلسي به من مربوط نمي‌شود و كاري به شايعاتي كه در مورد پيوستنم به چلسي منتشرمي‌شود، ندارم. من سرمربي بارسلونا هستم و به هيچ باشگاه ديگري فكر نمي‌كنم.

========
    خدا رو شکر که تکذیب کرد

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

فرانك رايكارد اين شايعه كه قصد دارد براي پيوستن به هنك تن كيت، دستيار سابقش بارسلونا را به مقصد چلسي ترك كند، تكذيب كرد.

به گزارش سرويس فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران ايپنا؛ به دنبال ملحق شدن تن كيت به كادر مربيگري آبي‌هاي لندن مطبوعات نوشتند كه سرمربي هلندي آبي و اناري پوشان نيز در نظر دارد به هموطنش بپيوندد. با اين حال او ضمن تكذيب اين شايعات تأكيد كرد: امضاي قرارداد تن كيت با چلسي به من مربوط نمي‌شود و كاري به شايعاتي كه در مورد پيوستنم به چلسي منتشرمي‌شود، ندارم. من سرمربي بارسلونا هستم و به هيچ باشگاه ديگري فكر نمي‌كنم.

========
    خدا رو شکر که تکذیب کرد
    اول نشناختمت،چون هم آواتار هم امضاتو عوض کرده بودی،امضا و آواتار نو مبارک

خدا کنه فردا تکذیبیه تکذیب نشه

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

13

البته خبر مال چند روز پیشه ولی چون کسی نذاشته بود من میزارمش

==================================================
    سهم چلسی در بهترین بازیکن جهان:

کنفدراسیون جهانی فوتبال ، فیفا . برای انتخاب بهترین بازیکن جهان اسامی تعداد بازیکنانی که این شانس رادارند ،را اعلام کرد .

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، امروز از سوی فیفا این اسامی اعلام شد که طی آن سهم چلسی 5 بازیکن بود که نامشان اینچنین است :
    پیتر چک - چک
    دیدیر دروگبا - ساحل عاج
    مایکل اسین - غنا
    فرانک لمپارد - انگلستان
    جان تری - انگلستان

به نظر می رسد در این بین شانس دیدیر دروگبا آقای گل فصل گذشته لیگ برتر بیشتر از بقیه باشد...
    بهترین بازیکن سال 2007 در هفدهم دسامبر در زوریخ معرفی خواهد شد...

در سال گذشته فابیو کاناوارو بازیکن ایتالیایی رئال به این مقام رسید

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

13 کیت آمد تا گرانت ماندنی شود؟؟؟

هنك تن كيت سرمربی تیم فوتبال آژاکس با توافق باشگاه چلسی راهی لندن شد تا به عنوان دستیار گرانت به کارش ادامه دهد

به گزارش کانون هواداران چلسی ، هنك تن كيت که سابقه مربی گری در بارسلونا را نیز دارد قراردادش با چلسی را ثبت خواهد کرد تا به گرانت کمک کند .
    به نظر می رسد با آمدن هنك تن كيت ماندن گرانت در چلسی ماندنی شده است و می تواند در کنار دوست خود ( آبراموویچ ) بماند.

====================
    البته خبر بالا هم مال دو سه روز قبل هست

اول نشناختمت،چون هم آواتار هم امضاتو عوض کرده بودی،امضا و آواتار نو مبارک
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •