دوربین تو رنج200تومن می خوام؟
دوربین تو رنج200تومن می خوام؟
self Timer!
قابلیت سلف تایمر!همه ی دوربینا دارن!
راستی G9 مبارک!دوربین فوقالعاده ایه!چند خریدی با چه گارانتی؟
pnanasonic fx12
sony w90
panasonic lz7
canon a590
نیازتو بگو تا بگم کدوم بیشتر بدردت میخوره!
مرسی. 480 تومن! دو تا گارانتی داره. گارانتی اصلی گاراناتیه نورنگار هست. یه گارانتی دیگه هم داره که مال بیمه ی سامان هست و مخصوص آتش سوزی و نوسانات برق و این جور چیزاست. هردوتاشون هم 15 ماهه هستن.
داشتن عکس های شارپ با کیفیت لرزش گیر رفع قرمزی چشم قابلیت تشخیص چهره و..
خودم از اینایی که معرفی کردی A590مد نظرمه نظر شما چیه؟
سلام دوستان
من توی چند روز آینده حتما باید یه دوربین عکاسی دیجیتال بخرم.
ولی واقعا گیج شدم بین این همه...
مشخصاتی که ازش میخوام ایناست:
قیمتش زیر 500 باشه
بهتره Slr باشه
سرعت عکس برداریش بالا باشه
نویزش کم باشه
و ...
در کل میخوام آخرین دوربینی باشه که میخرم
تا حالا دوربین عکاسی دیجیتال نداشتم و میخوام یاد بگیرم که به صورت حرفه ای عکاسی کنم.
استفاده ای که ازش دارم هم برای عکاسی در مجالسه
نمیخوام با حرکت افراد عکسا تار بشن.
تورو خدا سریع جواب بدید.
ممنون.
البته دوستان بهتر ميدونن اما فكر نكنم slr گير بياري با اين قيمت!!
اما slrlike حتما پيدا ميشه كه canon G9 و Sony H50بهترينها هستن . قيمتها رو هم در صفحات قبلي دوستان ذكر كردن با معرفيه كامل . من نظر شخصيم اينه كه h50سوني ميتونه براي شما بهترين باشه .
SLR که با این قیمت گیرت نمیاد ... برای اس ال آر حداقل باید یه تومنی خرج کنی ....
اما برای کار شما نیمه حرفه ای هم خوبه ...
من دوربین خودم (H50) و این سری لومیکس fz18 و FZ28 که این دومیه هنوز نیموده مثل اینکه ... رو پیشنهاد میکنم ...
G9 هم بدک نیست اما مشکلاتی برای مجالس داره ... از جمله فلاش خیلی ضعیفتر نسبت به دوتای دیگه ... و زوم پائین .
اگه H50 بگیری خیالت از بابت حرکت راحت باشه .... شاتر بالا و فلاش قوی و ایزوی خوب همه ی مشکلت رو حل میکنه .
اما مدل پاناسونیک هم لرزشگیر خیلی خوبی داره و شاترش هم خوبه .
به نظر من هر کدوم از H50 و FZ18 , FZ28 رو بگیری یه نیمه حرفه ای توپ گیرت اومده و تا عمر داری هم شاید عوضشون نکنی !!
فك كنم براي اولين بار يه slr خريدن يه اشتباهه بزرگه!البته محمد حسين عزيز هم گفتن كه تو اين رنج slr گير نمياد!البته اين شوقي كه براي عكاسي داري فك كنم بعد slr-like سراغ slr بري!به هر حال در حال حاضر بهترين گزينه h50 هستش وبعد fz18!و fz28 م عاليه كه هنوز واد بازار نشده!!!اگه هم ميخواي بهتري slr-like و نزديك ترين به يه slr ميتوني 100 تومن بودجتو افزايش بدي fuji s100fs بگيري!
مهمترين ويژگيش هم سنسور فوقالعاده بزرگ 3/2 هستش!
خواهش...خوبه!همون نورنگار عاليه تا اونحايي كه شنيدم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)