رونالدو شانسش گفت.
در کمال غم و اندوه این قهرمانی رو به تمام هواداران منچستر تبریک میگم ...
قــــــــــــــــــــــــ ـــهرمـــــــــــــــــــ ــــــــــان شدیم
ایول منچستر
وای چی بگم بعد سال 2001 که رئال قهرمان شد باز امسال یه تیم مورد علاقه من قهرمان شد من که داشتم میمردم و زنده میشدم ولی خدا لعنت کنه این مفسرا رو منچستر تو بازی تنها 4 تا موقعیت صد در صد گل داشت که چک گرفت!!!!!!!!!! باز میاد میگه نه بازی دست چلسی بوده................!!!!!!
راستی اگه منچستر میباخت خون کریس عزیز نه تنها حلال میبود بلکه واجب میشد........همچنین ایول به توز که باعث اخراج دروگبا شد و ایول به ابراموویچ که با تونسته تحمل کرده این تیم رو بدون جام....
خدایا شکرت
چقدر تو پنالتی ها ناامید شده بودم
یاسین جان میگم باید سال بعد رو 3 جام فکر کنیم ولی اگه این پرتموس لعنتی اونجوری شانس نمیاورد الان یه سه گانه خارق العاده رو داشتیم ..........وای که حیف شد ولی ولی ولی نه هنوز سه گانه داریم اونم با قهرمانی در جام باشگاهای جهان که به مراتب از جام حذفی مهمتر است پس پیش به سوی یه سه گاه مهمتر و بهتر
سلام
بعد عمری اولین پستم تبريک قهرمانی منچستر!
اگه نيمه اول (فکر کنم کريک بود) اون موقعيت را گل کرده بود یا توز اون دوتا موقعيت حداقل 90 درصدیش رو میزد دیگه چلسی تو نیمه دوم شاخ نمیشد
تازه اگه ميگن منچستر شانس آورد توجه کنن به گل چلسی که به صورت کاملا اتفاقی زده شد و موقعیت کریک و حتی تو پنالتی ها به پنالتی اشلی کول تا ببینن چلسی فقط دوتا تیرک زد تا باعث بشه بگن منچستر شانس آورد
حالا که منچستر قهرمان شد تا روی چلسی و آبراموويچ دوباره کم بشه
موفق باشيد
فعلا
ببينيد چه قدر سنت فرگوسن تو منچستر جاريه.
اين همه صميميت رو ببينيد.
ديديد رونالدو و فرگوسن چه طوري به هم تبريك گفتن؟
اينم يه عكس از بازي:
![]()
Last edited by flatrish; 22-05-2008 at 02:20.
من هم از برد منچستر خوشحال گشتم بسي ولي عجب بازيي بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)