تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 68 از 1174 اولاول ... 1858646566676869707172781181685681068 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

12 شوستر: رئال باید تمرکز کند

برند شوستر پس از بازی مقابل ویارئال گفت: هنوز زمان آن نرسیده که بگیم ما حتما قهرمان میشیم! من نمیدونم و نمی تونم بگم که در آخر فصل چه چیزی پیش خواهد آمد. ما الان یه قدم بسیار مهم را برداشتیم و دو امتیاز دیگر از بارسلونا پیشی گرفتیم. ما نمی توانیم راحت بشینیم، اما در حال حاضر تنها رقیب، خودمان هستیم.
    کم کم، بازی به بازی، در کنار بازی های لیگ قهرمانان، ما داریم خودمان را پیدا می کنیم، توانایی های خود و حد خودمون را. ما داریم سطح خودمان را پیدا می کنیم.

ترجمه: خودم!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

2 ميشل سالگادو مصدوم شد

خبرگزاري فارس: مدافع رئال مارديد در بازي مقابل ويارئال به شدت از ناحيه زانو و ساق پاي راست آسيب ديد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، ميشل سالگادو كه پس از يك افت چندين ماهه، خود را به تركيب اصلي تحميل كرده بود، با مصدوميت شديد از ناحيه زانو و ساق پاي راست، براي حداقل يك ماه خانه نشين شده است.
    اين بازيكن براي مداواي تخصصي تر راهي شمال مادريد، در بيمارستان كاستيانا شده است.
    برند شوستر سرمربي آلماني رئال مادريد، در خط دفاعي خود به شدت دچار مشكل است. او با مصدوميت متسلدر و په په نيز به شدت گريبانگير است.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

12 راموس: به ميلان نمي‌روم

خبرگزاري فارس: مدافع ملي پوش رئال مادريد با تكذيب هرگونه احتمال انتقال به ميلان، خيال مادريد را راحت كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، سرخيو راموس در واكنش به تلاش آث ميلان براي فتح امتياز خريد خود، گفت‌: تحت هيچ شرايطي خيال ترك رئال مادريد را ندارم و نمي خواهم به ميلان بروم.
    وي ادامه داد: جايگاه من در رئال كاملا تثبيت شده است. مادريد برايم سكوي پرتاب به سمت هيچ باشگاهي نيست و تا پاين عمر ورزشي خود، در خدمت آنها خواهم بود.
    مدافع آخر رئال مادريد عنوان كرد: دوست ندارم وسيله اي براي تسويه حساب اشخاص با يكديگر باشم. كالدرون نبايد از من راهي براي به دست آوردن كاكا درست كند و بيهوده قيمت مرا بالا و پايين بياورد.
    وي افزود: من خيال پيوستن به ميلان را ندارم. رئال مادريد را خانه اصلي خود مي‌دانم.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

13 نتایج دیگر بازی ها

* نتايج بازي‌هاي شب دوم هفته بيست و يكم:
    دپورتيوو لاكرونيا 3- وايادوليد يك
    گل‌ها: لوپو 7، خيسكو 47 و گواردادو 73 براي لاكرونيا و ويكتور 84 بريا وايادوليد

اسپانيول يك- رئال بتيس 2
    گل‌ها: گارسيا 52 براي اسپانيول و ريورا 45 و ادو 91 براي بتيس

رئال مايوركا يك- اتلتيكو مادريد صفر
    گل: آرانخو 22

راسينگ سانتاندر 2- رئال ساراگوسا 2
    گل‌ها: بالبوئا 4 و تيچه 91 براي راسينگ و ميليتو 61 و سلادس 84 براي ساراگوسا

رئال مورسيا 2 - لوانته 3
    گل‌ها: ايوان 47 و روسيني 89 براي مورسيا و آلوارو 73، ريخا (پنالتي 82) و لئون 91 براي لوانته

ركرتيوو اوئلوا يك- ختافه 3
    گل‌ها‌: كومانس 17 براي اوئلوا و آلبين 2، خرانرو 44 و مورال 91 براي ختافه

والنسيا صفر- آلمريا يك
    گل: ملو 21

اتلتيك بيلبائو يك- بارسلونا يك
    گل‌ها: يورنته 79 براي بيلبائو و بوخان كركيچ 35 براي بارسلونا

رئال مادريد 3- ويارئال 2
    گل‌ها: روبينيو 9 و 53 و اشنايدر 77 براي رئال و روسي 16 و كاپدويلا 76 براي ويارئال
    Last edited by kasra_khan2003; 28-01-2008 at 15:09.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض ديويد بكهام 90 ميليون تومان پول به كفش مي‌دهد

خبرگزاري فارس: ستاره انگليسي شاغل در ليگ حرفه‌اي فوتبال امريكا از گرانترين كفش‌هاي موجود در ايالات متحده استفاده مي‌كند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه نويه زورخر سايتونگ، ديويد بكهام از كفش هاي بسيار گران قيمت و با چرمي بسيار اعلا استفاده مي‌كند.
    ‌بازيكن انگليسي تيم لوس آنجلس گالاكسي از زمانيكه راهي ايالات متحده شده، ‌كفش‌هايي با مارك مرغوبترين و گران قيمت ترين كفاشي اين كشور (لانونس كه براي ثروتمندان آمريكايي به صورت سفارشي كفش توليد مي‌كند)‌ استفاده كرده است.
    ‌بكهام به تازگي 10 جفت از كفش هاي اين كارگاه در لوس آنجلس خريداري كرده كه بهاي ارزانترين ترين آنها، ‌7 هزار يورو (9 ميليون تومان) بوده است.
    اين بازيكن علاوه بر خود، كفش هاي اعضا خانواده اش را نيز از اين مركز گران قيمت تهيه كرده است؛ به طوريكه براي همسرش تعداد 7 جفت به ارزش 4 تا 9 هزار يورو ( 5 تا 11 ميليون تومان) به صورت سفارشي خريداري كرده است.
    وي براي سه فرزند پسرش نيز كفش‌هايي به ارزش 1000 تا 1400 يورو (يك ميليون تا يك ميليون و هشتصد هزار تومان) تهيه كرده است.
    اين نشريه در پايان گزارش بحث انگيز خود، به اين اشاره كرده تا قبل از اينكه ديويد بكهام راهي امريكا شود، ‌دست به چنين خرج هاي سنگيني نمي زد؛ اما از زمانيكه با چهره‌هاي ثروتمند اين كشور، ‌به خصوص هنرپيشه‌ها ‌رفت و آمد دارد،‌ چنين هزينه هايي را متقبل مي شود.
    ------------------------------------------------------------------------
    | |
    | البته این آقا که از رئال رفتن اما خبر جالبی بود! گفتم... |
    | |
    ------------------------------------------------------------------------

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض ((r A M B O))

بچها این رو داشته باشید خیلی خبر داغ و باحالی است...
    سیلوستر استالون امروز ظهر بود که از برنابئو دیدن کرد این ستاره هالیوود امروز بعد از ارائه کنفرانسی در اتاق کنفرانس برنابئو از این ورزشگاه دیدن کرد رامون کالدرون رامبو را همراهی می کرد.
    سیلوستر استالون معروف به رامبو یکی از ستارگان بزرگ هالیوود است که نزدیک به ۵۰ فیلم را بازی یا کارگردانی کرده است.
    این بازیگر و کارگردان معروف گفت :
    این یک افتخار برای من است که در برنابئو حضور پیدا می کنم و واقعا خوشحالم. می دانم که در امریکا فوتبال خیلی طرفدار ندارد اما می دانم که رئال مادرید یکی از تاریخی ترین و مشهورترین باشگاههای جهان و در اروپا بهترین است و باعث خوشحالی است برای من که به این ورزشگاه امده ام.
    دیدن فوتبال بسیار لذتبخش است من بازی دیشب را دیدم و بسیار لذت بردم و دوست دارم مردم کشورم نیز مانند اینجا فوتبال را دنبال کنند مردم اینجا خیلی اشتیاق و تعصب دارند.
    بعد از کنفرانس سیلوستر و رامون کالدرون به بخشهای مختلف ورزشگاه رفتند و از جاهای گوناگون ورزشگاه دیدن کردند.
    این هم عکسهای این ملاقات ((جان رمبو در برنابئو))عجب قطعه ادبی باحالی شد.

بجها عجب انگشتر باحالی داره این استالونه و عجب پیر شد رمبوی محبوب ما
    تقدیم به همه دوستداران رئال مادرید .

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پسر عجب خبری بود! حسابی حال دادی!!!
    حیف شد پیراهنش شماره نداره هااااا

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

12 اشنايدر: به گلزني براي رئال افتخار مي‌كنم

خبرگزاري فارس: بازيكن هلندي تيم فوتبال رئال مادريد در آستانه هفته بيست و دوم لاليگا، به هواداران قول تكرار گلزني و درخشش داد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، وسلي اشنايدر گفت: از عضويت در رئال مادريد احساس غرور مي‌كنم؛ اما هلندي بودنم را فراموش نكرده ام. درخشش در سطح باشگاهي را راهي براي محكم ساختن جاي پاي خود در تيم ملي مي‌دانم.
    مهاجم رئال مادريد افزود: وقتي گل مي زني، خوشحالي و اين طبيعي است؛ اما خوشحالي من مقطعي نيست.
    وي عنوان كرد: از زندگي در اسپانيا راضي هستم. حريف هفته قبل رئال، ويارئال بود و گل زدن به اين تيم كار كوچكي نيست. گل مهمي به ثمر رساندم و اين باعث افتخارم است.
    اشنايدر گفت: رئال مادريد، شهر، مردم و مطبوعات، همه و همه برايم جذاب و رويايي است و از اين بابت بسيار خوشحالم.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

8 رئال مادريد صدر جدول لاليگا را از دست مي‌دهد

خبرگزاري فارس: دبير بخش داخلي روزنامه آس اسپانيا گفت: بي‌ترديد رئال مادريد به زودي صدر جدول لاليگا را از دست خواهد داد.

مانوئل استبان در گفت و گويي اينترنتي با خبرنگار ورزشي فارس، باشگاه رئال مارديد را شايسته حضور در صدر جدول با اختلاف 9 امتياز ندانست.
    وي كه از نتايج انتخابات فدراسيون فوتبال ايران باخبر بود، براي اين تيم در انتخابي جام جهاني 2010 افريقا جنوبي آرزوي موفقيت كرد.
    وي اظهار داشت: 3 مدعي جدي براي قهرماني در جدول لاليگا تلاش مي كنند؛ رئال مادريد، ويارئال و بارسلونا كه احتمال پيوستن اتلتيكو مادريد و والنسيا به اين جمع نيز وجود دارد.
    تحليلگر فوتبال آسيا در مجله World soccer افزود: رئال مادريد مثل سال گذشته بازي نمي‌كند. اين تيم خيلي خوش شانس است و تيم‌هايي مثل ويارئال و اتلتيكو مادريد در انتظار كوچكترين لغزش از سوي مردان شوستر هستند.
    وي عنوان كرد: مجموعه اي از اشتباهات نابخشودني در بازي‌هاي گذشته رئال مادريد، هر غريبه اي را مجاب مي كند تا اين تيم را شايسته چنين صدرنشيني قاطعانه اي نداند. در واقع، كم كاري سايرين، مادريد را به اين جايگاه رسانده كه با جبران آن، روزهاي سخت رئال هم فرا مي‌رسد.

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

از همگی ممنون خبرهای خوبی بود...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •