مرسی![]()
مرسی![]()
من طرفدار پرسپولیس هستم. ولی خداوکلیلی فیروز کریمی نباید این دروازبان بنده خدارو کنف میکرد فقط بخاطر اینکه تماشاچی ها رو از سر خودش باز کنه و بازیکن ها رو متهم کنه.
3 دکتر فتح الله زاده :با موفقیت در جام حذفی از هواداران دلجویی میکنیم
مدیر عامل استقلال گفت : اعضای تیم استقلال برای دلجویی از هواداران باید در جام حذفی موفق شوند.علی فتح الله زاده در گفتگو با سایت رسمی باشگاه ضمن بیان مطلب فوق افزود : صبح امروز در نشستی مسائل بوجود آمده را در مورد نوازی و طالب لو را با حضور این دو بازیکن بررسی کردم، در این ارتباط باید بگویم تصمیم اخیر طالب لو از تعصب وی نشات میگرفت و او می خواست خودش را قربانی استقلال کند . طالب لو به من گفت : در مقابل هواداران احساس شرمندگی میکنم و برای کمک به تیم چنین تصمیمی را گرفته ام .وی افزود : به طالب لو گفتم او اشتباه می کند چرا که در نتایج اخیر استقلال یک یا دو نفر مقصر نیستند و همه در بوجود آمدن چنین شرایطی نقش دارند .از وحید خواستم با جدیت بیشتری به کار ادامه دهد و رضایت هواداران را جلب کند ، او هم پذیرفت و از فردا با تمام وجود در تمرینات شرکت خواهد کرد.
مدیر عامل استقلال ادامه داد : مشکل نوازی هم حاصل یک سوء تفاهم بود که در جلسه امروز با کادر فنی این موضوع نیز برطرف می شود.
فتح الله زاده در ادامه از دیدار خود با سفیر ایران در امارات و برگزاری نشستی با علی شفیع زاده رئیس هیئت مدیره استقلال اهواز خبر داد و گفت : در این نشست با رئیس هیئت مدیره استقلال اهواز در مورد گسترش روابط دو باشگاه هم خانواده بحث و تبادل نظر شد و قرار است این همکاری ها با حدیت بیشتری پیگیری شود.
وی همچنین به برگزاری نشستی با رئیس باشگاه ایرانیان دوبی اشاره کرد و و گفت : ما همواره ارتباط نزدیکی با این باشگاه داشته ایم و در صورت برپایی اردو در امارات از مساعدت های آنها لرخوردار خواهیم بود.
فتح الله زاده در پایان اظهار داشت : اعضای تیم به اهمیت دیدار مقابل ذوب آهن آگاهند و آنها باید با موفقیت در این دیدار و سایر بازی های جام حذفی از هواداران دلجویی کنند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی تو این مملکت هیچی اصولی نیست و کارها با بی نظمی و گتره ای پیش میره ار فوتبال هم نباید توقع بیجا داشت.
در حالی که چند هفته بیشتر به اغاز مسابقا ت مقدماتی اسیا نمونده ما هنوز فدراسون فوتبال هم نداریم که بخواهیم تیم ملی و سرمربی داشته باشیم واقعا این یه ظلم بزرگ به مردمه که همه دلخوشیشون تو این مملکت به همین فوتبال بی سرو تهه.
حجازی :جام حذفی از آن استقلال است
مدیر فنی استقلال گفت :با فراموشی شکست تلخ مقابل نفت برای غلبه بر ذوب آهن آماده می شویم.ناصر حجازی با بیان این مطلب به سایت باشگاه استقلال گفت :استقلال برای فتح جام حذفی می جنگد واگر ما بتوانیم از سد ذوب آهن بگذریم راه برایمان هموار می شود.وی افزود :تیم ما در لیگ به جایگاه شایسته خود نرسیده اما درصدد جبران امتیازات از دست رفته است.دراین میان ما به فتح جام حذفی امید بسته ایم.حجازی ادامه داد :ذوب آهن حریف قدری است که اگر بتوانیم از سد آن بگذریم تنها برای قهرمانی خواهیم جنگید.این تیم سکوی پرتاب است زیرا پس از این پیروزی استقلال متوقف نخواهد شد وتا فینال پیش خواهد رفت.وی در مورد شرایط بازیکنان اظهار داشت :بازیکنان پس از باخت مقابل نفت از شرایط روحی مناسبی برخوردار نبودند.اما با صحبتهای کریمی این مشکل مرتفع شد وبازیکنان عزم خود را برای برد حریف جزم کردند .قطعا اگر فعل خواستن را صرف کنیم می توان ناکامی های گذشته را جبران کرد.حجازی در پایان گفت :هدف اصلی کادر فنی استقلال موفقیت تیم است ما از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد وقطعا با این همدلی وهماهنگی به خواسته مان خواهیم رسید .تمام حرف وحدیث هایی که ئر مورد کادر فنی مطرح می شود ،شایعه ای بیش نیست .ما در کنار هم کار می کنیم واین اتفاقات باعث نمی شود که کادر فنی تیم تحت تاثیر قرار بگیرد.در حال حاضر تمام فکروذکرمان ،مهیا کردن تیم برای غلبه بر ذوب آهن است تا پس از آن برای نیم فصل دوم برنامه ریزی کنیم.
www.esteqlal.ir
شرمنده...
آقا این نفت تاپیک جدا نداره من برم تبریک بگم برد قاتعانشون رو!!!
ولی از شوخی گذشته من خودم جدا میگم خیلی دوست داشتم استقلال الان به جای سپاهان اون بالا بالا ها بود...اینجوری لیگ اصلا حال نمیده یه فصل استقلال خوبه پرسپولیس بده یه فصل پرسپولیس خوبه استقلال بده یه فصل جفتشون بدن...
ایشالا تیمتون نیم فصل دوم از بحران بیرون میاد...![]()
یحتمل با فیروز جام حذفی برا ماست (این حداقل می تونه باشه)حجازی :جام حذفی از آن استقلال است
1-اگر یه خورده فوتبالی بودی میفهمیدی سال 1991 که اولین دوره جام در جام باشگاهای آسیا برگزار شد پرسپولیس تونست توش قهرمان بشه.
2-پرافتخار ترین تیم باشگاهی تاریخ ایران پرسپولیس هستش.والسلام
3-بازی دوربرگشت سال پیشتون یادتون رفته با ما که چه جوری لوله شده بودید.اگر طالبلو رو نداشتید که رو هوا بودید
4-چطور یه تیم میتونه 2سال پیاپی از تیمای دست اولی و دومی توی جام حذفی,تیمایی که کسی حتی اسمشونم نشنیده بود درست مثل شاهین بوشهر یا تربیت ببازه و حذف بشه.چطور میتونه زمان کخ از 3تا بازی 2تاشو ببازه و با آبروریزی حذف بشه.اونم به عربا.
5-در اخر بگم منم اهل کری نیستم و اگر هم کری میخونم را رعایت اصل ادب این کارو انجام میدم
1-داده شده جواب
2-داده شده جواب
4-خوبه همین پاس همدانی رو که شما ازش تو تهران باختید ما بردیم و همین نفت که شما ازش باختید ما 2بار بردیم
5-هرچی باشیم از ترتیب یزد و شاهین بوشهر و هر ننه قمری نباختیم.
پی نوشت:میگم یه نگاه به شماره بندیایی که کردی بکنی بد نیستشا.میفهمی از 2 پریدی 4.![]()
عنوان
سال
عنوان
سال
قهرمان باشگاه های دسته اول تهران
1367
نایب قهرمانی جام حذفی ایران
1347
قهرمان باشگاه های دسته اول تهران
1368
مقام دوازدهم باشگاه های تهران
1348
نایب قهرمان اولین دوره لیگ آزادگان
1368
قهرمانی مسابقات مقدماتی جام منطقه ای
1350
قهرمانی در فوتبال دسته اول تهران
1369
نایب قهرمان باشگاه های تهران
1350
قهرمان اولین دوره جام در جام آسیا
1369-70
مقام سوم لیگ منطقه ای ایران
1350
نایب قهرمانی در فوتبال دسته اول تهران
1370
نایب قهرمان جام باشگاه های تهران
1350
قهرمانی جام حذفی ایران
1370
قهرمان اولین دوره لیگ تخت جمشید
1352
مقام سوم در لیگ ازادگان
1370
نایب قهرمان دومین دوره لیگ تخت جمشید
1353
قهرمان جام حذفی کشور
1370-71
قهرمان سومین دوره لیگ تخت جمشید
1354
نایب قهرمان لیگ ازادگان
1371
نایب قهرمان چهارمین دوره لیگ تخت جمشید
1355
قهرمان سوپرجام تهران
1371
نایب قهرمان پنجمین دوره لیگ تخت جمشید
1356
نایب قهرمان سومین دوره جام در جام آسیا
1371
نایب قهرمان ششمین دوره لیگ تخت جمشید
1357
نایب قهرمان لیگ کشور
1372
قهرمان جام شهید اسپندی
1358
مقام چهارم لیگ آزادگان
1373
قهرمانی در دسته اول تهران
1360
قهرمان لیگ ازادگان
1374
نایب قهرمان جام حذفی تهران
1360
مقام چهارم جام باشگاه های آسیا
1374
قهرمان جام وحدت
1360
قهرمانی لیگ کشور
1375
قهرمان جام حذفی تهران
1361
مقام سوم جام باشگاه های آسیا
1375
قهرمان جام باشگاه های تهران
1361
قهرمان لیگ آزادگان کشور
1377
نایب قهرمان جام باشگاه های دسته اول تهران
1362
قهرمانی جام حذفی کشور
1377
قهرمان فوتبال باشگاه های دسته اول تهران
1365
1378
قهرمان فوتبال باشگاه های دسته اول تهران
1366
قهرمان لیگ آزادگان کشور
1378
قهرمان جام حذفی تهران
1366
نایب قهرمان لیگ آزادگان کشور
1379
قهرمان جام حذفی ایران
1366
قهرمان اولین دوره لیگ برتر ایران
1381
1380
نايب قهرمان جام حذفي ايران
1384
مقام سوم ليگ برتر ايران
1385
Last edited by بردیا; 18-12-2007 at 16:20.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)