تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 68 از 2014 اولاول ... 1858646566676869707172781181685681068 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

انشاا... یکشنبه اس تق لال را می ترکونیم
    این تیمی که ما دیدیم هیچ کاری نمی تونه بکنه
    مگر این که یک گل تخیلی و از روی شانس بزنه مثل همینی که به سپاهان زد
    بدجوری منتظر داربی هستم تا پوز این اس تق لال را بزنیم و این کچله (منصوریان) رویش کم بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه persianastronomy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران - پشت سیستم

12 فقط افشین

سلام به همه پرسپولیسیهای گل :

برید به این آدرس

این یه وبلاگه که برای افشین قطبی عزیز درست کردیم و به زودی اکانتشم میدیم به خودش .

امیدوارم که خوشتون باید.

اینم آدرسش :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض قطبی:استقلال و سپاهان رقیب ما نیستند / هدف اصلی ما حاکم کردن منطق بر احساس است

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: استقلال و سپاهان رقیب ما نیستند بلکه بزرگترین رقیب پرسپولیس خودش است.
    به گزارش خبرگزاری مهر، سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در گفتگویی ضمن بیان مطلب فوق افزود: برنامه هایم را نمی توانم فاش کنم و دراین مورد تنها با همکارانم صحبت و تبادل نظرمی کنم. ضمن اینکه درحال حاضربه آنالیز مسابقات پیشین خود و تیم استقلال می پردازم.

وی ادامه داد: از روی نیمکت مسائل زیادی را می بینم. گاهی مسائل بزرگ جلوه می کنند ولی درحال حاضر با خونسردی مسائلی که کمرنگ بوده اند، را هم به دقت مورد بررسی قرار می دهم.

قطبی در مورد شکست استقلال برابر سپاهان اصفهان تاکید کرد: آنها بدشانس بودند که در دقیقه آخر گل خوردند، البته روی توپ های برگشتی هر دو گل عملکرد نامطلوبی داشتند. در کل باید بگویم فوتبال گاهی اشتباهات بزرگ را به سادگی نمی بخشد.

وی در پاسخ به این سوال که رقیب اصلی پرسپولیس در فصل جاری چه تیمی است، اظهارداشت: فکر می کنم، استقلال و سپاهان رقیبمان نیستند بلکه بزرگترین رقیب پرسپولیس خودش است زیرا بسیاری اوقات تیم های تیمی بالای جدول به راحتی انگیزه های خود را از دست می دهد اما این مهم است که خودت را چطور آماده نگه می دارید و با چه هدفی تمرین می کنید.

سرمربی پرسپولیس اضافه کرد: هواداران و خود تیم به پرسپولیس انگیزه می دهند، اما تدبیر ما این است که هر بازیکن یک نفر را پشت سر خود داشته باشد. این به بازیکن انگیزه می دهد که مراقب باشد، چون اگر غفلت کند، نفر بعدی جایگزین می شود.

وی در مورد افت پرسپولیس در بازی با ذوب آهن تصریح کرد: در تمام دنیا، چنین بازیهای حساسی مسابقات قبل و بعد خود را تحت الشعاع قرار می دهند اما در تمرینات روی این مسئله کار می کنیم تا ضعفهایی که شناسایی شده است را برطرف کنیم.

قطبی افزود: این بازی، دیداری با حساسیتهای خاص است، هدف اصلی ما حاکم کردن منطق براحساس است. اگر بتوانیم با حوصله و آرامش کار کنیم، تیم برتر خواهیم بود و کنترل بازی را در اختیار خواهیم گرفت، اما اگر وارد احساسات شویم آن وقت همه چیز 50، 50 خواهد بود و کنترل خودمان بر بازی را از دست می دهیم.

وی درمورد صحبت های اخیر نیکبخت واحدی خاطر نشان کرد: وی می توانست مسائل را به شکل بهتری مطرح کند. عقاید افراد محترم است و همه آدمها عقایدی دارند ولی ما همه یک خانواده هستیم. پرسپولیس برای همه ماست وهیچوقت آن را مختص خودم نمی دانم.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در پایان گفت: تجارب زیادی دارم و ما می خواهیم همه با هم روی سکوی قهرمانی برویم و هدف این است که کسی جا نماند و همه همراه هم باشیم. من می دانم چطور باید عمل کنم. مسائل داخل تیم باید در داخل تیم بماند. بازیکنان برادران من هستند، من پشت آنها و پشت نیکبخت واحدی می مانم و از آنها سخت حمایت می کنم.

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض پزشک پرسپولیس:خلیلی و آشوبی به بازی با استقلال می رسند

پزشک تیم فوتبال پرسپولیس تهران در پایان تمرین عصر امروز این تیم اعلام کرد که مصدومیت خلیلی و آشوبی جدی نیست.
    به گزارش خبرنگارمهر، در تمرین امروز تیم فوتبال پرسپولیس تهران محسن خلیلی مهاجم و فرزاد آشوبی هافبک این تیم مصدوم شدند که طبق نظر فرید زرینه مصدومیت این بازیکنان جدی نیست.

پزشک تیم فوتبال پرسپولیس که در پایان تمرین عصر امروز این تیم در جمع خبرنگاران سخن می گفت، در مورد این بازیکنان خاطرنشان کرد: مصدومیت آشوبی از ناحیه زانوی یک ضرب خوردگی ساده است و این بازیکن می تواند با کمک استراحت از فردا در تمرینات گروهی شرکت کند.

وی همچنین درمورد مصدومیت خلیلی تاکید کرد: این بازیکن هم از ناحیه ران پا دچار کشیدگی شده است و ظرف 24 ساعت آینده مشخص می شود که این بازیکن از چهارشنبه یا پنجشنبه می تواند در تمرینات گروهی شرکت کند.

فرید زرینه درپایان با اطمینان اعلام کرد که محسن خلیلی و فرزاد آشوبی می تواند در بازی حساس پرسپولیس برابر استقلال به میدان بروند.

Banned Evolution37's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Unknown Place

پيش فرض

سلام
    آقا من دیشب سر برنامه نود خوابم برد نتیجه پیام کوتاه چی شد؟چند درصد پرسپولیس چند درصد اس تق لال؟

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

سلام
    آقا من دیشب سر برنامه نود خوابم برد نتیجه پیام کوتاه چی شد؟چند درصد پرسپولیس چند درصد اس تق لال؟
    ۶۶ ٪ پرسپولیس ۱۳ ٪ مساوی ۲۱ ٪ استقلال

آخر فروم باز ghazal_ak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

۶۶ ٪ پرسپولیس ۱۳ ٪ مساوی ۲۱ ٪ استقلال
    این استقلالیا خودشونم می دونن که می بازن

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

همیشه ( یا بهتر اینکه اغلب اوقات) در این دارابی تیم ضعیفتر نتیجه بهتری میگیره
    امیدوارم ایندفعه اینطور نشه
    هر چند من ترجیح میدم با استقلال مساوی کنیم ولی روی این سپاهانی ها رو کم کنیم خیلی پر شدن

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

برای چی مساوی کنیم....؟؟
    می زنیم اس تق لال را می ترکونیم
    دنیا پرسپولیس
    سپاهان را هم سوسک می کنیم

Banned Evolution37's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Unknown Place

پيش فرض

برای چی مساوی کنیم....؟؟
    می زنیم اس تق لال را می ترکونیم
    دنیا پرسپولیس
    سپاهان را هم سوسک می کنیم
    تایید میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •