بله بن می شیندر مورد کندن هارد هم فکر کنم دیگه بن نشید
![]()
بله بن می شیندر مورد کندن هارد هم فکر کنم دیگه بن نشید
![]()
Last edited by Alex merccer; 07-12-2010 at 14:11.
یعنی چی؟ یعنی این همه عشق scb توی ذهن داریم که ببینیم آنلاینش چطوریه ، بعدش نمیشه!!!! مثل این که باید یک تحریمیشون کنیم ، پررو شدن![]()
سلام
من LT+ دارم با بازی های پچ شده که میشه باهاش رفت
حالا یک سوال داشتم الان مثلا PES 2011 که Full Stealth هست میشه باهاش برم لایو ؟
منظورم اینه که با بازی هایی که ap 2.5 نیستن و قبلا میتونستیم باهاشون بریم لایو ، الان دوباره میشه رفت ؟
سلام بچه ها من arcadeدارم این ip gateway subnetای که در صفحه ی اول بود رو واری میکنم تست کانکشن رو که میزنم کانکت نمیشه!!!به نظر شما مشکل چی میتونه باشه؟؟؟ اولین باری هم هست که میخوام xbox live رو تست کنم ...
این ltهم نمیدونم چیه اگه میشه دوستان یه توضیح هم راجع به ltبدن ممنون میشم.....منتظر نظرات اساتید گل p30هستیم....فقط زودتر که خیلی دلم میخواد امتحان کنم live رو.....![]()
خوبه که کانکت نشد چون امکان داشت بن بشین.برای لایو شدن باید اینکارارو بکنین :
اگه یا adsl کار می کنین اول وارد تنظیمات مودم بشین.
2-یک کانکشن always on یعنی همیشه روشن بسازین.
3-MTU مودمتونو تغییر بدین به 1500 .
4-UpNp مودمتون رو هم enable کنین.
5-کابل لن مودم رو بزنین به xbox.
فقط چند تا نکته:
-اگه هارد خریدین واسه دستگاهتون مطمئن باشین ارجیناله چون اگه با هارد تقلبی برین بن می شین
-فریم ور دستگاه هم بدین یک جا بگین براتون LT+ بریزن.اگر هم از موضوع خیلی سر در نمیارین به 20 صفحه آخر تاپیک xbox یک نگاه بندازین فقط یک توضیح بدم که فریم ور همون چیزی هست که باعث می شه دستگاه شما بازی کپی بتونه اجرا کنه)
حالا برای dial up( با dial up نمیتونین مولتی بازی کنین کم میاره):
1-اول با pc به اینترنت کانکت بشین
2-pc رو به xbox وصل کنین
هر جاش رو متوجه نشدین بگین دو باره توضیح بدم
سلام دوستان
من وقتي مي خوام به Live وصل بشم اصلا نتوورك رو نميشناسه
و همون اول تو تست خطاي نتوورك رو ميده.
چند هفته پيش هم امتحان كردم همينجور بود. به نظرتون مشكل از كجاست؟
مودم رو روی حالت PPPoE باید بذاری نه بریج
سلام و مرسي از جواب اما اينا كه گفتي يعني چي؟ چجوري بايد انجام بدم؟ تنظيمات خود مودمه اينا؟
آخه من قبلا چندين ماه پيش به همين شكل لايو بازي كرده بودم؟؟
ممنون ميشم جواب اينم بدين
شما وقتی می خوای بیای همین اینترنت از لحظه بالا اومدن ویندوز کانکت هستی یا میری از Connect to کانکت میشی؟
ميرم connect to و از كانكشنش وارد ميشم
اما همونطور كه گفتم قبلا هم هميجور مي رفتم و تو يه سري تنظيمات يوزر و پسوورد رو مي زدم و مشكلي نداشت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)