میگن تا 15ام اما سابقه نشون داده تمدیدش میکنن
میگن تا 15ام اما سابقه نشون داده تمدیدش میکنن
ممنون. ولی من خودم مخالف اینجور برنامه ها هستم. همونطور که تو پست های قبلی هم این رو نوشتم
اما چون بسیاری از دوستان خیلی برای تهیه این نرم افزار ها دردسر می کشن گفتم شاید کمکی برای اونا باشه![]()
سلام بچه ها . یکی از بچه های فامیل ما از من در مورد انتخاب رشته کمک خواسته . من هم یه سری چیزهایی که می دونستم یه چیزهایی بهش گفتم . و گفتم که نیاز به مشاور نیست . اینها همش کلک پوله ...
ولی واقعیت اینه که من چون سالهاست که از فضای انتخاب رشته دور هستم قطعا نمی تونم خیلی کمکش کنم ...
رتبش هم 13000 شده و دختر هم هست ...
حالا اگه کمک و پیشنهادی دارید بگید که من بهش منتقل کنم
همینا هم کلی پول میگیرن!
اصلا این طور نیست انتخاب رشته خیلی پیچیده تر از چیزیه که ما فکر میکنیم ... حتما نیاز به مشاور هست البته مشاور کار کشته و قویو گفتم که نیاز به مشاور نیست . اینها همش کلک پوله ...
غیر از این که گفتید یک سری رشته ها هست مربوط به تحصیل در مناطق محروم که اون ها رو هم توی دفترچه نوشته , مثلا برای این که شما بری و توی بوشهر درس بخونی بهت یه سهمیه میدن که راحت تر قبول شی , حالا نمیدونم منظور این دوستمون کدوم یکی بود , اینی که شما گفتی هم کاملا درسته و هیچ فرقی هم بین پذیرفته شدگان وجود ندارهبعضی استانا(تو دفترچه شماره 2 هست)مناطق محروم حساب میشن و واسشون تو بعضی رشته ها یه ظرفیت کوچولو قرار دادن
مثلا واسه استان بوشهر 2 تا مهندسی پزشکی از دانشگاه صنعتی امیر کبیر قرار دادن یعنی حتما اون دو نفر باید از اونجا باشن و
تمام.
خوب ببین بعضی رشته ها پذیرش بومی دارن - بعضی ها استانی و بعضی ها قطبی و ... که همه رو توی دفترچه نوشته ... ما 5 تا قطب داریم که مناطق مختلف ایران رو شامل میشه و احتمالا این رشته هایی که شما گفتید پذیرش قطبی هست و محل سکونت شما هم جزو قطب تبریز به حساب میاد ...اولا که خیلی ممنون که جواب دادین ثانیا خواستم اینو بگم که من تا حالا چند جا برای انتخاب رشته ی کامپیوتری رفتم و شانس قبولی من رو تو رشته هایی مثل مکانیک ، عمران ، متالوژی و چنین رشته هایی تو شهرستانی مثل تبریز زیاد تخمین زدن ، میخواستم ببینم تو اینا این قضیه ی 75 و 25 که شما گفتین ( با توجه به اینکه من ساکن تبریز به حساب نمیام ) لحاظ شده یا خیر
به نظر من بهترین افراد برای مشاوره دانشجو های اون رشته هستن ... با اون ها مشورت کنآرسا جون وقتو از دست نده.اینا همش الکیه.برو با اساتید دانشگاه مشورت کن.
مثلا برای برخی از استان ها رشته هایی رو زده که یک نفر مثلا مرد می خوان وبعد هم یه دانشگاه دیگه توی استان دیگه رو کنارش نوشته(چه قدر بی سوادانه نوشتم!)
می خوام بدونم بعد از تحصیل تعهدی برای کار هست یا نه ؟(برای استانی که سهمیه داده؟)
آها .. خوب این میشه همونی که دوستمون گفت ... خوب من دقیق یادم نیست , بقیه دوستان که میدونن لطفا راهنمایی کنن , ولی فکر کنم کسانی که با سهمیه مناطق محروم قبول میشن بعد از اتمام دوره باید یه مدت توی همون مناطق محروم خدمت کنن ( البته با حقوق) -- این ها رو توی دفترچه دقیق نوشته -- دفترچه رو حتما کامل کامل بخونید ...چون من قبلا کنکور دادم ممکنه قوانین عوض شده باشه ...مثلا برای برخی از استان ها رشته هایی رو زده که یک نفر مثلا مرد می خوان وبعد هم یه دانشگاه دیگه توی استان دیگه رو کنارش نوشته(چه قدر بی سوادانه نوشتم!)
می خوام بدونم بعد از تحصیل تعهدی برای کار هست یا نه ؟(برای استانی که سهمیه داده؟)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)