تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 120 اولاول ... 185864656667686970717278118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 1192

نام تاپيک: مباحث مربوط به انتخاب رشته کنکور--- نرم افزار انتخاب رشته

داره خودمونی میشه ostad reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

میگن تا 15ام اما سابقه نشون داده تمدیدش میکنن

پروفشنال Arsa Persian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    آخر جهنم

پيش فرض

آرسا جون وقتو از دست نده.اینا همش الکیه.برو با اساتید دانشگاه مشورت کن.
    ممنون. ولی من خودم مخالف اینجور برنامه ها هستم. همونطور که تو پست های قبلی هم این رو نوشتم
    اما چون بسیاری از دوستان خیلی برای تهیه این نرم افزار ها دردسر می کشن گفتم شاید کمکی برای اونا باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه هوشنگ پیشدادی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام بچه ها . یکی از بچه های فامیل ما از من در مورد انتخاب رشته کمک خواسته . من هم یه سری چیزهایی که می دونستم یه چیزهایی بهش گفتم . و گفتم که نیاز به مشاور نیست . اینها همش کلک پوله ...
    ولی واقعیت اینه که من چون سالهاست که از فضای انتخاب رشته دور هستم قطعا نمی تونم خیلی کمکش کنم ...
    رتبش هم 13000 شده و دختر هم هست ...
    حالا اگه کمک و پیشنهادی دارید بگید که من بهش منتقل کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

همینا هم کلی پول میگیرن!

آخر فروم باز Sharim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    A Stairway To Heaven

پيش فرض

و گفتم که نیاز به مشاور نیست . اینها همش کلک پوله ...
    اصلا این طور نیست انتخاب رشته خیلی پیچیده تر از چیزیه که ما فکر میکنیم ... حتما نیاز به مشاور هست البته مشاور کار کشته و قوی

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    A Stairway To Heaven

پيش فرض

بعضی استانا(تو دفترچه شماره 2 هست)مناطق محروم حساب میشن و واسشون تو بعضی رشته ها یه ظرفیت کوچولو قرار دادن
    مثلا واسه استان بوشهر 2 تا مهندسی پزشکی از دانشگاه صنعتی امیر کبیر قرار دادن یعنی حتما اون دو نفر باید از اونجا باشن و
    تمام.
    غیر از این که گفتید یک سری رشته ها هست مربوط به تحصیل در مناطق محروم که اون ها رو هم توی دفترچه نوشته , مثلا برای این که شما بری و توی بوشهر درس بخونی بهت یه سهمیه میدن که راحت تر قبول شی , حالا نمیدونم منظور این دوستمون کدوم یکی بود , اینی که شما گفتی هم کاملا درسته و هیچ فرقی هم بین پذیرفته شدگان وجود نداره

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    A Stairway To Heaven

پيش فرض

اولا که خیلی ممنون که جواب دادین ثانیا خواستم اینو بگم که من تا حالا چند جا برای انتخاب رشته ی کامپیوتری رفتم و شانس قبولی من رو تو رشته هایی مثل مکانیک ، عمران ، متالوژی و چنین رشته هایی تو شهرستانی مثل تبریز زیاد تخمین زدن ، میخواستم ببینم تو اینا این قضیه ی 75 و 25 که شما گفتین ( با توجه به اینکه من ساکن تبریز به حساب نمیام ) لحاظ شده یا خیر
    خوب ببین بعضی رشته ها پذیرش بومی دارن - بعضی ها استانی و بعضی ها قطبی و ... که همه رو توی دفترچه نوشته ... ما 5 تا قطب داریم که مناطق مختلف ایران رو شامل میشه و احتمالا این رشته هایی که شما گفتید پذیرش قطبی هست و محل سکونت شما هم جزو قطب تبریز به حساب میاد ...

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    A Stairway To Heaven

پيش فرض

به نظر من بهترین افراد برای مشاوره دانشجو های اون رشته هستن ... با اون ها مشورت کن

9. این کاربر از Sharim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mahsa1469's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    جنوب

پيش فرض

غیر از این که گفتید یک سری رشته ها هست مربوط به تحصیل در مناطق محروم که اون ها رو هم توی دفترچه نوشته , مثلا برای این که شما بری و توی بوشهر درس بخونی بهت یه سهمیه میدن که راحت تر قبول شی , حالا نمیدونم منظور این دوستمون کدوم یکی بود , اینی که شما گفتی هم کاملا درسته و هیچ فرقی هم بین پذیرفته شدگان وجود نداره
    مثلا برای برخی از استان ها رشته هایی رو زده که یک نفر مثلا مرد می خوان وبعد هم یه دانشگاه دیگه توی استان دیگه رو کنارش نوشته(چه قدر بی سوادانه نوشتم!)
    می خوام بدونم بعد از تحصیل تعهدی برای کار هست یا نه ؟(برای استانی که سهمیه داده؟)

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    A Stairway To Heaven

پيش فرض

مثلا برای برخی از استان ها رشته هایی رو زده که یک نفر مثلا مرد می خوان وبعد هم یه دانشگاه دیگه توی استان دیگه رو کنارش نوشته(چه قدر بی سوادانه نوشتم!)
    می خوام بدونم بعد از تحصیل تعهدی برای کار هست یا نه ؟(برای استانی که سهمیه داده؟)

آها .. خوب این میشه همونی که دوستمون گفت ... خوب من دقیق یادم نیست , بقیه دوستان که میدونن لطفا راهنمایی کنن , ولی فکر کنم کسانی که با سهمیه مناطق محروم قبول میشن بعد از اتمام دوره باید یه مدت توی همون مناطق محروم خدمت کنن ( البته با حقوق) -- این ها رو توی دفترچه دقیق نوشته -- دفترچه رو حتما کامل کامل بخونید ...چون من قبلا کنکور دادم ممکنه قوانین عوض شده باشه ...

12. این کاربر از Sharim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •