اضافه كنم فقط Ps1 و Ps2 اورجينالاگه میخوای بازیای ps1&2 روی ps3 بازیکنی برو 80 گیگ بگیر اگه نه برو 40 گیگ بگیر.
اضافه كنم فقط Ps1 و Ps2 اورجينالاگه میخوای بازیای ps1&2 روی ps3 بازیکنی برو 80 گیگ بگیر اگه نه برو 40 گیگ بگیر.
حالا اسمش چی میشه ؟تازه فهمیدم اسم بازی یعنی چی
راستی یه چیزی... تو نظرخواهی بالا 15 نفر نظر دادن که ps3 خیلی بده که این محاله.. این نظر خواهی خیلی کلی بیان شده. باید جزئیاتش بیشتر میشد... این منصفانه نیست.. شاید این 15 نفر خیلی تعصب رو 360 داشتن و می خواستن پلی 3 رو خراب کنن و یا اینکه نظرشون از این بد بودن گرون بودن بازی هاش بوده..
به هر حال این نظرخواهی درست انجام نشده..
دوستان آخرین قیمت این دستگاه چنده؟
Guns of the Patriots.بازی 2 رو بازی کردی یا نه؟اگه نکردی من بگم هم نمیفهمی.
نظرسنجی هم معلومه 360 باز ها به دستگاه رای خیلی بد دادن،وگرنه که میدونیم دستگاه حرف نداره!
قیمتا دستم نیست،ولی حدود 500 تومن باید باشه.
منظورت من بودم ؟Guns of the Patriots.بازی 2 رو بازی کردی یا نه؟اگه نکردی من بگم هم نمیفهمی
مگه کس دیگه ای هم راجع به اسم بازی پرسید؟!حالا بگو 2 رو بازی کردی یا نه؟
نه متاسفنه ولی داستان Metal Gear رو تو پلی 1 بازی کردم و هم اینکه اطلاعات تقریبا کامل شو تو اینترنت خوندم.. پس مشکلی از بابت ترجمه ش ندارم.. فقط می خواستم ببینم که خودت چی ترجمه کردی..
ترجمشو نگفتم که!منظورم این بود که قضیه ی Patriots رو فهمیدم.همون 12 نفری که همه چیزو کنترل میکنن...
در مورد patriots بد نبود که یه چیزی دستگیرم شد. اما منظورم یه چیز دیگه بود. مطمئنم اگه انگلیسی بگم متوجه میشی:
Remember you said that after all those days playing Metal Gear you RECENTLY found out what the title means ? NOW I wanna know what you've got. as simple as that.
Hmmm...Changing lanes,now are we?
You should have realized that by "finding out what the title means",I meant I had understood what the game was going to be about,not how to translate the damn title...besides,you don't need to be a pro to translate "Guns Of The Patriots".It's a really simple thing.
Please don't continue posting in English,or you'll get both our a**es kicked out of here for good...
تو که انگل(Engel) دوست داری متوجه میشی منظورم چیه یا نه؟!دیگه از این واضح تر که نمیتونم بگم!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)