سلام
كسي نمي خواد برتري لامبورگيني رو بر فراري و پورشه علام كنه؟
[IMG]فقط لامبورگینی[/IMG]
اگه حرف من رو قبول ندارین و یا حتی اگه هم قبول دارین
خداقل 2-3 دلیل بیارین
سلام
كسي نمي خواد برتري لامبورگيني رو بر فراري و پورشه علام كنه؟
[IMG]فقط لامبورگینی[/IMG]
اگه حرف من رو قبول ندارین و یا حتی اگه هم قبول دارین
خداقل 2-3 دلیل بیارین
Last edited by hamed_toofan_2003m; 29-09-2006 at 14:56.
دوستان عزيزم
من ميخواهم يك ماشين صفر از نوع پژو آر دي روا بخرم ولي مي ترسم مانند پژو آر دي معمولي ماشين بي كيفيتي باشد ضمنا من 2 سال جيپ داشتم و بعدش هم 2سال است كه پيكان دارم و الان پيكانم را براي فروش گذاشته ام كه يك خودروي 7 تا 8 ميليوني بخرم . لطفا كساني كه پژو روا دارند در مورد كيفيت قطعات بكار رفته در اين خودرو مرا راهنمايي كنند.
خوب بگید کدوم ماشین بهتره من میگم آوودی
دوست عزيز اگه لطف كني آواترت رو عوض كني ممنون ميشم!من خيلي وقته كه دارم با اين آواتر اينجا پست مي دم.نوشته شده توسط danial_2006
ممنون/
دوست عزیز با مقایسه ای که من در فراری و علی در لامبورگینی و با مشاهده و آزمایش توسط خودمان انجام شد معلوم شد فراری بهتره نه به خاطر تعصبنوشته شده توسط hamed_toofan_2003m
چند شب دیگه کل این 2 ماشین رو داریم در مدرس که حتمآ خبرتون میکنیم
دوست عزیز بستگی به کار کردن شما با ماشین دلره اما آردی جدید علاوه بر رنگ قدرت موتور آن تا 27 اسب بخار بهتر شده دیگه از ریپ زدن خبري نيست و با عوض كردن اگزوز به كاتاليزور معمولي ميتوني 206 رو بگيري(1600)نوشته شده توسط kouhsary
موفق باشي
دوست عزي پژو 206 در دومدل1300و1600توليد ميشه واحتمالا منظور شما1300هست چون پژو206 با موتور1600قدرتي معادل110 اسب بخار قدرت وصفر تا صد9 ثانيهش نه پژو 405،نه سمند،نه پارس نمي تونن بگيرنش حالا با آردي چه جوري ميشه بگيريش.دوما آردي معمولي 70 اسب بخار قدرت داره ومدل جديدش(روآ)82 اسب بخار حال اختلاف اينا ميشه 12نوشته شده توسط Hpower_sl3
![]()
مارك خوب براي شمع هاي 4يا3 پلاتينه ميخواستم.![]()
Last edited by danial_2006; 02-10-2006 at 16:37.
آقا ممنون از لطفت و اخلاق ورزشكاريت.نوشته شده توسط danial_2006
سلام میشه توضیح بدی چجوری باید این کارو کنیم؟نوشته شده توسط Hpower_sl3
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)