سلام :
H.VIKE جان درست شد. ممنون از راهنمایتون.![]()
سلام :
H.VIKE جان درست شد. ممنون از راهنمایتون.![]()
آقاي H.vike دستت درد نكنه از بابت راهنمايي. خيلي ممنون
Last edited by mousavy_mh; 11-05-2008 at 16:12.
ممنون قابل شما رو نداشت فقط و فقط وظيفم رو انجام دادم دوستان
موفق باشيد!![]()
سلام بر بزرگواران اهل فن
من یه دبلیو 810 رو به پی سی وصل کردم از طریق کابل و موقع جدا کردن هم سیفتی تو ریموو رو زدم ولی بعدش به جای اینکه گوشی روشن بشه دایما صفحه اش خاموش روشن میشه( باتری رو عوض کردم,مموری رو درآوردم, سیم کارت رو در آوردم,همه ی این کارای ترکیبی رو انجام دادم ولی بی فایده بود)
من می خواستم بدونم آیا می شه از طریق برنامه ی setool2lite_v1.08 اون رو برگردوند
این گوشیW810_R4EA031 و سی آی دی اون RED49 هستش
من خیلی جاها گشتم و روش کار با این برنامه رو دست و پا شکسته یاد گرفتم و فایل مین و سیستم فایلش رو با فایل های زیر فلش کردم
W810_R4EA031_MAIN_GENERIC_HN_RED49.mbn
W810_R4ED001_FS_M_EAST_N_AFR_RED49.fbn
ولی حالا گوشی روشن که میشه وصفحه پلیز ویت میاد و و تقریبا تا نصفه پر می شه دیگه جلو نمی ره
باید چی کار کنم
اصلا چه بلایی سرش اومده
لطفا کمک کنید
متعاقبا سپاسگزارم
مجددا سلام
مشکل من حل شد اول اسکریپت پلیز ویت رو رایت اسکریپت کردم و بعد از اونکانفیگور ارور داد اون وقت tpa رو هم فلش کردم بعدش خدا رو شکر درست شد
ولی فقط اولش مثل کا 750 سوال می کنه که بره روی فون مد یا مدیا پلیر
البته خیلی مهم نیست همین که درست شد از تمام اهالی این فروم تشکر و قدر دانی می کنم
بر دوام باشید
یا حق
سلام
من یه w810 سریال چنج شده دارم. با نرم افزار سونی اریکسون Update Service زدم آپدیت کنه.شرو کرد به نصب کردن و با موفقیت نصب کرد و گفت جدا کنید. از وقتی روشن شد می گه Insert Correct Sim
در موقع update سیم تو موبایل نبود و با یه سیم کارت دیگه هم امتحان کردم باز هم نشد.
تو سایت مخابرات IMEI اصلی و جنج شده رو چک کردم و هر 2 زو می شناسه و مشخصات اصلی با موبایلم می خونه. و الان هم ستول IMEI اصلی گوشی رو نشوم می ده
چی کار کنم؟
مشخصات فعلی گوشی:
![]()
لطفا روش تغيير Cid رو به صورت بسيار ابتدايي توضيح بدين.
h.vike عزيز. اين جا هم پست دادم كه اگه وقت نكردي من از كس ديگه اي جواب بگيرم. شرمنده.
ايمان...
سلام اگه ميشه در مورد CID 53 توضيح بدين آيا اين CID براش Main و FS اومده؟(گوشيم k800 هست)
فكر نكنم امده باشه من يه سرچي ميكنم!!!
موفق باشيد!![]()
ممنون ميشم ازت اگه لطف كني يه درخواست ديگه :
k510 به چه مدلهايي ارتقا پيدا ميكنه؟
تاپيك مربوط به اون هست يا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)