اي ي ي ي ي ي ي دست رو دلم نزار كه خونه اين كنكور لعنتي دسته مارو از پشت بسته ...
ولي به نظر من اصلا اين بازي رو نخر فقط ((موست وانتد)) بهتري بازيه Nfs هست بقيش شايد گرافيك خوب باشه ولي به هيجان و زندگي موست وانتد نميرسه
اي ي ي ي ي ي ي دست رو دلم نزار كه خونه اين كنكور لعنتي دسته مارو از پشت بسته ...
ولي به نظر من اصلا اين بازي رو نخر فقط ((موست وانتد)) بهتري بازيه Nfs هست بقيش شايد گرافيك خوب باشه ولي به هيجان و زندگي موست وانتد نميرسه
دوستانی که میگفتند بازی گرافیکش بده از این عکس ها که من دیدم باید گرافیکش که خیلی توپ باشه
منم هنوز منتظرم که بازی به دستم برسه
دوستانی که بازی رو دارن انجام میدن تقریبا چند درصدشو بازی کردن بعد بازی نسبت به نسخه های قبلی سختره یا نه
راستی نسخه موبایلشو که بازی کنی دو تا کد بهت میده که اون تو نسخه pc ازش استفاده کنی اگه کسی از این کدها استفاده کرده بگه که چه اتفاقی می افته
بچه ها ارزش خریدن داره؟؟؟؟؟؟؟
بخرم؟؟؟
گرافیکش چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام . ببخشيد دوستان من اين بازي Need for Speed ProStreet رو خريدم . حالا هم نصب كردم . اما كار نمي كنه . هر وقت مي خوام بازي كنم يه ارور ميده و ميگه كه فايل d3dx9.dll رو پيدا نميكنه . لطفا كمكم كنيد چون من خوره نيد فور اسپيدم . اگه اين فايل رو توي بازيتون دارين لطف كنيد آپلودش كنيد .
با تشكراگه مشكل از كد ريجستر بازي هست لطفا كدشم بزاريد چون توي اين سي دي شيش تايي كه من خريدم كدي وجود نداره .
![]()
![]()
سیستم من اینه:
cpu:3 full
vga:geforce 7300
ram:1gig
با این سیستم میشه بازی حد بازی Aryan.kh بازی کرد یا حدودا؟
بازی از نظر گرافیک پیشرفتش فوق العاده بوده من الان قسمت اول رو روی نقشه رفتم ولی بازیش اینقدر قشنگ و زیبا شده که دلم نمیاد برم مرحله بعد می خوام همین مرحله رو همش رو به مرحله king برسم و سبز شه
دومین نکته جالب بازی تخصصی شدن بازی هست که به نظر من درجه E براش خیلی پایینه چون حتی spoiler و body kit هم در افزایش یا کاهش سرعت تاثیر داره چه برسه موتور و ...
پیشنهاد من : کسانی که یک بازی ماشین رانی فانتزی مثل مست وانتد یا کربن رو دوست دارن دنبال این بازی نرن چون اصلا فانتزی نیست و همه چیز واقع گرایانه هست دیگه نمی شه با سرعت بالا دور زد و اگر هم دور زدین دیگه نباید روی در های بقل ماشین حساب باز کنید چون مطمئننا ترتیبشون داده شده اگر بیش از حد سرعت بگیرین با یه دست انداز کوچیک ماشینتون به پرواز در میاد اصطکاک تایر با زمین باعث سایش لاستیک میشه و در کنترل بازی تاثیر داره خلاصه برای کسایی که ماشین و اطلاعات راجع به اون رو دوست دارن همونایی که پای ثابت مجله های اتومبیل هستند این بازی یک فرصت طلایی هست من جدا دارم لذت می برم فردا دانشگاه امتحان فیزیک دارم ولی نمی تونم از بازی دل بکنم وقتی دیدم اینا این طوری از بازی بد میگن واقعا حالم گرفته شد از این بازی انتظار بازی نداشته باشین انتظار واقعیت رو داشته باشین دیگه خبری از فانتزی و سرعت های باور نکردنی افکت ها ی خیره کننده نیست همه چیز واقعی هست همه چیز ...
این بازی بیشتر شبیه به نید فور اسپید 6 و 5 هست ( دو تا از نید فور اسپید ها که من واقعا عاشقشون بودم )
کنترل بازی هم بسیار جالب شده مثلا سر پیچ ها اگر نیش ترمز نزنی رفتی تو باقالی ها و یه جاهایی هم برای سبقت می تونی از توی خاک و چمن های کنار پیست بری که خیلی حال میده فقط باید مواظب باشی توی کمر ماشینی که داری سبقت می گیری در نیای یا برعکس کلا بازی یک تحول اساسی داشته درست مثل زمانی که under ground اومد و خیلی سر و صدا کرد و سبکش تا کربن هم ادامه داشت حالا pro street هم یک تحول جدید هست که باید ببینیم چه قدر ادامه پیدا می کنه وجود گزارشگر هم هیجان فوق العده ای به بازی می ده اسم شخصیت بازی هم ryan cooper هست دلیلش هم اینه که گزارش گر بتونه اسم شما رو از بلند گو اعلام کنه ( خلاصه گزارش گر یک ایده عالی بوده )
اگر می خواین از بازی لذت واقعی رو ببرید یک دسته شوک دار ( وایبریشن جوستیک ) بگیرید و یه هد فون خفن تا دیگه نتونید از بازی چشم بردارید من الان دو روز هست که یه ضرب پاشم و همه چیز رو تعطیل کردم اولاش یکم گیج بودم و چیزی از بازی دستم نیومده بود و راستش از بازی بدم اومده بود دو بار تا یه مرحله رفتم و کلی پول بی خود هدر دادم و خلاصه فهمیدم اشتباه از خودم بوده و دو بار save هامو پاک کردم تا بالا خره دیشب برای سومین بار از اول رفتم و دارم از بازی لذت می برم اساسی ... من دیگه رفتم پای بازی فعلا خدا حافظ
این هم یک عکس جدید از همون ماشین قبلیم که حسابی اسپورتش کردم و قیافش عوض شده
اگه سوالی داشتین بپرسید ...
فكر كنم ايراد از دايركت ايكستون باشه دو باره دايركت ايكس رو نصب كنيد ...سلام . ببخشيد دوستان من اين بازي Need for Speed ProStreet رو خريدم . حالا هم نصب كردم . اما كار نمي كنه . هر وقت مي خوام بازي كنم يه ارور ميده و ميگه كه فايل d3dx9.dll رو پيدا نميكنه . لطفا كمكم كنيد چون من خوره نيد فور اسپيدم . اگه اين فايل رو توي بازيتون دارين لطف كنيد آپلودش كنيد .
برای من هم یک بار در مورد بازی hitman blood money این پیغام اومد Direct X رو از روی CD مجددا نصب کردم و درست شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)