بستگى به مادربورد داره كه ساپورت بكنه يا نه.
◙
بستگى به مادربورد داره كه ساپورت بكنه يا نه.
◙
شرمنده انقدر سوال میکنم . از کجا بفهمم که مادربوردم ساپورت میکنه یا نه ؟
سلام
من يه سيستم با اين مشخصات بستم:
مادر برد ابيت an-m2 گرافيك انبرد
رم patriot 2gig
پردازنده +5000 amd
پاور 420w
حالا اين سيستم هر از چند دقيقه يه بار تصويرش ميريزه به هم. بصورت خطوط كج و معوج و هيچي در صفحه ديده نميشه. تا ري استارت نكنم هم درست نميشه. اين اتفاق تو ويندوز ميفته. هنوز هيچ نرم افزاري نصب نكردم فقط درايوي هاي چيپ ست و كارت گرافيك.
فكر مي كردم گرافيك انبردش مشكل داره. بردم گارانتي گفتن سالمه. ويندوز رو هم عوض كردم ويستا نصب كردم. مشكل كماكان سرجاش هست. كسي راه حلي به ذهنش مي رسه؟
سلام دوست عزيز
شما يك نگاه به دفترچه مادربورد بنداز
درضمن خيلي از مادربورد هايي كه ddr 1 هستند ddr2 ساپورت نميكنند
سلام من یه سیستم دارم که مدتی یه مشکل براش ایجاد شده . یه صدایی شبیه بوق اما بوق نیست که از speaker کیس بیرون بیاد از یکی از قطعات بیرون میاد هر از چندگاهی وقتی مثلا اینترنت وصل میشم یا از سیستم کار میکشم این صدا درمیاد و cpu usage در task mananger روی 100% می مونه . میخواستم ببینم مشکل از کجاست و چرا اینطوری شده و راه حلی داره یا نه
شما بهتره دركيس رو باز كنيد وهنگام شنيده شدن صدا دقت كنيد كه از چه قطعه است
شايد از هارد باشه وكلا احتمالات زياده
دوستان .. پیشکسوتان محترم در عرصه سخت افزار ------>>>سلام
یه سیستم دردست دارم که صدا نداره
تمامی این کارها راانجام دادم:
1.نصب درایور
2.چک کردن سیم
3.نصب کارت صدایی مجزا (با حدس براین که چیپ مادربرد سوخته باشه)
4.هرچیزی که فکرشو کنیم
حالا ما موندیم این سیستم![]()
یکی ازاساتید محبت کنه به من بگه که این قطعه اسمش چیه وچه کاربردی داره دوستان محبت کنند که یه توضیح مختصردرموردش بدن مرسی ازهمگی
![]()
تبدیل سیگنال های yuv اگه اشتباه نکنم مثل خروجی بعضی از دستگاههای پخش دی وی دی و... به سیگنال معمولی تلویزیونی که با کابل کواسیکال انجام میدن..........
کلا تبدیل خروجی دستگاههائي مثل ----- و... به سیگنال آنتن TV....
===
yuv فکر نکنم درست باشه اون سه تا مربوط به تصویر و صوت کانال راست و چپ هستن اسمشو یادم نیست.........بهرحال...
با سلام البته من استاد نیستم تازه اول سال جدید باید برم مهد.فکر کنم عکس مورد نظرت مربوط به یک تبدیل ادیو ودیو به اس ویدئو باشه که یکنوع رابط بحساب میاد بین دو دستگاه صوتی تصویری یا کارت گرافیک..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)